torstai 14. syyskuuta 2017

Luo oma meikkipohja pigmenttitipoilla + Dermosil uutuuksia

Dermosilin uutuuksista löytyy vuodenaikaan sopivasti Puolukka-hiustuotteita ja mielenkiintoisia meikkejä, kuten erinomainen irtopuuteri. Aloitetaan pigmenttitipoista, mitä ne ovat ja miten näitä käytetään.


Aluksi luulin pigmenttitippojen tarkoitetun meikkivoiteen sävyn muokkaamiseen, mutta tippojen ja kasvovoiteen sekoituksella tehdään meikkipohjatuote. Tipoilla, niiden määrällä ja kasvovoiteen laadulla voi siis luoda omaan ihoonsa sopivan yhdistelmän.

Tipat sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten glyseriiniä, joten tämä on etenkin kuivan ihon tuote. Pigmenttitipat voivat olla mainioita etenkin talvella, kun ihoa kiristää ja tässä saa yhdistettyä kosteutuksen sekä kuulaan meikkipohjan. Ehkä voisi puhua BB-voidemaisesta sekoituksesta. Jos iho on rasvoittuvampaa sorttia, niin silloin pigmenttitippoja voi yhdistää mattavoiteeseen.


Testasin meikkipohjan sekoittamista kahdella Dermosilin kasvovoiteella. Lautasella on ylärivissä pelkkä pigmenttitippa, jonka jälkeen tulee Kanerva kasvovoide ja Kasvovoide Light. Alarivissä vasemmalla on kahdella pigmenttitipalla terästetty Kanerva-voide ja oikealta löytyy neljällä tipalla paranneltu Kasvovoide Light. Kanerva-voiteella ja pigmenttitipolla lopputulos on selkeästi täyteläisempää, joten se sopii hyvin kuivalle iholle. Kasvovoide Light-sekoitus on taas juoksevampaa, johon vaikuttaa voiteen keveys ja tippojen suurempi määrä. Tippojen määrää vaihtelemalla halusin näyttää kuinka sävy muuttuu tummemmaksi ja peittävämmäksi. Neljä tippaa on aika lailla maksimimäärä voiteen sekaan, ja silloinkin pigmenttitipat tasoittavat kevyesti ihon sävyä, eli peittävyys on hyvin luonnollinen.

Pigmenttitippoja on kahdessa sävyssä. Minulla on vaaleampi Fair ja lisäksi on tummempi Medium. Yksi vaaleampikin sävy voisi olla, koska Fair on varmaan liian tumma kalpeimmille.


Kiinnitän meikkini lähes aina värittömällä irtopuuterilla, joten toki halusin kokeilla myös Dermosilin version. Pakkaus vaikuttaa tosi laadukkaalta. Kannen alta löytyy välikansi, jonka päällä pidetään pehmeää puuterivippaa. Välikannen alta pääsee käsiksi itse puuteriin. Mutta mitä täällä onkaan! Irtonaisen puuterin kulkua rajoittaa pehmeän huokoinen kangas, jonka ansiosta puuteria ei holahda liikaa ulos. Yleensä välissä on muovinen siivilä, mutta kangas on minulle ihan uusi juttu :)


Kuvassa on puuteria paksusti, mutta siitä näkee kuinka tässä on pigmenttiä. Mutta ei pelkoa, että kasvot olisivat vitivalkoiset. Vipalla tai siveltimellä käytettynä puuteria tulee luonnollisesti iholle. Puuteri antaa mattapinnan kasvoille ja tuntuu häivyttävän ihon epätasaisuuksia sekä huokosia vähemmän näkyviksi. Irtopuuteri myös pitää ihon pitkään mattana, joten tämä on tutustumisen arvoinen tuote. Olen kokeillut monia tämän hintaluokan värittömiä irtopuutereita, joten voin sanoa Dermosilin olevan tosi laadukas vaihtoehto.


