keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Hemmotteleva öljypuhdistus ja öljyseerumi

Öljyt ovat mielestäni yksi paras keino suojautua kuivuutta vastaan. Olin siis innoissani saadessani testiin luonnonkosmetiikkamerkki Okabo Organicsin uudet tuotteet, joiden sisällöt pursuavat erilaisia öljyjä. Ensimmäinen uutuus on hellävaraiseen ihonpuhdistukseen sopiva Pure Argan Nourishing Oil Cleanser, jonka jälkeen ihoa hemmotellaan Pure Argan LIFT + GLOW Serum kiinteyttävällä öljyseerumilla. 


Olen jo vuosia varustautunut talveen öljypohjaisilla puhdistustuotteilla, jotka sulattavat meikin pois ja samalla kuitenkin jättävät ihon pehmeäksi. Saman tekee myös Okabo Organicsin öljypuhdistus, joka sisältää vitamiinipitoisia luonnonöljyjä. Koostumus on sopivan notkeaa, joten sitä on helppo ja ennen kaikkea mukava pyöritellä iholla. Tämän jälkeen kasvot pyyhitään vanulappuun tai liinaan, jotta saadaan ylimääräiset öljyt pois iholta. Itse olen tykännyt huuhdella kasvot miedon lämpimällä vedellä ja viimeistellyt ihon kasvovedellä, johon suositellaan erityisesti rauhoittavaa ruusuvettä. Ja voin vannoa, ettei kasvoilla tunnu mitään kuivuuteen viittaavaa. Iho on kuin pumpulin pehmeä ja silti puhdas.


Tykkään siitä, että Okabon öljypuhdistus sopii myös silmämeikin poistoon ja tekee sen tehokkaasti. On kätevää, kun voi putsata koko kasvot kerralla ilman erillistä silmämeikinpoistoainetta. Mielestäni öljy on hellävarainen herkälle silmänympärysiholle ja toki koko kasvoille. Öljypuhdistus irrottaa hyvin vaikkapa ripsivärin ilman sitä inhottavaa hinkuttamista, johon helposti syyllistyy huonon pesutuotteen kanssa.

Öljypuhdistusta suositellaan etenkin kuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta hoitava puhdistustuote tekee varmasti hyvää ihan kaikille. Se ei poista ihon omaa suojakerrosta, joten kasvojen talituotanto pysyy paremmin normaalina, kun sitä ei sekoita liian tehokkaalla pesutuotteella.


Öljypuhdistuksen jälkeen on seerumin vuoro. Pure Argan LIFT + GLOW Serum kiinteyttävä öljyseerumi kätkee sisäänsä seitsemän erilaista ihonhoitoöljyä, joiden kerrotaan suojaavan, elvyttävän ja kirkastavan ihoa. Tätä voi käyttää kasvojen ja kaulan lisäksi kevyesti myös silmänympärysiholle. Öljyseerumi on todella kosteuttava, ehkä yksi kosteuttavimman oloinen seerumi, jota olen kokeillut. Tuote on siis kosteuspommi, joka tuntuu myös heleyttävän ihon pintaa.

Uskoisin, että öljyseerumi pääsisi näyttämään vahvuutensa etenkin kuivalla iholla, joka kaipaa jo anti-aging-ominaisuuksia. Minulle tämä on vähän liian hoitava öljy päiväaikaan, mutta yöksi mainio tuote, kun haluan saada kunnon annoksen kosteutta. Seerumin tuoksu on pehmeän kukkainen. Se muodostuu temppelikukkaöljystä ja keveästä hitusesta vaniljankukkaa.


Okabo Organics on kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka tunnetaan etenkin arganöljyn käytöstä tuotteissaan. Öljypuhdistukselta ja öljyseerumilta löytyy avainlippumerkki. Tuotteita voi ostaa esimerkiksi Okabo Organicsin nettikaupasta ja jälleenmyyjiltä (en hyödy linkkien käytöstä). Pure Argan Nourishing Oil Cleanser öljypuhdistus maksaa 21,90 € ja  Pure Argan LIFT + GLOW Serum kiinteyttävä öljyseerumi on 39,90 €.


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

 1. Mulla onkin tässä ollut mietinnässä minkä merkin puhdistusöljyn hommaan seuraavaksi ja tässä tulikin ihan kuin tarjottimella yksi ehdokas;) Kuulostaa todella hyvältä. Pistän korvan taa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on ainakin hyvä luonnonkosmetiikan vaihtoehto, ja vielä kotimainen sellainen :)

   Poista
 2. Öljyseerumi kuulostaa ihanalta, luulen että se olisi talveksi aivan ihana tuote :)

  VastaaPoista
 3. Seerumi kuulosti tosi hyvältä, sellaiselta mistä voisin pitää. :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon tykännyt noista molemmista tuotteista, puhdistusöljykin on melkein jo tyhjillään :) Irrottaa tosiaan helposti silmämeikinkin, mutta tuo öljy vaatii kyllä puhdistusliinan tai pumpulilla pyyhkimisen, jotta irtoaa iholta kunnolla. Sen jälkeen iho jää niin pehmeäksi! <3 Seerumista olen myös tykännyt, sitä on vielä reippaasti jäljelläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmämeikin poistoon öljyt ovat mun suosikkeja, joten siksi tykkään tästä erityisen paljon. Mä käytän juuri liinaa tai käytän tän jälkeen hoitavaa puhdistusvaahtoa, jotta ihon saa öljystä puhtaaksi muttei kuivata ihoa :)

   Poista
 5. Vaikuttaa ihanalta tuo putsari. <3 Seerumia olenkin testaillut ja on pakkaspäivien pelastus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että olet tykännyt, koska minusta tämä on tosi hyvä tuote :)

   Poista
 6. Peukku Okabon öljypuhdistykselle. Olen käyttänyt arganpuhdistusta nyt parisen kuukautta ja epäpuhtauksiin ja rasvoittuvuuteen taipuvainen ihoni voi yllättäen paremmin kuin koskaan!
  Vastustin aluksi ajatusta lisätä öljyä ennestään rasvoittuvalle iholle, mutta totta se on etttä arganöljy tasapainottaa talirauhasten toimintaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ennen ajattelin, että jos on öljyinen iho niin ei kai sitä kannata sen enempää ihonhoitoöljyillä kiusata. Mutta asiahan menee juuri toisinpäin, eli iho ei tuota niin paljoa rasvaa, kun kosteutus on kunnossa :)

   Poista
 7. Onkohan mun kommentti hukkunut roskapostiin! :D Tai sitten en epähuomiossa julkaissutkaan sitä :D

  VastaaPoista