keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Uusia meikkejä - Bronx Colors

Sokokselle ilmestyi keväällä Bronx Colors -meikkisarja, joka on ehkä jäänyt vähemmälle huomiolle esimerkiksi blogeissa. Meikkien kerrotaan saavan inspiraationsa Bronxin urbaanista ja trendejä luovasta kaupunginosasta. Valikoimissa on kattavasti tuotteita meikkivoiteista siveltimiin. Voitin tuotteita Instagram-arvonnasta testiin, ja nyt kerron fiiliksiä mitä meikit herättivät.


Aloitetaan tuotteesta, joka kiinnosti minua eniten. 12 sävyn paletti kantaa nimeä ESP01 Fidji, ja se sisältää harmonisen nudepainotteisen värimaailman. Sävyt ovat tosi kauniita ja minulle mieleisiä. Näillä saa tehtyä helpon ja nopean meikin. Värit eivät ole pigmenttisemmästä päästä, joten sävyjä joutuu kerrostamaan. Paletti on kuitenkin kivan kompakti kooltaan ja sopii hyvin meikkipussiin.

Kirjoitan sävyjen eteen tuollaisen numerokirjainyhdistelmän, koska kaikista tuotteista ei löydy selvää sävyn nimeä, kuten beige vaan numeroita ja kirjaimia. Vähän turhauttavaa, koska nimet jäävät paremmin mieleen kuin numerosarjat :)


Just Matte Lipstick sävyssä JML06 Blossom on upean intensiivinen ja pigmenttinen puna, jota tarvitsee vain yhden sipaisun huuliin. Mattaisuudesta huolimatta tämä ei erityisemmin kiristä tai kuivata huulia. Pakkaus on kiva pieni, joten kapealla puikolla saa punan tarkasti huulille.


Kasvotuotteista Bronx Colorsin Compact Powder on sellainen peruspuuteri, joka ei herättänyt suurempia tunteita. Mutta ehkä syynä voi olla se, etten oikein osaa käyttää sävyllisiä puutereita. Olen aivan jumahtanut värittömiin irtopuutereihin, joten kivipuuterit tuntuvat helposti liian raskailta meikkivoiteen päällä. Puuteri CP01 on sävyltään keltapohjainen.

Contouring 2GO! on voidemainen kasvojenmuotoilupaletti, jolla loihtii helposti varjoja ihoon. Koostumus ei ole liian rasvainen, mutta värit kuitenkin häivyttyvät hyvin. Sävyt ovat sopivan voimakkaat, joten kerrostaminen sujuu kelvollisesti, eikä yliluonteja tee helposti. Paletin sävyt ovat melko neutraalit, joten se voi sopia monelle. Ruskea väri on livenä paljon neutraalimman sävyinen, mutta se tuli  kuvaan todellisuutta punertavampana. Paletin sävy on CG01.


Tykkään peitevoiteiden olevan nimensä mukaisia, hyvää peittävyyttä tarjoavia, joten Boosting Hydrating Concealer ei päässyt suosiooni. Se piilottaa ihon virheet hyvin kevyesti eikä kosteuttava vaikutuskaan ole ihotyypilleni paras. Sävy BHC02 Beige on melko persikkainen väri, ehkä jopa oranssihtava.


Suosikseni nousi Urban Line Stamp & Eyeliner. Eyelinerin tussipää on juuri hyvä. Se ei ole liian löysä tai jämäkkä, joten tussilla saa terävääkin jälkeä. Väri myös pysyy koko päivän. Tämä onkin löytänyt tiensä meikkipussiini.


Eyelinerin toisesta päästä löytyy leimasin tähden muodossa. Tämäkin toimii hyvin ja jälki on tarkkaa. Eihän tätä joka päivä käytä, mutta silti pikkuinen tähti on aika söpö esimerkiksi silmäkulmassa.


Kädellä näkyy vasemmalla eyeliner tähtikuvioineen ja vieressä mattapuna. Alla vasemmalla on peitevoide ja puuteri. Näiden alla on voidemainen contourpaletti (ja taas ruskea väri on liian punainen :P).


Bronx Colors -tuotteista löytyi siis vaihtelua laadun suhteen, mutta ainakin huulipunasta ja eyelinerista jäi hyvät fiilikset. Luomiväripalettikin on minulla käytössä, vaikka se ei ole aivan 5/5 tuote, mutta värit ovat tosi kauniita.

Bronx Colors meikit löytyvät Sokokselta:

Eyeshadow Season Palette 17,90 €
Contouring 2GO! 12,90 €
Compact Powder 12,90 €
Boosting Hydrating Concealer 7,90 €
Just Matte Lipstick 9,50 €
Urban Line Stamp & Eyeliner 9,90 €


6 kommenttia:

 1. Bronx Colorsin meikeistä on tosiaankin aika vähän ollut juttua missään, joten onpa kiva lukea sun kokemuksista. Itseäni ei merkin tuotteet ole ihan hirveästi houkutelleet lähinnä luomivärien ei-riittävän-hyvän pigmenttisyyden takia. Mukavaa, että on toimiviakin tuotteita. Tuollaista eyelineriä voisin kokeilla, kun olen viime aikoina pitkästä aikaa ruvennut käyttämään muunkinlaisia linereita kuin rajauskyniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintatasoltaan Bronx vertautuu aika paljon NYXiin, joka varmasti koetaan houkuttavampana ja tutumpana merkkinä, joten se voi varmasti vaikuttaa. Itse en ole kaikista taitavin leikkimään eyelinerien kanssa, mutta hyvin se on tällä onnistunut :)

   Poista
 2. Kiva nähdä kaupoissa jotakin muutakin sveitsiläistä kuin Weledaa ja Mavalaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että merkki on sveitsiläinen, vaikken toki ajatellut että tämä Bronxista olisikaan :)

   Poista
 3. Mä en ole näitä testannut, mutta huulipuna ja eyeliner alkoi kiinnostaa! Sain viime viikolla LF:n Beauty Boxista tussilinerin ja oon sen myötä taas ihastunut niihin pitkän tauon jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän aika paljon creme eyelinereita, joilla saa kivan pehmeän lopputuloksen silmiin, mutta aina välillä haluan skarpin rajauksen :)

   Poista