Uutuuksista oli pakko testata myös Puolukkashampoo ja -hoitoaine, koska puolukka on nam! Minulla on ennestään Dermosilin Puolukka-kasvonaamio, ja onneksi näissä on sama makea puolukan tuoksu, josta tykkään hurjasti. 

Puolukkashampoo on mukavan hellävarainen pesutuote, jonka jäljiltä hiukset ovat kevyen raikkaat. Tämän jälkeen ei kaipaa liian tuhtia hoitavuutta, joten Puolukkahoitoaine passaa tälle kaveriksi. Hoitoaine on sopivan silottava käytettynä miedon shampoon kanssa. 


Dermosilin tuotteita voi ostaa merkin nettikaupasta (en hyödy linkin klikaamisesta). Pigmenttitipat ja Väritön irtopuuteri maksavat 8,90 €. Puolukkashampoo ja -hoitoaine ovat 4,70 € kappale.Tuotteet on saatu testiin.

18 kommenttia:

 1. Irtopuuteri vaikuttaa todella mielenkiintoiselta :) Tollanen samanlainen kangas löytyy myös Nude By Naturen irtopuuteista, ja se on ainakin mun mielestäni huomattavasti sitä muovijuttua kätevämpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas tuntuu ehkä paremmin säätelevän puuterin määrää, koska rasia ei pöläytä puuteria liikaa :)

   Poista
 2. Puolukka hiustuotteet kiinnostavat :)

  Puolukkanaamio lähti äkkiä käyttöön, kun huomasin päiväyksen tulevan aika nopeasti vastaan (11/17) :D En kylläkään muista, milloin kyseisen tuotteen tilasin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun naamiossa on päiväys 5/18 eli tässä on ainakin reilusti käyttöaikaa, mutta en minäkään muista milloin ostin tämän :D

   Poista
 3. Minäkin luulin, että nuo sävytipat on tosiaan meikkivoiteen sävyn korjaukseen. Kiinnostavia näinkin!

  Tylsästi myös hetkin tuohon irtopuuteriin, tosi hyvä jälki kasvoilla ja pitää myös meikin hyvin paikoillaan myös vaativissakin olosuhteissa :D Pakkaus on tosiaan kätevä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtopuuteri on noussut mun suosikiksi, ja se tuntuu olevan paljon hintaansa arvokkaampi :)

   Poista
  2. Voihan automaattinen korjaus! Mutta tykästyin itsekin.. :D

   Poista
 4. Kanervavoide on mulla ostoslistalla. Odottelen vaan, että uudet joulutuotteet lanseerataan, niin sitten laitan sen tilaukseen. Joulutuotteet on sellainen jokavuotinen must:)
  Kiinnostava tuo puuterikin, vaikka harvemmin käytän irtopuuteria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, joulutuotteita voi tosiaan kohta odotella. Sesonkituotteet ovat yksi paras osa joulun odotusta :)

   Poista
 5. Dermosilin puolukkatuotteet on kyllä niin nam ja myös raparperi tuotteet oli ihania, mm. tiskiaine. :) Ihanaa päivää Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolukan tuoksu on niin herkullinen, mutta nyt alkoi tuo raparperikin houkuttamaan :D. Ihanaa viikkoa myös :)

   Poista
 6. Puolukkashampoo on ihanan herkullisen näköinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sen tuoksu on niin hyvä, että nuuhkin näitä aina suihkussa :)

   Poista
 7. Puuteri vaikuttaa ihanalta, rakastan värittömiä irtopuutereita :) Täytyy tsekata, onko puuterissa talkkia vai ei. Itse tykkään talkittomista kaikista eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on talkkia, mutta täytyy sanoa, etten osaa sanoa onko talkki hyvä vai huono juttu yleensä. Mutta tämä puuteri toimii hyvin :)

   Poista
 8. Olen taas pitkästä aikaa innostunut irtopuutereista, joten tuo täytyy pitää mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todennut tämän hyväksi laukkupuuteriksi, koska tosiaan vippa tulee mukana ja helpottaa puuterin lisäilyä päivän aikana, kun ei tarvitse esim. sivellintä :)

   Poista