tiistai 26. kesäkuuta 2018

Raikkaat kesätuotteet

Jos lämmin kesäsää hellii, niin mitä silloin kaipaa? Raikkautta ja pirteitä tuoksuja, eikä pidä unohtaa keveitä aurinkovoiteita. Tein pikaisen shoppailureissun kauppaan mielessäni mitä mökkireissulle tarvitaan. Nämä tuotteet lähtivät mukaan :)


Lh-Beauty on kotimainen merkki, jolla on Leaping Bunny-tunnus eli tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä tai eläimillä testattuja ainesosia. Hoitava Omenanraikas kotimainen nestesaippua on tyyliltään mukavan kotoisa ja ajaton. Täysin sopiva siis mökkikäyttöön. Mutta omenan tuoksu oli se, joka ratkaisi asian. Tuoksu ei ole liian makea, vaan juuri pikkuisen hapan.

Nestesaippua sisältää B3, B5, C ja E vitamiineja sekä glyseriiniä, joten sen luvataan olevan hellävarainen. Jopa niin, että nestesaippuan pitäisi sopia myös kasvoille. Mutta sitä en uskaltaisi itse kokeilla, koska käsiin jää kuitenkin sen verran pesty ja puhdas tunne.


Nyt päästiin asiaan! Zesty and Zingy Lemon & Mexican Lime suihkusaippua on oolaalaa, ja oksat pois. Se on oikeasti sitruksinen ja kirpsakka. Jos pirtsakat suihkugeelit on sinun juttusi, niin ei muuta kuin Tescon suihkaria ostamaan.

Tescon tuotteita löytää S-Ryhmän kaupoista, ja etenkin Prismoissa on enemmän kosmetiikkaa. Ostin omenasaippualle kaveriksi myös Tescon Apple & Aloe Vera shampoon. Se pesee hiukset tosi hyvin, ehkä liiankin tehokkaasti kuiville hiuksille. Mutta se ei tee hiuksista takkupesää, vaan todella raikkaat ja puhtaat. Ja tämä menee myös suihkusaippuastakin, koska halpaa ja isoa pulloa raaskii käyttää moneen. Niin, ja omenan tuoksu on ihanan mehuisa.


Jos nämä edelliset tuotteet olivat kesäisen kepeitä, niin ei aurinkosuojankaan tarvitse tarkoittaa paksua voidetta. Ponnekaasupulloista löytyy raikkaita vaihtoehtoja. Nivean Cooling Sun Mist SPF 30 on nimensä mukaisesti iholla viilentävältä tuntuva suihke, joka myös imeytyy melko nopeasti. Ei aivan sormia napauttamalla, mutta kuitenkin miellyttävän vikkelästi. 

Garnierin Hydrating Face Protecting Mist SPF 50 on taas kasvoille tarkoitettu suoja, joka sopii hyvin meikin alle. Tätä suositellaan myös meikatun ihon päälle, mutta se voisi pilata meikin. Suihke on melko kevyt, mutta tykkään kuitenkin hieroa sen vielä ihoon, koska kasvoille jää hentoinen voidemainen tunne. Paljaalle iholle tämä on kevyesti kosteuttava ja hyvin imeytyvä aurinkosuoja, joka ei tahmaa.


Lh-Beautyn saippua ja Tescon tuotteet olivat kaikki alle 2 € Prismassa. Nivea ja Garnier maksavat noin 13-15 €.

Huvittaa miten ennen aurinkosuojatuotteet olivat pakollinen ostos, jotka nappasi vain nopeasti marketin hyllystä. Nyt suorastaan himoan joitakin aurinkosuojia. Esimerkiksi Nivean uusi mattaava aurinkovoidekasvoille on tuntunut kädelle testattuna todella hyvältä. Imeytyy nopeasti ja mattaa ihon,  joten se lähtee seuraavana testiin :)

10 kommenttia:

  1. Tescon suihkari muistuttaa aikalailla Original Sourcen sitruunasuihkaria, pulloissakin on sama muoto :D Tosin, molemmat Brittiläisiä merkkejä, että ei ihme :D

    Mie olen olevinaan Prismassa käydessä tutkinut tarkkaan kosmeosaston, mutta koskaan ei satu silmiin nuo Tescon tuotteet, kaikki muu kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuli juuri Original Source mieleen, koska olen joskus käyttänyt hyvin saman tuoksuista suihkugeeliä tältä merkiltä. Onneksi nyt saa Tescon version, josta nousi kesän suosikki :)

      Poista
  2. Aurinkosuoja on niin ehdoton, sen jostain syystä unohtaa helposti. Kiva sitten ulkona ollessa koko ajan varoa, että palaa, jos se unohtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla aurinkosuojan käyttö tulee ihan automaattisesti, mutta sen lisääminen sitten päivän aikana onkin toinen juttu. Etenkin ulkomailla tulee oltua tuntikaupalla ulkona ja suojaa pitäisi välillä lisäillä :)

      Poista
  3. Kiitos mieletöttömän paljon vinkeistä ja aion käydä tuon Lemon&Limen hankkimassa, sillä muistuttaa ihan sitä yhtä Lime suihkugeeliä, jota olen raijannut purkkitolkulla Briteistä. On varmaan ihana tuote tuo.

    Kivaa viikon jatkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla tätä Tescoa, sen tuoksuun ei varmasti pety! Ihanaa viikkoa myös :)

      Poista
  4. Tescon tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta ja joitakin olen nähnytkin Prismassa, mutta tuo shampoo ja suihksaippua on mennyt ihan totaalisesti tutkan ohi. Vaikuttavat todella kivoilta. Täytyypä lähteä kaupoille;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoiden kaveriksi oli myös hoitoaineita useammassa tuoksussa, olikohan Pomegranate, Coconut ja vielä jokin neljäs tämän omenan lisäksi. Ei ainakaan lompakko näiden ostamisesta tyhjene :)

      Poista
  5. LH:n tuotteita pitäisi kyllä vihdoin kokeilla. Tuokin saippua näyttää kivalta, just sellaiselta ihanan tavalliselta ja perinteiseltä. Mulla on vähän kosmetiikkaähky, ja jotenkin kaikki "normaali" vetoaa just nyt ihan älyttömästi. :D Myös nuo Tescot kiehtoo. Miksiköhän en ole bongannut kaupasta? Tosin enpä ole pyörinyt Prisman kosmehyllyillä juurikaan viimeaikoina, joten ei ihme.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jokin intohimo ihan tavalliseen markettihyllytavaraan :D. Siksi käyn välillä Prismassa ihan vain kosmetiikkashoppailemassa, koska ainakin täällä yhdestä Prismasta saa jopa korealaista kosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaakin on hyvin tarjolla.

      Poista