torstai 8. helmikuuta 2018

Glamlin - kosmetiikkapalvelu juuri sinulle

Tykkäätkö laadukkaasta kosmetiikasta ja ripauksesta yllätyksellisyyttä? Pääsin tutustumaan Glamlin-palveluun, joka on kuin henkilökohtainen kauneuskonsultti. Palvelussa yhdistyy kosmetiikan asiantuntija, koneäly ja asiakkaan tarpeet. Kuulostaa mielenkiintoiselta toteutukselta, jonka perusajatus oli minulla tiedossa, mutta tilausta tehdessä näin itse paremmin miten homma toimii. Koetan kertoa mahdollisimman tarkkaan mitä tapahtui ennen kuin minulle tupsahti paketti Glamlinilta :)


Palvelu alkaa kauneusprofiilin täyttämisellä Glamlinin nettisivulla, jossa kysytään esimerkiksi ikää, ihotyyppiä ja ihonsävyä. Tärkein vaihe on se, jossa tiedustellaan kaipaako vinkkejä hiusten, ihon tai meikin saralta. Kaikki kolme kohtaa voi valita tai jättää jonkun välistä. Valitsemista kohdista kysytään täsmennystä onko esimerkiksi jotain huolenaihetta vaikka ihonhoidon suhteen. Kirjoitin toiveesta löytää sopiva päivävoide rasvoittuvalle iholleni sekä halusin tehokasta hoitavuutta kärsineelle tukalle. Glamlin-palvelussa voi myös näppärästi klikata tuotteita, joita ei ainakaan halua saada. Itse en esimerkiksi halunnut vastaanottaa kasvokuorintoja, joita en oikeastaan käytä lainkaan.


Kauneusprofiilin täyttämisen jälkeen annetaan yhteystiedot ja ruutuun ilmestyy kaksi auki klikattavaa vaihtoehtoa ottaa yhteyttä kauneuskonsulttiin. Yhteden saa joko Facebookin Messengerin kautta tai Whatsapin avulla. Käytin Whatsapia tietokoneen kautta, koska näin kirjoittaminen sujuu minulta helpommin kuin kännykällä. Konsultille lähti heti alussa valmiiksi kirjoitettu "Hei kauneuskonsultti"-viesti, johon tuli vastaus kahdessa minuutissa. Konsultti kysyi minulta lisää tarkentavia tietoja, joiden avulla minulle pystyttiin valitsemaan oikeat tuotteet. Asiakas ei siis tiedä mitä tuotemerkkejä tai tuotteita saa postissa, mutta tarpeet voi kertoa ja ne huomioitiin hyvin omalla kohdallani.


Paketti saapui kauniissa rasiassa silkkirusetilla koristeltuna. Sisältä löytyi neljä tuotetta (plus kaupanpäällinen), joiden kylkeen oli laitettu erillinen ohjepaperi tuotteiden käyttöön.

Glamlin-palvelu sisältää yleensä 4-5 tuotetta, joiden arvo on keskimäärin 100 €. Mutta hinta voi olla enemmän tai vähemmän, koska budjetin summan voi itse asettaa. Minun paketissa oli juuri sellaisia tuotteita, joihin liittyviä tarpeita kerroin keskustelussa kauneuskonsultin kanssa. Sain toivomani kasvovoiteen, jota edusti Clarins Ultra-Matte Rebalancing Lotion. Toin keskusteluissa esiin myös intohimoni käyttää ihoa kirkastavia tuotteita, joten sain tosi mielenkiintoisen Philosophy Turbo Booster C Powder C-vitamiinijauheen. Kuiville hiuksillekin sain juuri sopivat purnukat, eli EVO Mane Attention Protein Treatment hiusnaamion ja EVO End Doctor Smoothing Sealant latvasuojan. Kaupanpäälliseksi tupsahti vielä Alternan CC Caviar Cream, joka on näytekokoinen jätettävä hoitoaine.

Ehkä ainoa miinus voisi tulla kahdesta EVO-tuotteesta, mutta toisaalta saman sarjan tuotteiden luulisi toimivan parhaiten yhteen.


Glamlinin sisältöön voi tutustua rauhassa, ja jos jokin tuote ei miellytä, niin avaamattomilla tuotteilla on ilmainen palautusoikeus. Asiakas maksaa vain tuotteista, jotka hän pitää. Jos haluaa pitää koko sisällön, niin tuotteista saa 10 % alennuksen.

Glamlin tuntuu hyvältä idealta olitpa minunlainen kosmetiikan harrastaja tai muuten vaan hukassa pullomeressä, ja kaipaisit apua tuotteiden valinnassa. Palvelu toimii varmasti parhaiten, jos pystyt selvästi kuvailemaan mikä on ongelmasi tai tarve, joka kaipaa ratkaisua. Omalla kohdallani toteutus meni kaikin puolin nappiin. Tilauksen tekeminen oli helppoa oman aikataulun mukaan, ja paketista paljastuneet tuotteet olivat laadukkaita ja ennen kaikkea juuri sitä mitä tarvitsin :)Glamlin-palvelu on saatu blogin kautta. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

6 kommenttia:

 1. Enpä ole koskaan tällaiseen törmännyt! Tämähän on hauska ja hyvä idea. Jossain välissä voisi kokeillakin! Sellaisen puutteen löysin, että ainakin itse haluaisin vähän laajemmin tietää, mitä kaikkia tuotemerkkejä on mahdollista saada ja onko mukana mm. luonnonkosmetiikkaa ollenkaan. Äkkiseltään näyttäisi, että Idun on mukana, mutta sillähän ei taida kaikki tuotteet olla puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Ilmeisesti tämä palvelu on samaa firmaa Bette Boxin kanssa, kun sekin mainittiin alareunan linkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotemerkkejä ei taida olla esillä missään tai en itse ainakaan löytänyt, mutta sen pystyi valitsemaan että haluaako luonnonkosmetiikkaa mukaan tai pelkästään luonnonkosmea. Joo ovat tosiaan samaa firmaa Bette Boxin kanssa, mutta Glamlin selvästi sisältää enemmän arvokkaampia merkkejä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mulla meni tosiaan hyvin nämä valinnat, koska olen kaikista tykännyt. Clarins on ollut käytössä joka päivä :)

   Poista
 3. Mä käytin joskus aikoinaan tuota Clarinsin fluidia paljonkin! :D Oli hyvä meikin alla, kun iho oli öljyisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi kiva saada, koska Clarins toimii hyvin rasvaisemmalla iholla. On kevyt, mattaa ja kosteuttaa silti just sopivasti :)

   Poista