lauantai 5. maaliskuuta 2016

Maaliskuun Livbox 2016

Maaliskuun Livbox tuli vähän yllättäen, koska en ole koko vuonna tilannut mustaa laatikkoa. Sitten alkoi boksia vilkkumaan siellä täällä, joten osasin odottaa itsekin tekstiviestiä sen saapumisesta. Kiinnostus oli kova, koska onhan kyseessä bloggaajaboksi, jossa oli nyt mukana 5 bloggaria. Tilasinkin boksin vain tämän takia, ja jatkossakin varmaan tilailen vain blogibokseja.


Ensimmäinen tuote on Marinka Essel-blogin Marinkan valinta. Cutrin Sensitive Multispray on voimakkaan tuen antava monitoimisuihke, joka antaa suojaa lämmöltä, tuo volyymia ja tukea tyvestä latvaan. Aluksi olin vähän plääh, mutta saa nähdä miten tästä innostun. Tuuheuttavat tuotteet kiinnostaa aina, vaikka muuten kulutan tälläisiä purkkeja hitaaaasti.

Mutsie-blogin Irene haluaa tarjota Livboxin tilaajille suojaa auringolta. Kevään auringonsäteet voivat olla melkoisen polttavia iholla, joten haluan luonnollisesti välttää ihon palamista. Eucerinin Sun Creme Face Tinted CC medium voide antaa reilusti aurinkosuojaa, koska tässä on peräti SPF 50. Voiteessa on myös väriä, joten tätä voi sanoa sävylliseksi voiteeksi. Suurta peittävyyttä ei saa ja sävy on aika tumma, joten saa nähdä voisiko tätä vaikka meikkivoiteen alle laittaa.


Vichy Idealia Skin Sleep yövoide on Bebe au Lait-blogin Iinan suosikki, jos takana on lyhyet yöunet. Voiteen sanotaan auttavan ihoa palautumaan ja näyttämään tasaisemmalta. Tästä tuli vain pikkunäyte, mutta lupaukset kuulostaa hyviltä. Ihan hyvillä mielin lähden tätä testailemaan.

Loppuun meikkejä. SN-Makeup-blogin Sanna-Emilian tuote viimeistelee kasvot virheettömäksi ja mattapintaiseksi. Kyseessä on Lumenen Longwear Blur meikkipuuteri, jossa on aurinkosuoja SPF 15. Tätä olenkin kaupassa useasti katsonut, mutta en ole ollut varma sävyn sopivuudesta. Onneksi sain vaaleimman värin 0 Light Ivory / Valon hehkua.

Kulmapaletti oli viimeinen tuote Livboxissa. Dermosilin Trio kulmaväri on Fantazya-blogin Janeten suosikkituote, jolla saa kauniit kulmat. Tällä ja Cutrinin tuotteella on muuten Allergia- ja Astmaliiton lupa käyttää Allergiatunnusta. Paletissa on kaksi ruskeaa sävyä, joista toinen on aika punertava ja lisäksi on vaalea, kevyen hohtava korostusväri. Kulmatuotteet kestävät ikuisuuden, joten tälle ei olisi oikeasti tarvetta, mutta varmasti otan trion käyttöön.


Aiempiin bloggaribokseihin verrattuna tämän laatikon sisältö ei aivan herättänyt sellaista jihuu-reaktiota. Livboxin yleisellä tasolla tämä oli kuitenkin selvästi tavallista parempi. Boksin hinnalle saa myös hyvin vastinetta, koska Cutrin maksaa 15,90 €, Eucerin 22,50 €, Lumene 17,90 € ja Dermosil 6,90 €. Vichyn voide on täysikokoisena 34,50 €. Ehkäpä odotukset olivat liian korkealla verrattuna aiempiin bloggaajabokseihin. Piditkö sisällöstä?

20 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva aina kuulla, että joku todella pitää boksista. Eipä mene rahat ainakaan hukkaan :)

   Poista
 2. Lumenen puuteri oli ihan ehdoton helmi. Sitä ihmettelin, että eikö tuosta Eucerinista olis ollu vaaleampaa vaihtoehtoa, kun kaikki vissiin sai tuon mediumin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen tuote on yleensä se paras juttu boksissa. Se on kyllä harmi, ettei vaaleita sävyjä ollut. Nyt voi monella jäädä tuote testaamatta.

