keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Hyvät hiustuotteet alle 10 €

Tykkään vaihdella hiustuotteita fiiliksen mukaan. Tänään vähän hoitavampaa, huomenna kevyttä ja pesevää. Näihin tarkoituksiin olen löytänyt kaksi hyvää duoa, joilla saan kaipaamaani vaihtelevuutta. Tehokasta pesua vai hellää hoivaa?

Tässä lista muista hyvistä hiustuotteista:

Kuorintashampoo - raikas hiuspohja


Benecosin luonnolliset Melissa & Nokkonen shampoo ja hoitoaine tuoksuvat mahtavalle! Raikas sitruunamelissan tuoksu on niin hyvä, että nuuhkin näitä aina hetken ennen käyttöä. Harmi vaan, ettei tuotteet sovi minulla jokaiselle pesukerralle.

Melissa & Nokkonen shampoo ja hoitoaine toimivat parhaiten rasvoittuvilla hiuksille, jotka kaipaavat tehokasta puhdistusta. Kerran tai pari viikossa haluan kunnolla pesevän shampoon ja silloin Benecos on hyvä valinta, koska shampoo putsaa hiukset vähän natisevan puhtaaksi. Pesutulos ei kuitenkaan ole mitenkään karhea tai takkuinen, mutta päivittäiseen käyttöön shampoo olisi minulle liian pesevä. Hoitoaine selvittää ja silottaa hiuksia, mutta juuri sopivan kevyellä otteella. Rasvoittuvat hiukset eivät varmasti kaipaa paksua hoitoainetta, joka litistäisi tukan ja edistäisi rasvoittumista, joten tähän tarpeeseen hoitoaine vastaa hyvin. Jos hiuksesi ja hiuspohjasi rasvoittuvat reippaasti, niin Benecosilla saa sitruunaisen raikkaan pesun.L`Oreal Botanicals on uudehko hiussarja, jota en ole juurikaan blogeissa nähnyt. Tämä aina herättää kysymyksiä. Ovatko tuotteet huonoja vai niin epäkiinnostavia, ettei kukaan ole näitä ostanut :D. Minua nämä ovat ainakin kiinnostaneet, koska pakkaukset ovat tosi kivat ja vähän paremmat verrattuna L´Orealin perustuotteisiin. 

Botanicals-pullot ovat muuten kierrätysmuovia, ja muutenkin tuotteilla on selvästi haluttu luoda luonnollisempaa fiilistä. Sisältö ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa vaikka mukana onkin kukkaisöljyjä. Valikoimissa on neljä eri kukkaissarjaa, joista nappasin kuivien hiusten Safflower hiusmaskin ja Geranium shampoon, joka on tarkoitettu värjätyille ja elottomille hiuksille. Tuoksuista tunnistaa kukkaisöljyt, jotka tekevät tuoksuista aika luonnolliset.
Geranium (suom. kurjenpolvet) on hellävarainen shampoo, joka sopii vaikka päivittäiseen pesuun. Tämän takia uskon, että se voisi toimia hyvin värjätyille hiuksille. Väri säilyy tietenkin parhaiten mahdollisimman vähällä pesulla, mutta esimerkiksi minä joudun pesemään tukan joka päivä. Shampoo ei kuitenkaan ole liian plörö, jota joutuisi vaahdottamaan pari kertaa saadakseen hiukset puhtaaksi. Jo huuhdellessa tuntee kuinka hiukset ovat pehmeän sileät, joten kiireisempi voisi jättää vaikka hoitoaineen pois. Kuten mainitsinkin, niin tämä on tosi kiva shampoo vaikka jokapäiväiseen käyttöön. Shampoo tuleekin isossa 400 ml pumppupullossa, joten se kestää ahkeraa kulutusta. 

Loogisempi ihminen olisi ottanut shampoon kanssa samaa sarjaa olevan hiusnaamion, mutta ajattelin että kuivien hiusten Safflower maski olisi vähän tehokkaampi. Naamio on hyvin paksua mutta helposti hiuksiin levittyvää, eli juuri sellaista kuin minä tykkään. Suositeltu käyttöaika on 3 minuuttia, jonka jälkeen tulee sileät muttei kuitenkaan liian lasista, päätä valuvaa tukkaa. Shampoo ja hoitoaine saavat yhdessä tosi kivan ilmavat ja pehmeät hiukset, joten L´Oreal vetää pojot kotiin ja voisinpa kokeilla näitä lisääkin.


Benecosin shampoo maksaa vaikka Ruohonjuuressa 7,95 € ja hoitoaine 9,90 €. L´Orealit löytyvät taas esimerkiksi Sokokselta hintaan 9,90 €.


Benecosit on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Mä oon itseasiassa kattellut kaupassa näitä Lorealin Botanicals tuotteita monta kertaa, mutta en jostain syystä ikinä ole napannut niitä matkaan mukaan :D Pullot on munkin mielestä paljon nätimmät mitä ne normaalit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin tiedostanut että näitä myydään, mutta silti pullot olivat jääneet jotenkin pimentoon, mutta onneksi ostin :)

   Poista
 2. Tiedätkö oon itekin katellu näitä Lorealin uusia tuotteita! Ihanaa et joku on jo kerenny niitä kokeilemaan ni nyt uskaltaa hyvin ostaa iteki :D ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoksasin että valikoimiin oli tullut jo uuttakin, joka oli muistaakseni korianteri-sarja, se voisi olla mielenkiintoisen tuoksuinen :)

   Poista
 3. Mua ehdottomasti kiinnostaa nämä, mutta just nyt on suihkuhyllyt ihan täynnä tuotteita! :D Täytyy ehdottomasti ottaa testiin, kun saan vähän nykyistä varastoa pienemmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää kirjaimellisesti pitää suihkuhyllyn tuotteet rajallisena, ettei se romahda :D. Mutta sinne ainakin päätyy ne tuotteet, joista tykkään todella paljon :)

   Poista
 4. Mua on kovastikin kiinnostanut nuo Lorealin uutuudet, mutta markettituotteille hieman korkeampi hinta on vielä toistaiseksi hillinnyt ostohimoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kymppi on toki vähän korkeampi hinta markettituotteesta, joka varmasti vaikuttaa ostohalukkuuteen :)

   Poista