sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Dermosilin meikkejä ja luonnonkosmetiikkaa

Dermosililtä on tullut kivoja uutuuksia, joista valitsin kokeiluun etenkin kesään sopivia tuotteita. Esimerkiksi vähän kiiltoa huuliin ja lakkaa kynsiin, siinä on jo muutama helppo tuote aurinkoiseen tyyliin.


Dermosilin valikoimissa on myös luonnonkosmetiikkaa, joista Nature Kasvovoide Kanerva on yksi uusin tulokas. ECOCERT-sertifikoitu kasvovoide on täyteläistä ja rikkaan tuntoista kasvoilla. Voide toimii minulla parhaiten yökäytössä. En löytänyt tuubista mainintaa onko tämä erityisesti yö- tai päivävoide, mutta ihotyypin mukaan voi kuulostella voiteen sopivuutta. Kanerva kasvovoide jää omalle iholleni hetkeksi ennen imeytymistä, jonka jälkeen kasvot tuntuivat hyvin kosteutetulta. Kokonaisuudessaan tämä on hyvä edullisemman hintaluokan luonnollinen kasvovoide. 

Kasvovoiteen tuoksu oli yllättävä tekijä, koska se on ihanan makea ja pikkuisen kukkainen. Ei siis lainkaan vihreän yrttimäinen luonnonkosmetiikan tuoksu. En tiedä mikä ainesosa tekee tästä näin sokerisen, mutta sisältönä on esimerkiksi koivunmahlaa, jojoban siemenöljyä, manteliöljyä ja mustaherukan siemenöljyä.


Mintunvihreä on väri josta pidän kovasti, ja onhan se upea sävy vasten ruskettunutta ihoa. Icy Mint kynsilakka on raikas pastellisävy, joten se on aivan täydellinen kesään. Kynsilakka peittää hyvin kahdella kerroksella, vaikka se onkin vähän juokseva ja se kestää kynsissä ihan "normaaliajan".


Kesähelteillä kasvot kiiltää helposti eikä puuteria kannata lisätä montaa kerrosta pitkin päivää, koska muuten iho voi näyttää liian pakkeloidulta. Kiiltoa poistavat kasvopaperit ovat helppo ratkaisu. Lappuset ovat sopivan isoja, joten yksi paperi riittää koko kasvoille imaisemaan rasvan pois. Pakkauksessa on myös kätevyys huomioitu. Aina kun käyttää yhden lapun, niin seuraava tulee esiin ja se on helppo vetäistä käyttöön. Mukana on 50 lappua, joten yksi pakkaus riittää pitkään.


Kesätyyliin sopii myös mansikan makuinen ja hennosti punertava huulikiilto sävyssä Wild Straberry, jolla saa mehukkaat huulet. Huulikillon nimi 360° Spin Lipgloss tulee sen 360 astetta pyörivästä aplikaattorista, joka siis todella pyörii kun sitä sivelee huuliin. Pyörivä tunne tuntuu mukavalta huulia vasten, kiilto levittyy tasaisesti ja applikaattori annostelee tuotetta riittävästi jo yhdellä "pyöräytyksellä". Aplikaattorin idea on hauska ja toimiva, vaikka aluksi mietin onko se vain markkinointikikka :)


Nature kasvovoide Kanerva maksaa 7,50 €, kynsilakka Icy Mint 3,90 €, kiiltoa poistavat kasvopaperit 3,90 € ja Wild Strawberry huulikiilto 3,90 €. Hinnoiltaan nämä uutuudet ovat kivoja kesätuotteita joka lompakolle. Etenkin luonnollisen kasvovoiteen hinta tuntuu todella edulliselta, ja se on tuote, joka nousi suosikikseni :). Muut Dermosilin uutuustuotteet löydät täältä, en hyödy linkin klikkaamisesta.


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

  1. Kasvovoide vaikuttaa hyvältä. Olen kokeillut Dermoshopin Nature-sarjasta vain kasvonaamiota, ja sen tuoksu oli niin voimakkaan yrttimäinen, etten ole sarjan muihin tuotteisiin uskaltnut koskea;) Täytyykin muistaa tilata tuo uusi kasvovoide:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut Nature-sarjan kasvovesi, jossa oli raikas sitruksinen tuoksu. Joten se on ainakin toinen ei-yrttisen tuoksuinen tuote. Mutta tämä kasvovoide tuoksuu tosi hyvälle :)

      Poista
  2. Kynsilakka on aivan ihanan värinen! :) Minuun kyllä vetoaa kaikki harmaat, vaalean lilat ja siniset sekä mintunvihreä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mintunvihreä on mulle kesän mieleen tuova väri, joten tähän aikaan vuodesta tämä on täydellinen :)

      Poista
  3. Mä jotenkin automaattisesti ajattelin, että toi Kanerva kasvovoide tuoksuisi nimenomaan sellaiselle voimakkaan yrittiselle, mutta tosi kiva että tuoksu onkin erilainen! Mä en nimittäin itse tykkää lainkaan siitä perinteisestä luonnonkosmetiikan tuoksusta, mutta tota voidetta voisin jopa testata sun arvion perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkää makeista tuoksuista, niin ei muuta kuin kokeilemaan. Mä voisin käyttää tätä tuoksua vaikka vartalo-ja käsivoiteenakin :)

      Poista
  4. Dermosilin lehden välistä tuli näyte tuosta kasvovoiteesta. Vaikuttaa hyvälle, vaikka pelkäsin sen aiheuttavan näppyjä, kun iho tuntui niin pitkään levittämisen jälkeen rasvaiselta. Tuo huulikiilto kiinnostaa, mutta oikein mistään ei saa käsitystä, miltä se näyttää huulilla. Onko Dermosilin kynsilakat tavallisia lakkoja vai onko ne 3-free tai enemmän-free? :D en ole kynsilakkojen osalta niin perehtynyt inceihin ja niiden sisältöihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun iholla voide tuntui hetkisen verran rasvaisena, joten siksi käytän sitä vain yöllä mutta varmasti riippuu ihotyypistä onko se liiankin hoitava. Huulilla kiilto on hyvin läpikuultava erittäin kevyellä mansikan punaisella sävyllä, eli pigmentti ei ole hurja. Mutta pitääpä muistaa ensi kerralla ottaa kuva huulilla :).

      Googlailin, että esim. 5 free lakassa ei ole näitä aineosia:
      formaldehydi (formaldehyde), formaldehydi resiini (formaldehyde resin), tolueeni (toluene), dibutyyliftalaatti (DBP= dibutyl phthalate) ja kamferi (camphor).

      Ja tässä on Dermosilin inci: Ethyl Acetate Butyl Acetate Nitrocellulose Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer Acetyl Tributyl Citrate Isopropyl Alcohol Styrene/Acrylates Copolymer Sucrose Acetate Isobutyrate Stearalkonium Hectorite Benzophenone-1 Dimethicone CI 77891 CI 19140 CI 77510 CI 77499

      En löytänyt näitä 5 free-kemikaaleja lakasta, joten näin voisin päätellä sen olevan ainakin 5 free :)

      Poista