   Poista
 3. Odotin ylellisempää boxia. Toisaalta pettymys voi johtua siitä, että Eucerin, Vichy ja Lumene löytyy jo. Eli jos ei olisi kosmehurahtanut, niin tuo olisi megahyvä ja runsas boxi. Eniten tykkäsin Dermosilin kulmapaletista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että sinulta löytyy jo noin monta tuotetta. Ylellisyyttä olisin tosiaan kaivannut, jotain vähän erikoisempaa ja säväyttävää :)

   Poista
 4. Sinulla on kirjoitusvirhe :) Mukana on viisi bloggaria, ei kuusi kuten alussa mainitsit. Anteeksi kun puutuin näinkin pieneen yksityiskohtaan :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon tykännyt aiemmista bloggaajabokseista enemmän, mutta ihan kiva sisältö oli tässäkin :) Eucerinin voide oli todella tummaa ja epäilen pystynkö sitä itse koskaan käyttämään, mutta toi Lumenen meikkipuuteri vaikutti oikein hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö oli kiva, mutta se jokin jäi puuttumaan, että tämä nousisi aiempien bloggariboksien tasolle :)

   Poista
 6. Tää oli kyllä bloggaajaboxiksi tosi vaisu. Ei yhtään sellaista ihastunutta henkäystä aiheuttavaa tuoteitta, mitä on aiemmin ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että aivan huipputasolle ei nyt päästy. Toivottavasti seuraava bloggariboksi olisi taas erinomainen :)

   Poista
 7. Mä pidin tästä boksista kyllä kaikin puolin! Olin superiloinen siitä, että meikkituoteita oli boksissa kaksi. Tosin se vähän ihmetytti, että suurin osa tuotteita valinneista bloggaajista on muita kuin kauneusbloggaajia. Yövoidenäyte on ainut mikä ei nappaa ja CC-voide menee punertavuutensa vuoksi eteenpäin, vaikka muuten mielenkiintoinen tuote olisikin. Mutta olen kokonaisuuteen tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan se näkyi tuotteissa, ettei kaikki bloggaajat olleet kosmetiikkabloggareita. Itse ainakin valitsisin boksiin vähän erilaisia ja mielenkiintoisia tuotteita, koska tuntuu että tuossa CC-voiteessa ja hiusten muotoilutuotteessa onkin enemmän kyse käytännöllisyydestä kuin sellaisesta ilon kiljahduksia aiheuttavasta kosmetiikasta :D

   Poista
 8. Minä en tykännyt yhtään, plus sitten nämä bloggarit oli myös itselleni ihan tuntemattomia. Vain Lumenen puuteri oli hyvä juttu, muut olen jo nyt antanut pois. Olen tilannut alusta saakka boksia ja tämä oli toisiksi huonoin boksi koskaan! En kyllä tykännyt edellisestäkään bloggajaboksista, se eka silloin aikoinaan oli todella hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet tykännyt, mutten minäkään aivan innostunut. Olisin ehkä kaivannut bloggaajiksi enemmänkin kosmetiikkabloggaajia, ehkä silloin olisi ollut mielenkiintoisempia tuotteita. Mä aloitin boksin tilaamisen muistaakseni toiseksi ekasta laatikosta, ja tilasinkin sitä pitkään. Nyt tuntuu, että saa olla melko hyviä sisältöjä, että jatkaisin tilausta pysyvämmäksi :)

   Poista
 9. Minäkin olin vähän pettynyt boksiin kun sain lumene tuotteen niin tummana ja olen sitä himoinnut kaupasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ärsyttävintä, jos saa hyvän tuotteen mutta sävy on väärä. Onneksi itse sain nollasävyn. Olen merkinnyt Livboxin sivuilla, että ihosävyni on hyvin vaalea, mutta silti ilmeisesti joskus tulee tummia sävyjä vaaleille.

   Poista
 10. Jos tilasit jo alussa eli sillä 13,90 € hinnalla, niin nousiko hinta sinulla heti, kun pidit yhden kuukauden tauon vai miten? Minä kun en uskalla pistää tilausta tauolle, kun tiedän, että seitsemäätoista euroa en tule boksista koskaan maksamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni hinta nousee heti, jos pitää yhdenkin kuukauden tauon. Mutta kannattaa varmistaa asia vaikka Livboxin asiakaspalvelusta :)

   Poista