torstai 8. marraskuuta 2018

Paljonko maksat kangasnaamiosta?

Kaupoista löytyy runsaasti erilaisia kertakäyttöisiä kasvonaamioita, etenkin kangasmaskeja, joista saa kiittää vallitsevaa koreakosmetiikan trendiä. Jos noudatetaan ihan prikulleen korealaisia kauneusrutiineja, niin kangasnaamioita tulisi käyttää joka ilta. Näin tekemällä iho olisi varmasti erittäin kosteutettu, mutta hinta sekä muoviroskan määrä tälle kaikelle huikaisee. Poimin kaupoista esimerkkejä, jotka eivät olleet edes kalleimmasta päästä. 


Kävin kiertelemässä kaupoissa ja yllätyin kuinka kalliita kasvonaamioita löytyykään. Tämä ihmetys lähti liikkeelle Henkkamaukan kosmehyllyllä, josta ajattelin löytyvän euron parin maskeja. Mutta yllänäkyvä setti maksoikin 9,90 €! Okei, mukana tulee kangasnaamion lisäksi puhdistusaine ja kosteuttava seerumi, jotka tosin löytyvät lähes kaikilta jo entuudestaan. 


Seuraavaksi suuntasin Sokokselle, jonne Tony Moly on rantautunut. Olen kokeillut Tony Molyn kangasnaamioita jo aiemmin, ja ne ovat ihan jees. Nämä eivät ole suosikkejani, mutta ihan kelpoja naamiota. Mutta hinta äimistytti taas kerran. Yhdellä naamiolla on hintaa Sokoksella 5,90 €, kun taas esimerkiksi suomalaisen Bearelin nettikaupassa hinta on vain 1,99 €. Ymmärrän toki, että hintoihin vaikuttaa moni asia, kuten mitä kautta tuotteet hankitaan ja mitä kautta ne myydään. Mutta aikamoinen hintaero silti. Pöydän ympärillä pyöri paljon ihmisiä ja moni puhuikin juuri hinnasta.


Etanaseeruminaamiot ovat yksiä suosikkejani, koska niillä saan usein hurjasti kosteutta ihoon. Uskon, että Tony Molyn naamio on myös hyvä, mutta taas hintapyyntö 9,90 € hillitsi ostohalujani.

Näillä hinnoilla kangasnaamiot tuntuvat erityiseltä hemmottelulta, ja luulen että moni käyttääkin naamioita tällä tavalla eikä päivittäin. Mutta jos kangasnaamiot houkuttavat, niin onneksi ainakin nettikaupoista saa useamman naamion pakkauksia, joita ei ole pakattu yksittäin.


Garnierin naamiot ovat minusta markettinaamioiden parhaimmistoa ja hinnat pyörivät parissa eurossa. Näitä raaskii käyttää ja ostaa ahkerammin. Iho tulee erittäin kosteutetuksi, joten Garnieria kannattaa kokeilla vaikkeivat nämä olekaan "aitoja" korealaisia kangasnaamioita.


Minua kiinnostaisikin tietää mikä on sinun kipurajasi kangasnaamion suhteen? Veikkaan että ahkerasti naamioita käyttävät ostavat omansa nettikaupoista, vai ovatko markettien hinnat kohtuullisia?


26 kommenttia:

 1. Jos olen rahoissani (eli kerran kuukaudessa näin opiskelijana, haha), niin voin käyttää kangasnaamioon enimmillään 15€. Tämä siis vain kerran kuussa. Muuten normaalisti 5€ on ehdoton maksimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemmotteluna ymmärrän 15€ juuri vaikka kerran kuussa, mutta kellä on halua ja budjettia käyttää tälläisiä summia säännöllisemmin. Ei minulla ainakaan. Olen kokeillut kalliitakin maskeja, mutta silti olen saanut yhtä hyviä tuloksia paljon halvemmallakin :)

   Poista
 2. Mä myönnän et noita korealaista tilaan eBaysta tai mistä saa halvemmalla kuin myymälästä, en vaan voi maksaa tuplahintaa. Mut sit sellaiset 10-15€/kpl ostan Suomesta myymälästä ja netistä, käytän alekoodeja yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että moni muukin tekee näin, koska netistä saa vain halvemmalla vaikka itsekin mieluusti suosisin kivijalkakauppoja tai kotimaisia nettikauppoja :)

   Poista
 3. Mä en kangasnaamioita kaupoista itse osta, kun en niitä tykkää käyttää, mutta yksittäispakatulle naamiolle (oli se sitten kangasnaamio tai ei) ihan maksimihinta on 2 euroa. 10 euroa yhdestä naamiokerrasta kuulostaa todella hurjalta, varsinkin kun samalla hinnalla saa jo hyvänkokoisen tuubin kasvonaamiota, josta riittää lukuisiksi kerroiksi :D Toki kangasnaamioiden idea on eri eikä niitä voi pulloon sulloa, mutta joo en mä paria euroa enempää maksaisi yhdestä kasvonaamiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin kalliiden naamioiden kohdalla, että siihen hintaan saisi ison tuubin, jota käyttää pitkään :)

   Poista
 4. Mun kipuraja tavallisessa kangasnaamiossa menee jossakin kolmen euron paikkeilla, sen yli pitää saada jo jotain extraa tai toimintoja, kuten itse sekoitettava naamio, hydrogeelinaamio tms. Garnierin naamioista olen tykännyt ja ostan niitä usein tarjouksista vähän varastoonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Garnerin uutuuksissa onkin näitä sekoitettavia naamioita, niillä taisi olla hintaa 4-5 € ja niitä voisin ihan mielenkiinnosta kokeilla, juuri erikoisuuden takia :)

   Poista
 5. Onpa iso hintaero Sokoksessa myytävissä naamioissa verrattuna netissä myytäviin, huh.. Mun kipuraja naamioille olisi ehkä noin 4 euroa, koska naamiota voi käyttää usein vain kerran ja maksan mielummin sellaisesta naamiosta, josta riittää useampaan kertaan. Kangasnaamiot aiheuttaisivat aika paljon roskaa, jos niitä ihan joka päivä käyttäisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roskan määrä onkin yksi huono puoli kangasnaamioissa, ja siksi suosin mieluummin tuubeja, joista riittää pitkään.

