tiistai 6. syyskuuta 2016

Ruusuisia unelmia

Ruusu on tuoksu, josta olen melkeinpä opetellut pitämään. Ennen pidin ruusua ehkä hiukan vanhahtavana tai tavanomaisena, mutta nykyään ruusu on minua miellyttävä tuoksu kosmetiikassa. Ja sitä löytyykin jokaisesta tämän postauksen tuotteista, jotka ovat kaikki myös luonnonkosmetiikkaa. Ensimmäisenä esittelen Korresin Wild Rose kasvovoiteen.


Luulin Korresia ensin yövoiteeksi, koska voide on todella kosteuttavaa. Mutta esimerkiksi merkintä aurinkosuojasta kertoi minulle viimeistään, että kyse on päiväkäyttöön tarkoitetusta kasvojen kosteuttajasta. Uskoisin, että kuivaihoiset ihastuvat tähän hennon kukkaiseen voiteeseen, koska Korres todellakin tuntuu ravitsevan ihoa tehokkaasti. Täysikokoinen purkki Wild Rose päivävoidetta maksaa noin 26 €.


Balance Me:n Rose Otto vartalovoide on näistä kolmesta tuotteesta eniten ruusun tuoksuinen. Minulle hyvän vartalovoiteen merkki on se, että voide hoitaa myös käsien ihoa tehokkaasti. Käteni kuivuvat helposti, joten niille kelpaa vain tehokkaimmat tuotteet. Voide jättää iholle samettisen ja hoidetun pinnan. Jos ruusu on juttusi ja vartalosi iho kaipaa tehokasta kosteutusta, niin voin tätä suositella. Täysikokoisen tuotteen hinta on noin 25 €.


Madre Labs  kasvovedet ovat varmasti tuttuja, jos olet joskus tilannut iHerbistä. Merkin tuotteet ovat niitä, joita aina suositellaan ja kukapa ei ihastuisi näihin suloisiin pakkauksiin. Rosepetal Witch Hazel kasvovesi tuntuu hellävaraisella ja kosteuttavalta. Tuoksu tässä on miedon miellyttävä, ja varmaankin pullon sisältämä aloe vera on aika paljon laimentanut ruusun tuoksua.


Madre Labsin kasvovedet ovat todella edullisia, ja 355 ml kokoinen pullo riittää pitkään vaikka kuinka reippaasti lotraisilisi. Kasvovesi maksaa iHerbissä alle 7 euroa. Tässä saa todellakin rahallensa vastinetta, ja vintage-pakkaus on aivan valloittava.

12 kommenttia:

 1. Kasvovesi vois mennä testaukseen! :3 aivan ihana pakkaus siinä! 😍😍

  VastaaPoista
 2. Tuota Korresin voidetta saa myös sekaiholle, ja se on yksi parhaista kasvorasvoista evö. Tosin tuollaisella tuubissa en ole näitä nähnyt, vaan lasipurkissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on näytekoko, joten siksi se on tuubissa eikä purkissa. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 3. Mun mummu käytti aina kielontuoksuista hajuvettä, niinpä mulla yhdistyi aina kielo vanhanaikaisuuteen ja mummomaisuuteen, ei niinkään ruusun tuoksu. Nyt vanhemmalla iällä diggaan molempia. Vieno ruusun tuoksu on oikeastaan todella hyvä, joten mielelläni käytän ruusuntuoksuisia tuotteita.

  Madre Labsin tuotteita en ole käyttänyt, mutta olisi tietysti kiva kokeilla, jos niitä saisi normikaupasta tai suomalaisesta nettikaupasta. Ehkä saakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ruusu on edustanut klassista tyyliä, joten ehkä siksi se ei ole ollut suosikkini, enkä ostanut edes ruusun tuoksuista kosmetiikkaa. Tietääkseni Madre Labsia ei saa Suomesta :)

   Poista
 4. Mähän taas rakastan ruusun tuoksua, mutta sen tiesitkin. ;) Korresin Ruusuvoidetta olen käyttänyt monta purkillista joskus vuosia sitten, joten siitä pidin aikoinaan kovasti. Pitäisi varmaan verestää sen kanssa muistoja joku kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiesin :D. Korres oli kyllä hyvän oloinen tuote, koska ehdin tuota näytekokoakin käyttää viikkokaupalla.

   Poista
 5. Mä olin jo ehtinyt unohtaa tuon kasvoveden, mutta siinä pakkaus on kyllä vallan ihana ^_^ Täytyy pitää tuo muistissa, jos jossain vaiheessa teen iherb-tilausta :) Mutta mä olen kyllä ruusun tuoksun fani, siinä on jotain romanttista, naisellista, menneen ajan fiilistä ja kerta kaikkiaan hurmaavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että varmaan kaikki iHerbistä tilanneet tietävät tämän kasvoveden. Se oli varmaan mukana jo ekassa iHerbin tilauksessani :)

   Poista
 6. Tuo kasvovesi näyttää nii sympaattiselta! Luulis kestävän käytössä pienen ikusuuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin iso kasvovesi kestää kyllä kauan, ehkä jo vähän liiankin :D. Mutta ajattelin laittaa tämän suihkepulloon, niin saa loput käytettyä nopeammin.

   Poista