maanantai 4. joulukuuta 2017

Catricen meikkejä ja suosikkeja Maybellineltä

Kukapa ei haluaisi kuulla hyvistä meikkituotteista, jotka ovat helposti saatavilla ja hinnoiltaan oikein mukavia. Esittelen suosikkejani Maybellineltä, joita saa lähes joka kaupasta sekä Catricelta, jota löytyy ainakin Citymarketista.


Catricen 24h Made to Stay meikkivoide oli kakkosvaihtoehto, koska haluamastani meikkivoiteesta oli vaaleat sävyt loppu. Mutta luulen tämän sittenkin olleen se parempi vaihtoehto. Meikkivoide on pikkuisen paksuhkoa, ja se kuivahtaa aavistuksen tavallista nopeammin iholle. Meikkivoiteen tasoittelu kasvoille onnistuu kuitenkin helposti. Meikkivoide peittää hyvin ja näyttää luonnollisen mattaiselta, vaikka tällä voisi kuvitella saavansa paksun naamion iholle. Lasisessa pumppupullossa tuleva Catricen meikkivoide on kokeilemisen arvoinen, jos haluat mattapintaa ja pigmenttiä.

Sävy 005 Ivory Beige on enemmän keltaiseen kallellaan, ja vaaleussävyltään ihan sopiva minulle. Catricen valikoimissa ei ole hirveästi sävyjä, koska tätäkin meikkivoidetta oli vain neljä eri väriä.


Jatketaan toisella Catricen tuotteella, joka on ollut ostoslistalla jo pitkään. Prime and Fine Mattifying Powderin on tyylikäs, ohut ja silti pikkuisen painava rasia, joka tuo laadukkaan fiiliksen. Tuotteen sanotaan olevan vedenkestävä, joten ajattelin tämän olevan erityisen hyvä rasvoittuvalle iholle. 

Ulkomaisissa blogeissa tuotteen vedenkestävyyttä on osoitettu tiputtamalla puuterin päälle pari vesipisaraa. Se ei ainakaan ole vedenkestävyyden tae, koska kokeilin vesipisaratemppua parin vanhan puuterin pinnalle ja siinä ne tipat vaan nökötti paikallaan :D. Oli vedenkestävä tai ei, niin tämä kestää hyvin iholla. Rasvainen ihoni on mestari kuluttamaan meikin pois, mutta ähäkutti. Kasvojen kiillosta huolimatta meikkipohja näytti ihan siistiltä tämän ansiosta, vaikkei se hillinnyt rasvoittumista yhtä hyvin kuin irtopuuterit. 

Prime and Fine puuterin pitäisi olla väritön, mutta mielestäni tässä on aavistus punaisuutta. Mutta sävy on sen verran kevyt, etten usko sen olevan suuri ongelma.


Sitten hypätään suosikkeihin Maybellineltä. Fit Me! peitevoidetta on kehuttu jo vuosia, joten testasin tätä vihdoinkin. Sävy 15 on punertava vaaleahko väri. Menen monesti tähän jekkuun, ja ostan vahingossa punertavan sävyn, koska kaupan valot tuntuvat aina huijaavan :D. Mutta kuinka hyvin tämä peittää! Enää ei tarvitse metsästää hyvää peiteainetta, mutta nyt mietin miksi en ole kokeillut tätä aiemmin.

Ainoa miinus tulee pakkauksen tekstien kulumisesta. Sain sormiini mustia läikkiä, joten menin kylppäriin ja pesin loputkin tekstit pois.


Käytän nykyään enemmän irtopuutereita niiden kevyemmän lopputuloksen takia, koska suosin peittäviä meikkivoiteita enkä halua ihon olevan liian tunkkainen. Irtopuuteria on myös helppo lisätä ilman kakkunaamafiilistä. Mutta jos näin kävisi, niin meikinkiinnityssuihke hoitaa tilanteen. Maybellinen Master Fix Setting + Perfecting Loose Powder on hyvä väritön irtopuuteri näillä vaatimuksilla. Erittäin hienojakoinen puuteri saa ihon näyttämään hehkeämmältä ja tasaisemmalta, joten voisi sanoa että tässä on myös ihohuokosia blurraavia vaikutuksia. Jos haluaa lisätä meikin kestävyyttä ja mattaisuutta, niin irtopuuteri kannattaa painella ihoon kostealla meikkimunalla.