   Poista
 6. Todella aiheellinen kirjoitus:) Mä käytän nykyään todella vähän kangasnaamioita siksi, etten niistä tykkää erityisemmin ja toisekseen mun mielestä ne tuottaa vaan älyttömästi roskaa. Nyt, kun puhutaan paljon muovien kieltämisestä yms., niin tuntuu, että samalla kangasnaamioiden määrä nousee potenssiin sata. Jotenkin ristiriitaista. Kangasnaamioiden hinnat on suhteessa esim. tuubivoidenaamioihin ihan poskettomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kangasnaamioista, koska ne tuntuvat niin kosteuttavilta ja hoitavilta, mutta roskan määrä on asia, jota haluaisin vähentää. Kosmetiikkabloggaajana en voi puhua olevani kaikista ekologisin, mutta koetan vähentää kosmetiikan ostamista ja ostaa vain tarpeeseen :)

   Poista
 7. Kipuraja ehkä siinä 3-4 €. Riehaannuin esim. Carlsonilla hiukan, kun Kocostarin Slice Maskit oli 2,50 €/kpl (norm. hinta taisi olla 3,90 €/kpl) :D Oli niitä kyllä paljon mennytkin.

  TonyMolyn hinta on kyllä valitettava ja moni omistautunut varmasti tilaileekin muualta hintojen vuoksi tai odottaa esim. tarjouksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tony Molyn hinnat ovat tosiaan sen verran korkeat kaupassa, että itsellä ne jäävät ainakin hyllyyn. Tuohon hintaan saa netistä useamman kappaleen, vaikka toki sitten rahat saattavat mennä ulkomaille.

   Poista
 8. Omasta mielestäni myös yli 4e kangasnaamioista tuntuu turhan kalliilta. Stockmannilta saa korealaisia Mizonin naamioita olisiko ollut vähän päälle 2e joten niitä raaskii ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mizonin naamiot ovat tehokkaita, ja 2 euroa tuntuu tosi hyvältä hinnalta niille :)

   Poista
 9. Just katsoin nuita Tony Molyn naamioita ja jäivät Sokoksen hyllyyn 5,90 e hinnalla. Cittarissa on välillä Misshan naamioista tarjouksia, niitä tulee ostettua koska ovat tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yllätyin hinnasta, koska tosiaan netistä saa parilla eurolla, joten kauppaan jäivät :)

   Poista
 10. En hirveästi osta näitä tällaisia naamiopakkauksia, toki joskus. Yllätyin positiivisesti noista Garniereista! Erityisesti se sitruksinen naamio teki ihan ihmeitä kasvojen iholle! Perinteinen naamio on minusta mukavampi kuin kangasnaamio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Garnier on todella onnistunut naamioissaan, ne ovat ihan markettien parhaimmistoa ja hinnoiltaan edullisimmat :)

   Poista
 11. Tilasin itse Tony Molyja ebaysta Ostolakossa Virven suosituslinkin kautta ja oisivatko olleet euron-kaksi kappale... Itsellä kipuraja on aika lailla parissa eurossa. En usko naamioiden tekevän mitenkään niin pärisyttäviä tuloksia että kertakäyttökamasta haluaisin maksaa sen enempää. Kuitenkin mikä tahansa hyöty/hetken taika poistuu kun seuraavan kerran naaman pesee. En kuuna päivänä maksaisi kymppiä, ehkä max 5e, mutta tuntuisi sekin pahalta vaikkei konkurssiin viekään :D
  Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasnaamiot antavat hetkellisesti lisäkosteutusta iholle, ja vaikutus pysyisi toki parhaiten, jos niitä käyttäisi säännöllisesti, mutta hinta ja etenkin roskan määrä ovat vähentäneet käyttöäni. Käytän kangasnaamioita pari kertaa kuussa, kun iho tuntuu oikein kuivalta :)

   Poista
 12. Mä en itse ymmärrä noita 10€ kangasnaamioita! Mä en itse aikana raaskisi ostaa kertakäyttöistä tuotetta tuolla hinnalla. Mun kipuraja menee varmaan siinä 3-5€ välillä. Mitä halvempi sen parempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyt näyttivätkin kaikkien näiden kalliiden naamioiden kohdalla aika täysiltä, ja hinta on varmasti yksi syy. Minulle kangasnaamio voisi olla kiva heräteostos, mutta ei kympin hintaan :)

   Poista
 13. Tykkään tilata Beautynetkoreasta reilumman satsin kangasnaamioita kerralla. Yhdelle naamiolle ei jää hintaa kuin muutama kymmenen senttiä. Postimaksut hieman korottaa hintaa, mutta esim. viimeksi tilasin 23 naamiota ja postikuluineen koko satsi maksoi noin 18 euroa, joten yhdelle naamiolle ei jää ihan hirveästi hintaa :) Suomesta ostan yleensä vain noin kahden euron hintaisia (max) kangasnaamioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ei jää hintaa enää paljoa, ja tilaisin varmaan itsekin ulkomailta, jos käyttäisin naamioita ahkerammin :)

   Poista