keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Laveran epäpuhtaan ihon tuotteet

Sis.mainoslinkkejä.


Lavera on minulle sellainen perusvarma luonnonkosmetiikan merkki, jonka tuotteisiin voi aina luottaa. Laveralta löytyy myös ilokseni tuotteita, jotka sopivat hyvin sekaiholle ja rasvaisille kasvoille. Mukaan hyppäsi vahingossa myös käsivoide, mutta Laveran tuote sekin :D


Onko se misellivesi, onko se kasvovesi vai mikä se on? Laveran Purifying Facial Toner herätti vähän kysymyksiä, koska se on kasvovesi miselliveden ominaisuuksilla. Olen käyttänyt tätä kasvovetenä, vaikka se onkin mukavan puhdistava. Tykkään raikastavasta, jopa hiukan viileästä tunteesta, jonka se jättää iholle. Kasvovesi on etenkin epäpuhtaalle iholle sopiva, jonka huomaa ihohuokosia supistavasta ominaisuudesta. Tuoksu on mukavan yllättävä. Siitä tunnistaa kevyen makean rypäleuutteen, joka oli positiivisella tavalla erilainen tuoksu kuin odotin. Ainoa miinus tulee pullon 125 ml koosta, jonka käytin reilussa kuukaudessa tyhjäksi. 
Jos äskeinen kasvovesi oli tavallaan 2-in-1-tuote, niin sitä on myös tämäkin, paitsi vielä monipuolisemmilla ominaisuuksilla. 3-In-1 Wash-Scrub-Mask toimii puhdistustuotteena, kuorintavoiteena ja kasvonaamiona. Tämäkin on epäpuhtaan ihon tuote, joka lupaa syväpuhdistaa, kirkastaa ja toimia epäpuhtauksia vastaan esimerkiksi piparminttu-uutteen sekä salisyylihapon keinoin.

Olen käyttänyt Laveraa enimmäkseen naamiona, vaikka toki puhdistustuotteenakin tämä on hyvä, mutta pienin varauksin. Välttelen nykyään aika pitkälle raekuorintoja, mutta tässä rakeet ovat melko harvassa ja isoja. Minusta iho voi paremmin, kun välttää turhaa kuorimista, joten siksikään Lavera ei ole mielestäni paras jokapäiväiseen käyttöön. Tästä jää kuitenkin ihanan puhdas tunne, jota kaipaa ainakin kerran viikossa naamion tai pesutuotteen muodossa. Suosin hellävaraisia kasvotuotteita, mutta välillä vaan tuntuu, että kunnon syväpuhdistus on ainoa ratkaisu. 3-In-1 Wash-Scrub-Mask naamio tuntuu iholla kevyen viilentävältä, joka on oikein miellyttävä tunne kasvoilla. Piparminttu antaa sellaisen extrasilauksen, jonka jälkeen iho oikein hohkaa puhtautta. lavera 3-In-1 Wash-Scrub-Mask

Ainiin, kuviin oli putkahtanut myös tämä SOS Help Hand Balm käsivoide. Olisin jättänyt tämän pois jutusta, mutta kun se tuossa ekassa kuvassa oli, niin kerrotaan tästäkin. Harmikseni käsivoide ei ollut niin hoitava kuin nimestä voisi päätellä. Jouduin lotraamaan voidetta useamman kerroksen, joten tämä käsivoideharrastelija ei tästä Laveran kaverista aivan innostunut. Mutta olen kuullut, että moni tästä pitääkin, joten kaikkeen ei voi aina ihastua :)SOS Help Hand Balm


Laveraa* voi ostaa Hyvinvoinnin* verkkokaupasta.

Laveran Purifying Facial Toner kasvovesi* 13,90 € (linkki House of Organic)

6 kommenttia:

 1. Laveran 3 in 1 on hyvä tuote päiviin jolloin haluaa puhdistaa kasvot vähän tehokkaammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, sillä saa tunteen että nyt iho on tooodella puhdas :)

   Poista
 2. Lavaren käsivoiteet on kyllä hyviä, ne yhdessä vartaloemulsioiden kanssa ovat sellaisia, jotka ovat säännöllisesti itsellä käytössä. Tykkään vartaloemulsioissa siitä, että niissä on ihana tuoksu, mutta se on tarpeeksi mieto, monissa omaan makuuni aivan liian voimakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tykkää, jos vartalovoiteet ovat liian vahvoja. Eli sellaisia että tuoksun haistaa vielä tuntienkin päästä iholla.

   Poista
 3. Tuo käsirasva kiinnostaa. Onko siinä kuin voimakas tuoksu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ottanut nämä kuvat jo aikoja sitten, ja purkki on jo päätynyt tyhjänä roskiin, joten en enää oikein muista tuoksua. Mutta sen verran muistelen, että tuoksu oli selvästi enemmän luonnonkosmetiikkamaisen vihreä kuin esim. makea :)

   Poista