perjantai 7. heinäkuuta 2017

Bette Box heinäkuu 2017

Bette Box sai minut uusimaan tilauksen lupauksella tuotteesta, joka on varmasti kaikkien laatikoiden mukana. Ja kun myöhemmin tuli myös alekoodi sähköpostiin, niin tilaus tuli varmasti tehtyä. Heinäkuun boksi oli painava, joten kurkataan sisään.


Tälläinen oli ensivaikutelma. Joo, ihan vakuuttavaa. Misellivesiä tarvitsee aina, kynsilakka on söpö ja oo, uusi luonnonkosmetiikan vartalokuorinta! Tykkään siis ainakin tähän mennessä.


Mukana oli siis:

Garnierin Skin Active misellivesi, jota myydään nykyään myös pienessä 125 ml pullossa. Tämä on vanha tuttu tuote, jota en ole pitkään aikaan käyttänyt. Otan pullon heti matkalle mukaan.

Herbina Antiperspirant 48h tuoksussa Soft Cashmere. Tämä tuoksuu aika kivan pehmeälle. Käyttöön tulee.

Essencen The Gel Nailpolish sävy 24 Indian Summer. Tosi kaunis väri, ihanan kesäinen.

Body Boom kahvikuorinta vartalolle kookoksen tuoksussa. Katselin näitä Sokoksella, ja innostuin ideasta, koska kahvikuorinnat tuntuvat olevan in. Kiva, että boksissa tulee välillä luonnonkosmetiikan uutuuksia.

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration kosteuttava ja raikastava kasvosuihke. Tämän olisin voinut ostaa itsekin, joten uskon tykkääväni tästä.

Pepsodent White Now CC hammastahna. En käytä valkaisevia hammastahnoja, joten tämä lähtee uuteen kotiin.


Mukana oli myös näytepussit Lanzan shampoosta ja hoitoaineesta, sekä Garnier Respons vartalovoiteesta. Lisäksi tuli Narcisco Rodriguez tuoksunäyte ja Compeedin rakkolaastari. Ihan kivoja extroja. Täysikokoisia oli siis 5 tuotetta, ja sopivan kokoinen 30 g pussi vartalokuorintaa. Festariteemainen boksi oli oikein onnistunut. Kaikki ovat sellaisia tuotteita, joita voi käyttää kesän menoissa ja matkoilla. Ei tässä mitään erikoista ja yllätyksellistä ollut, mutta pidin kokonaisuudesta :)


6 kommenttia:

 1. Mulla oli turkoosi kynsilakka ja Original kahvikuorinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin muiden blogeista, että etenkin kynsilakoista oli useampia versioita :)

   Poista
 2. Tässä on kyllä ihan jees setti, paitsi mua aina vähän hihityttää nuo hammastahnat 😄 Niitä kun tuntui tulevan Livboksista toiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tässä oli kivan kesäinen sisältö, joten hammastahna ei haittaa :)

   Poista
 3. Mulla odottelee oma boksi vielä hakemista, mutta toi kahvikuorinta oli kieltämättä tosi kiva yllätys! Hammastahna taas laittoi lähinnä hymyilyttämään, mutta kai niitäkin aina joskus voi noissa bokseissa olla. Kunhan seuravaa ei tule heti parin kuukauden päästä! Kiva boksi kokonaisuudessaan kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä maksoin boksista muistaakseni vain 12,90 €, joten siihen nähden hyvä sisältö. Ja tuo Lumenen tuote on jo parinkympin arvoinen, joten tiesin ettei boksi voi olla kovin huono :)

   Poista