torstai 15. lokakuuta 2020

Paras luonnonkosmetiikan vartalovoide 2X

Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Luonnonkosmetiikan vartalovoiteista ehdottomasti parhaita ovat Organic Shopin Body Desserts -sarjan purnukat. Nämä vartalovoiteet eivät ole pelkästään parhaita luonnonkosmetiikan vartalovoiteita, vaan kokonaisuudessaan kaikista parhaita vartalovoiteita, vaikkei luonnonkosmetiikasta välittäisikään. Body Desserts -vartalovoiteet ovat laadukkaasti kosteuttavia ja ihanan tuoksuvia. Siksi olen ostanut näitä jo vuosia ja ostan jatkossakin.

Pakkaukset ovat isoja (450 ml), joten ne sopivat ahkeraan käyttöön. Olen juuri tälläinen ihminen, jolla vartalovoiteita kuluu ympäri vuoden. Haluan, että pakkauksesta riittää pitkäksi aikaa, joten Body Desserts on myös siksi paras vartalovoide minulle.


Ylhäällä on vasemmalla appelsiininen Moroccan Orange ja oikealle rusehtava Caramel Cappucino. En osaa valita tästä kaksikosta kumpi vetoaa enemmän, vaan molemmat ovat aivan ihania!

Moroccan Orange on tuoksultaan makean appelsiininen. Tuoksu jää iholle hetkeksi, ehkä joksikin tunniksi muttei ole omaan makuuni liian päällekäyvä. Koostumus on paksuhkoa, eli kun kaapaisee voidetta purkista, niin sinne jää sormenjäljet. Mutta kädellä huomaa kuinka voide on kuitenkin notkean pehmeää ja levittyy vaivatta iholle. Ensivaikutelmalta voi siis luulla, että tuote on kuin paksua voita vaikka totuus on toinen. Vartalovoide imeytyy siis hyvin iholle ja kosteuttaa aivan mainiosti. 
 
Suosittelen kokeilemaan Moroccan Orange versiota, jos ihosi on kuivahko. Minulla ainakin kuivuu tosi helposti kroppa suihkussa talv-aikaan. Onneksi Organic Shop Body Desserts- vartalovoide palauttaa ihanan pehmeyden, eikä kireydestä ole tietoa.


Caramel Cappucinoa olen käyttänyt useita purkkeja. Tämä oli ensi-ihastukseni Body Desserts -sarjasta. Makea mutta vähän kahvinen tuoksu huumasi ensi nuuhkaisusta. Koostumukseltaan tämä on edelliseen verrattuna kevyempää, muttei kosteuttavuudeltaan häviä kuin pienen nipsun verran. Ero on hyvin mitätön, joten voin käyttää molempia talven tullen.
 
Caramel Cappucino on sopiva sekoitus kevyttä makeutta sekä kahvia. Sopii siis kahvihiirille, jotka haluavat iholleen herkullisen tuoksun. Tuoksu pysyy iholla ainakin sen päivän ajan, kun vartalovoidetta käyttää.


Organic Shopin Body Desserts -sarjaa löytää ainakin Oletkaunis.fi* verkokaupasta. Merkkiä myydään vähän huonosti nykyään, koska ennen näitä värikkäitä purnukoita oli esim. Sokoksella. Ostan näitä aina usemman purkin jemmaan (viimeksi kuusi), koska pelkään, että mitä jos näiden myynti loppuu :D. En myöskään haluaisi tilannetta, jossa vartalovoide loppuu ennen kuin ehdin netistä tilata uutta. Olen vähän hamsteri sen suhteen, että tilaan jo uuden (tai siis uusia) ennen kuin viimeiset purkit alkavat huveta. Näin koukussa siis olen! On siis aika selvää, että pidän näitä parhaina luonnonkosmetiikan vartalovoiteina.

Oletkaunis.fi* verkkokaupan valikoimissa on Body Desserts vartalovoiteista Caramel Cappucino* ja Banana Milkshake*. Hintaa vartalovoiteilla on 8,40-9,90 €.




*mainoslinkki.



1 kommentti:

  1. Mulla on tämän sarjan vartalokuorinta ja niitä pikkupurkkeja olen käyttänyt useampia. Hinta-laatusuhde on kyllä erinomainen!

    VastaaPoista