perjantai 30. maaliskuuta 2018

Suosikkeja maaliskuulta

Nyt tulee toinen kuukausi putkeen, kun esittelen suosikkituotteitani. Tämähän on jo melkoista, mutta kevät antaa energiaa ja intoa. Kevät on myös erittäin kutkuttavaa aikaa, koska mieltä alkaa jo kihertää kesän seikkailut ja olo on paljon parempi kuin talvella. Mutta mitkä tuotteet saivat iloa aikaan maaliskuussa?


Olen bongannut iHerbin nettikaupasta Himalaya Herbalsin hiustuotteet jo jokin aika sitten, ja nyt kolmen shampoon ja kahden hoitoaineen valikoima on saapunut myös Suomeen. Valitsin kokeiluun kuiville ja kärsineille hiuksille suunnatut Repair & Regenaration Protein shampoon ja hoitoaineen. Shampoo pesee hiukset sopivan hellävaraisesti, mutta kuitenkin puhtaaksi jo yhdellä vaahdotuksella. Hoitoainekaan ei ollut liian raskas. Himalaya Herbalsin hiustuotteet antoivat ryhtiä ja saivat hiukset laskeutumaan kauniisti, muttei liian siloisen valuvana. Uutuudet voisivat sopia, jos vaikka pörröisyys vaivaa pesun jälkeen.


Suloiset poskipunat ja kevät sopii yhteen. Miss Beauty London Blusher sävy Bonbon on tyttömäisen heleä ja hennosti hohtava pinkki väri. En ole koskaan innostunut kovin blingbling poskipunista, mutta satiinisuus tuo kaunista kuultoa ihoon. 

Toinen kiva poskipuna on Essencen Matt Touch Blush. Jo sormella kokeillessa huomaa kuinka pehmeä tämä onkaan. Ei pöllyävä vaan laadukkaan tuntoinen, ja hinnaltaan vain kolme euroa. Essencen sävy Berry Me Up on raikas marjainen poskipuna, jossa on kuitenkin hitunen persikkaisuutta mukana.



Vihreää omenaa, kyllä kiitos! Naturaliumin tuotteita ei ole kovin helppo saada, mutta niitä on aina välillä esimerkiksi Sokoksella. Green Apple vartalovoidetta kannattaa kokeilla, jos mehujään makea omenan tuoksu saa yhtään kiinnostumaan. Vartalovoiteena tämä on kevyt, ja nopeasti ihoon imeytyvä.


Dream Cream purkissa alkaa pohja häämöttää eikä ihme. Olen jo monen kuukauden ajan ennen nukkumaanmenoa hieronut käsiini tätä paksun hoitavaa voidetta, jota kehutaan Lushin myydyimmäksi tuotteeksi. Se ei ole pikakosteuttava voide, vaan sellainen rauhassa imeytyvä ja ihanan hoitava. Kauran ja oliviiöljyn tuoksuinen käsi- ja vartalovoide saa kuivimmankin ihon pumpuliksi.


Himalaya Herbals hiustuotteet löytyvät K-Citymarketista hintaan 4 €. Essence löytyy vaikka Tokmannilta ja Miss Beauty London Prismasta parilla eurolla. Naturalium maksoi Sokoksella 5,90 €, mutta ei näytä nyt olevan valikoimissa. Naturaliumia saa ainakin Notino.fi nettikaupasta. Lush Dream Cream maksaa 25,95 € / 240 g, ja iso purkki on todella riittoisa.


 Himalaya Herbals, Miss Beauty London ja Lush on saatu testiin.

12 kommenttia:

  1. Rakastan vihreän omenan tuoksua kosmetiikkatuotteissa, joten tuo Naturaliumin tuote täytyy katsastaa, jos osuu kohdalle :) Kiinnostuin myös Lushin paksusta voiteesta, sillä tykkään laittaa yöksi käsiin jotain kunnolla kosteuttavaa ja hoitavaa voidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöksi on mukava jättää tuhdimpi voide, kun se voi rauhassa imeytyä eikä kädet kuivu niin helposti seuraavana päivänä :)

      Poista
  2. Essencen Berry Me Up -poskipuna on yksi mun suosikeista:) Myös tuo Miss Beauty Londonin Bonbon multa löytyy. Molemmat on todella kauniita sävyjä, mutta Essencen laatu on hieman parempi.
    Himalaya Herbalsin hiustuotteista olen kuullut hyvää, joten niitä tekisi mieli kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen poskipunat ovat ihan ylivertoja hintaansa nähden, ja sävyistä löytyy luonnollisia värejä. Himalayat tuntuivat hyviltä ihan jokapäiväisen pesuun :)

      Poista
  3. Dream Cream on mullakin ollut joskus, muistaakseni oli nimensä veroinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihme, että se on myydyin tuote, koska tämä hoitaa kuivimmankin ihon kuntoon :)

      Poista
  4. Oih, omena mehujään tuoksu kuulostaa taivaalliselta! Omena tuoksut muutenkin kosmetiikassa on aika herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostan aina kaiken omenan tuoksuisen ja tätä voidetta olen käyttänyt jo pari pulloa :)

      Poista
  5. Tuo Naturaliumin sarja on ihana, olen käyttänyt jo pitkään ja tykännyt kovasti. :) Nyt vihdoin kiinnostuin tuosta miss beauty sarjasta, koska tuo poskipuna näyttää kivalta.
    Sydämellistä pääsiäisen jatkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naturaliumin tuotteissa on tosi ihanat tuoksut, ja tämä omena on yksi suosikkini :)

      Ihanaa pääsiäistä myös Tiia :)

      Poista
  6. Ihanaa, löysin Sokokselta tämän vartalovoiteen, oli viimeinen ja maksoi vain 2.90! Ihanan tuoksuinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :). Naturaliumia on aina silloin tällöin Sokoksella, mutta nettikaupassa ei nyt ollut tätä tuoksua, joten ajattelin ettei sitä ole kaupassakaan :)

      Poista