torstai 1. maaliskuuta 2018

Kolme huipputuotetta Gamardelta

En ole koskaan käynyt Ranskassa, mutta ehdottomasti pitäisi. Siis ihan jo hyvän luonnonkosmetiikan takia, joita Ranskanmaalla riittää. Sieltä on kotoisin myös Gamarde, jonka tuotteiden pariin oli mukavata palata pienen tauon jälkeen. 


Seerumit ovat ihana tapa antaa iholle extrakosteutta, ja siksi halusin ehdottomasti kokeilla tehokkaan kuuloista Gamarden Près-Âge Sérum Nuit -seerumia. Uudistava seerumi on suunnattu etenkin ikääntyvälle iholle sen sisältämien antioksidanttisten ja korjaavien aktiiviaineiden ansiosta. Sisällyksessä on mm. elastisuutta ylläpitävää vehnäalkioöljyä ja luontaista E-vitamiinia. Rosmariini, timjami ja laventeli antavat tuoksuun oman yrttisen mausteen. 



Seerumi tuntuu sormien välissä tiiviiltä, mutta öljypohjainen tuote ei kuitenkaan jää ihon pinnalle pyörimään paksuna rasvakerroksena. Seerumi kannattaa silti levittää vähän kostealle iholle, jolloin se imeytyy paremmin. Ja voi että, kun iho tuntuu seerumin jälkeen pehmeältä! Gamarde on tosi tehokas hoitamaan ihoa, ja voin kuvitella kuinka kuiva tai vähän vanhempi iho saisi tästä energiaa.


Gamardesta tulee mieleen kuivan ihon kosteuttavat tuotteet, mutta valikoimissa on huomioitu myös rasvoittuva iho. Sebo Control Masque Clarifiant  on kirkastava kasvonaamio. Se sisältää esimerkiksi valkoista savea, arganöljyä sekä timjamin, piparmintun ja siankärsämön eteerisiä öljyjä, jotka puhdistavat, supistavat ja rauhoittavat ihoa. Tuoksusta tunnistaa piparmintun raikkauden, mutta iholla viilentävä vaikutus on hento.

Kasvoilla naamiovoide tuntuu vain kevyesti savimaiselta. Naamio imeytyy ihoon lähes kokonaan, joten siitä ei jää kasvoille paksua ja halkeilevaa kerrosta. Tämä on kuitenkin selvästi rasvaisen ihon tuote, koska se on vähän kiristävä. Olen siis suihkinut kasvovettä naamion päälle, jottei iho kuivuisi liikaa talvipakkasilla. Mutta 10 minuutin vaikutusajan jälkeen huokoset näyttivät pienemmiltä ja iho raikkaalta, joten naamio toimi puhdistavasti kuten pitikin.


Rasvaan ahkerasti vartaloani, koska suihkussa käyminen tuntuu kuivattavan niin helposti. Hygiène Douceur Crème de Douche Apaisante on karitevoin tuoksuinen suihkuvoide, joka liukuu riittoisasti ihoa pitkin. Tuote sisältää 72 prosenttia voidetta, joten se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kuivakroppaisille tämä on kiva kaveri kosteusvoiteen lisäksi. Mutta jos et vain välitä ihon rasvailusta, niin tällä saa kuitenkin estettyä pahimman kuivumisen ja lisättyä pehmeyttä.


Lusikassa on vasemmalta alkaen Hygiène Douceur Crème de Douche Apaisante suihkuvoide, Sebo Control Masque Clarifiant naamio ja Près-Âge Sérum Nuit seerumi.


Gamarden luonnonkosmetiikkaa myy esimerkiksi maahantuojan nettikauppa Elonatura, ja muut jälleenmyyjät voi katsoa täältä. En hyödy linkkien klikaamisesta. Près-Âge Sérum Nuit seerumi maksaa 46 €, Sebo Control Masque Clarifiant naamio 25,90 € ja Hygiène Douceur Crème de Douche Apaisante suihkuvoide 15,90 €.


Tuotteet on saatu testiin. 

8 kommenttia:

  1. Gamarde on jäänyt mulla ihan varjoon, vaikka olen niitä nähnyt kauppojen hyllyllä;) En ole päässyt sisään koko merkkiin, mutta pitäisi varmaan ostaa jokin takuuvarma ja helppo tuote ja sitten katsoa mitä kehkeytyy;) Ehkä tuo seerumi olisi sopiva "aloituspakkaus":)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en taas ole nähnyt Gamardea koskaan kaupoissa, mutta nythän esim. uusi Hehku-ketju myy näitä ja siellä pitäisi merkkiä olla. Seerumi olisi varmasti tosi hyvä sun iholle :)

      Poista
  2. Toi karitevoilta tuoksuva suihkuvoide kuulostaa super kivalta ja ois varmasti näin talvella suuri apu vartalonhoidossa! En ollut ikinä kuullutkaan moisesta merkistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vaan hyviä kokemuksia Gamardesta, joten ehkä tämä on vähän piilossa oleva helmi. Suihkuvoiteet ja -öljyt ovat mulle ihan ykköstuotteita talveen :)

      Poista
  3. Gamardella on kyllä hyviä tuotteita! Etenkin sarjan putsaripari on ihan kaikkien aikojen lemppareita mulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, koska Gamarden tuotteet ovat musta tosi laadukkaita :)

      Poista
  4. Toi seerumi kuulostaa kyllä tosi hyvältä. Juurikin sellainen tuote, jonka vaikutuksen näkee nopeasti, eikös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin vaikutuksen tuntee, ja toki kosteutettu iho näyttää kauniimmalta kuin kuivuudesta rutiseva :)

      Poista