tiistai 20. maaliskuuta 2018

Upeat rajaukset silmiin - Jane Iredale uutuuksia

Jane Iredalen kevätmeikit yllättivät minut. Keväästä tulee mieleen esimerkiksi persikan sävyt, mutta nyt mennään nudena ja heitetään sekaan väripilkkuja! Tutustutaan uusiin huulituotteisiin ja pirteisiin rajauksiin.


PureMoist -punat ovat voidemaisen kosteuttavia ja jättävät huulille kermaisen pinnan. Olen näitä monesti kehunut, ja voisi sanoa, että mielestäni tässä on täydellinen koostumus huulipunalle pigmentistä tinkimättä. PureMoist -punat sisältävät esimerkiksi luonnollisia öljyjä, joten huulet tuntuvat hoidetuilta ja pehmeiltä. Ohuet puikot ovat myös tosi kivoja, koska näillä saa levitettyä huulipunan hiukan tarkemmin.

Uudet PureMoist -sävyt ovat punertava terrakotta Jamie ja lämpimän ruskeanude Tricia. Värit ovat limited edition, eli niitä on rajattu erä. Täytyy myöntää, että puikossa sävyt näyttivät olevan oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Mutta kun pääsin sivelemään värejä huuliin, niin näistähän kuoriutui oikein sievät nudepunat. Se on jännä huomata miten huulipuna voi näyttää melko erilaiselta kasvoilla, joten aina ei tiedä mikä väri voikin olla itselle sopiva.

Kuvassa on huulilla ensin Jamie ja alempana Tricia.


Jos kaipaa mattaa punaa tai säihkyvää kiiltoa, niin Lip Fixation -kestohuulikiilto on ratkaisu. Mukana tulee lip stain ja väritön kimmeltävä huulikiilto, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Sävy Content on kaunis tiilimäisen punainen sävy. Valosta riippuen tässä näkee hieman myös marjaista vivahdusta. Lip Fixation levittyy huulille lähes öljymäisen pehmeänä, mutta kuivui mattaisen kestäväksi kuten stain-punat tekevät. Väri ei siis ihan heti lähde karkuun. Tykkäsin käyttää Lip Fixation -tuotetta ihan ilman huulikiiltoa, kuten kuvassa näkyy. Mutta kiiltoa lisäämällä voi tuoda huuliin moniulotteisuutta ja täyteläisyyttä.


Mystikol -rajausvärit ovat saaneet kaksi uutta sävyä, jotka hehkuvat jalokiven väreissä. Kuninkaallisen sininen Sapphire on aivan upea katseen kirkastaja. Meikkaan silmät lähes aina nudesävyillä, joten tälläinen rajausväri tekee ison muutoksen. Meikki näyttää heti paljon mielenkiintoisemmalta. Vihreä Emerald on luomilla maltillisempi sävy kuin purkissa, ja tällä saakin kauniin luonnollisen rajauksen. Olen aivan innostunut näistä tuotteista, jotka piristävät päivääni joka kerta peiliin vilkaistessa. 

Mystikol -rajaukset ovat kevyesti hohtavia, ehkä satiininen olisi paras kuvaamaan kiiltoa. Koostumukseltaan Mystikol on puuterimaisen ja voidemaisen välimuoto, joten se liukuu helposti luomella ja värin kerrostaminen onnistuu hyvin. Tykkään tehdä näillä vähän paksumpaa viivaa, jotta väri tulee kunnolla esiin. Minulla ei ole kovin tarkka käsi, joten Mystikol -rajausväri on minusta armollisempi verrattuna teräviin siveltimiin. Tällä saa helpommin tehtyä viivaa vaikka vähän kerrallaan, eikä pienet virheet tai epätasaisuudet näy niin tarkkaan.


Väri kestää silmissä koko päivän. Toki laitan alle hyvän pohjustajan, jonka minun rasvoittuvat luomet vaativat. Muuten kaikki tuotteet karkaisivat silmistäni yhdessä räpäyksessä.

Mystikol -rajausvärin sivellin on todella kätevästi korkin sisällä (ei kosketuksissa tuotteeseen), josta se vedetään esiin. Näin sivellin pysyy hyvin tallessa, eikä karkaile meikkipussin syövereihin. 


Jane Iredale -kosmetiikka valmistetaan laadukkaista mineraaleista sekä luonnollisista ainesosista. Merkki on eläinkokeeton ja osa tuotteista on vegaaneille sopivia, kuten Mystikol -rajausvärit. Jane Iredalea myy esim. kauneushoitolat, mutta merkki on myös uuden Hehku -kauneusketjun valikoimissa. Pure Moist -huulipunat maksavat 35,35 €, Lip Fixation -kestohuulikiilto 38,50 € ja Mystikol -rajausvärit 39,80 €.


Tuotteet on saatu testiin.

8 kommenttia:

 1. Ihanan luonnollisia ja kevääseen sopivia meikkejä <3

  VastaaPoista
 2. Tuo vihreä rajaus on aivan ihanan värinen ♡

  VastaaPoista
 3. Todella nättejä meikkejä ja sävyt mitä ihanimpia. Hintataso vaan painii ihan eri sarjassa kuin mitä yleensä laitan yhteen yksittäiseen meikkituotteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta ettei hinnat ole edullisimmasta päästä, mutta myös laadun huomaa tuotteissa :)

   Poista
 4. Nuo Mystikolit on niin parhaita! Ja ihania nuo uutuussävyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tosi paljon Mystikolin koostumuksesta, jolla saa helposti rajaukset silmiin. Ja värit, ooo ihania :)

   Poista