Maybellinen Push Up Angel ripsiväri tuli joskus Bette Boxin mukana ja olen ostanut sitä siitä lähtien jo useamman kerran. Voisi sanoa, että tämä on yksi suosikkini Maybellinen Lash Sensationalin ohella. Tykkään kampamaisesta harjasta, johon ei tule yhtään liikaa massaa vaan harjaa voi sutia ripsiin suoraan purkista. Kampa tuo ripsiin erottelevuutta ja etenkin pituutta. Nimi Push Up Angel kuulostaa Victoria´s Secretin tuotteelta, mutta tämä on yksi luottotuotteeni, joka kestää myös kesän kuumuudessa eikä säikähdä pientä sadettakaan.


Tässä näkyy vasemmalta alkaen Catricen meikkivoide ja puuteri, Maybellinen peiteaine sekä lopuksi irtopuuteri.


Catricen meikkejä voi ostaa esimerkiksi Citymarketista ja Pretty.fi nettikaupasta. Catricen 24 h Made to Stay meikkivoide maksoi 7,99 € ja Prime and Fine Mattifying Powder 5,79 €. Maybellinen Fit Me! peitevoide kustansi 8,90 €, Master Fix irtopuuteri 11,90 € ja Push Up Angel ripsiväri 16,90 €.


16 kommenttia:

  1. Mä olen tykännyt Maybellinen Fit Me-peitevoiteesta todella paljon. Noinkin edulliseksi tuotteeksi se on ihan huippu. Ostin vaihtelun vuoksi Too Facedin Born This Way-peitevoiteen, joka maksaa Selfridgesillä 20 puntaa. Se on ihan jees, mutta Fit Me on parempi. Se pysyy paremmin, peittää paremmin, siinä on parempi koostumus ja tuoksu... Mitähän vielä!? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä ei olla turhaa hehkutettu, ihan paras markettituote, jota voi hyvinkin verrata kalliimpiin tuotteisiin :)

      Poista
  2. Mulle tuo ripsiväri oli fiasko, en tykännyt sitten ollenkaan :D moni on kyllä kehunut mutta ei toiminut mulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tämä on tosi hyvä, ja tykkään etenkin tuosta kampaharjasta :)

      Poista
  3. Toi Catricen meikkivoide on ihan huippuhyvä ja superedullinenkin vielä :) Mä rakastuin myös tohon Maybellinen ripsariin, kun se Bette Boxista taannoin tuli. Sillä saa ihan täydelliset ripset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, etten etes saanut tuohon kuvaan niin pitkiä ripsiä kuin normaalisti :)

      Poista
  4. Tykkään kovasti Catricen HD Liquid meikkivoiteesta, ja uskon, että tykkäisin myös tästä Made to Stay meikkivoiteesta. Tykkään aavistuksen enemmän mattaisista meikkivoiteista kuin "deweyistä", vaikka olenkin aika kuivanaama. Maybellinen Push Up Angel ripsarista olen lukenut muitakin hyviä arvioita, joten sekin on hankintalistalla:) Maybellinellä on hyvät ripsivärit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan se just tuo HD-meikkivoide, jota ensin aioin ostaa, mutta mulle sopii paremmin mattavoiteet. Maybelline on musta paras ripsivärimerkki, vaikka on joitain hutejakin tullut :)

      Poista
  5. Hämmennyin ihan silmäkuvasta🙂 kun itselläni on samanväriset vihreät ja vielä samalla ruskealla ”twistillä”. En ole ennen samanlaisiin törmännyt, vain vaaleamman vihreisiin. Mutta meikeistä, nuo samat Maybellinen ripsarit on kakkosvaihtoehtoina parhaat jos ns. kolmekadit on loppu. Catricen meikkivoiteet on seuraavat kiinnostuksen kohteet, myös/etenkin se HD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma! Mä olen aina tykännyt tästä silmäni persoonallisesta väristä :)

      Poista
  6. Maybellinen peiteainetta täytyy jossain vaiheessa kokeilla :) En ole siis sitä koskaan tähän mennessä kokeillut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellineltä on tullut uusiakin peitevoiteita, mutta niissä värivalikoima ei vaan natsannut yhtään, joten ostan tätä jatkossakin :)

      Poista
  7. Oon vähän miettinyt, että jos testaisi seuraavaksi Catricn meikkivoiteita, kun nyt taas on semmoinen tilanne, että uudelle olisi pikkuhiljaa tarvetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kyllä tykännyt tästä meikkivoiteesta, joten kannattaa kokeilla jos neljästä eri sävystä onnistuu löytymään itselle sopiva :)

      Poista
  8. Maybelline on muuten aina osannu ripsarit! Mullakin ois uus irtopuuteri etsinnässä,en vaan tiedä mihin suuntaan lähtis.. O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin tämä Maybellinen irtopuuteri on perushyvä, mutte ehkä kuitenkin pidän enemmän Dermosilin vastaavasta värittömästä irtopuuterista :)

      Poista