torstai 7. huhtikuuta 2016

Enkelimäinen iho

Minusta on aina kiinnostavaa tietää mitkä ovat kosmetiikkamerkkien suosituimpia tuotteita. Jos merkki ei ole vaikka kovin tuttu, niin voi saada vinkkiä mihin kannattaa tutustua. Tässä tulee yksi Lushin myydyin puhdistustuote, joka onkin aivan erinomainen. 


Angels On Bare Skin on täysin luonnollisista aineksista tehty ja säilöntäaineeton. Tämä tietenkin vaikuttaa säilyvyyteen, joka on 3 kuukautta. Uskon silti, että 100 grammaa sisältävä purkki on helposti käytettävissä tässä ajassa. Itse ainakin sain purkin tyhjäksi hyvissä ajoin. Eikä puhdistusainetta tarvitse laittaa pelkästään kasvoille, vaan tällä voi koko pestä koko kropan.



Kaurapuurolta näyttävä puhdistustuote tuoksuu selvästi laventelille, joka ei ole suosikkini, mutta hyvän tuotteen kohdalla se ei haittaa. Angels On Bare Skin putsarin sormituntuma on muruinen ja käsiin jää hieman rasvainen pinta. Glyseroli onkin toisena inci-listalla ja pari muutakin öljyä löytyy. Tiesin siis heti, ettei tällä voi saada kuivaa ihoa, vaikka puhdistusaine onkin melko kuoriva mantelijauheen ansiosta.

Puhdistusvoidetta otetaan nokare, sekoitetaan siihen vähän vettä ja hierotaan tahna kasvoille. Tahnaisesta koostumuksesta huolimatta murusia voi helposti tippua kasvoilta kylppärin lattialle. Tärkeintä on kuitenkin lopputulos, koska ihosta tulee puhtaan pehmeä huokosia myöden. 


Lushin purkki oli toimiva yhdistelmä, koska harvoin tykkään puhdistustuotteista, joissa on kuorivia ainesosia. Haluan pitää kuorinnat ja putsarit erillään, mutta tässä tapauksessa homma toimii. Jos enkelimäisellä tahnalla olisi eri tuoksu, niin silloin tämä olisi vielä parempi. Hintaa Angels On Bare Skin 100 g purkilla on 13,50 €.

Ei kai kukaan kiinnittänyt huomiota syksyisiin kuviin, koska muistaakseni näppäsin fotot jo lokakuussa :D


Tuote on saatu testiin.

20 kommenttia:

  1. Onpas erikoinen koostumus tuotteessa! :) mutta ehdottomasti kokeilun arvoisen oloinen! :) heitin sulle haasteen blogissa, käy kurkkaas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just tykkään vähän erilaisista tuotteista, ja tässä onkin kivan poikkeava koostumus. Kiitos haasteesta, pitääpä muistaa se toteuttaa :)

      Poista
  2. Oon halunnu tätä testata jo iät ja ajat, mutta jostain syystä se on vain jäänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole paljoa kokemusta Lushista, mutta tämä monen suosikki osoittautuikin hyväksi :)

      Poista
  3. Tuotteen nimi on kyllä houkutteleva! En itsekään yleensä lämpene laventelin tuoksulle, mutta pakko myöntää, että tätä tekisi mieli kokeilla :) Ehkä kokeilenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monessa luonnonkosmetiikkatuotteissa tuntuu olevan laventelia sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi, joten olen alkanut siihen tottua, vaikkei se suosikki olekaan :)

      Poista
  4. Hah, en kiinnitänyt huomiota ennen kuin sanoit! Luin tämän tekstin pienessä sumussa iltaväsymyksen kourissa. :D Ihanan oloinen tuote, tosin mäkään en ole täysin rakastanut laventelin tuoksuun. Ja en millään jaksa käyttää putsarin takia lusikkaa. Olen niin lais- eiku siis käytännöllinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistin lusikan tuohon kuvaan vain ihan rekvisiitan takia, joten en tätä normaalisti lusikalla kaavi, ihan sormin vain :)

      Poista
    2. Apua, mun hygieenisyys ei voisi taipua tuollaiseen! :D

      Poista
    3. Mulla ei taas olisi viitseliäisyyttä alkaa lusikkaa tai vaikka spaattelia käyttämään, liikaa vaivaa :)

      Poista
  5. Jännän näköistä. Musta syksy toimii aina. :D

    VastaaPoista
  6. Mua kiinnostaisi se Lushin balmimainen putsari, tämäkin kyllä kuulostaa ihanalta, mutta on varmaan liian raffi mun herkälle iholle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on monesti ongelmana se, että hieron kuorintavoiteita liian kovaa, vaikka monesti suositellaan että kuorintuotteita voi painella kevyesti iholle. Mutta tietenkin kun tämä on puhdistustuote, niin pitää ehkä enemmän pyöritellä kuin vain taputella :)

      Poista
  7. Onpas mielenkiintoisen näköistä :D Mun pitäisi tutustua Lushiin, mutta haluaisin päästä ihan liikkeeseen tutkimaan ja nuuhkimaan tuotteita. Pääsen aika harvoin käymään Helsingissä ja joka kerta kun käyn, se Lushin vierailu unohtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen käynyt Lushin kaupassa vain kerran, koska täällä pohjoisempana ei ole Lushin putiikkeja. Netistä sitten tilailen ja sitä ennen luen muiden kokemuksia :)

      Poista
  8. Mulle nää putsarit on ihan tuntemattomia Lushilta mut tuo nimiki jo kuulostaa ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Lush on melko uusi merkki, koska pitää tosiaan aina netistä tilata eikä pääse livenä tutustumaan, mutta tästä tykkäsin kyllä ja varmasti kokeilen lisää Lushin juttuja :)

      Poista
  9. Mä olen lähiaikoina menossa Lushille, joten tämä oli hyvä postaus. En ehkä menisi ostamaan tuollaista juurikin kaurapuuron näköistä möhnää ilman suosituksia =) Mä katselin purkkia niin kiinteästi, että tajusin syksyn lehdet vasta kuin mainitsit ne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kukaan ei varmaan kiinnittäisi huomiota kuvien syksyisyyteen ellen olisi siitä maininnut :D. Hauska kuulla, että tästä oli hyötyä, koska itse tykästyin :)

      Poista