maanantai 5. lokakuuta 2020

Taika luonnonkosmetiikkaa

Teksti sisältää mainoslinkin.*


Kotimaisen luonnonkosmetiikan uusin tulokas on Taika. Kyseessä on edullista luonnonkosmetiikkaa, jonka voi napata mukaansa kauppareissulla. Itse peukutan edulliselle luonnonkosmetiikalle, joka on helposti lähestyttävää ja saatavuudeltaan kattavaa (isot marketit myy). Merkillä on Ecocert-sertifikaatti, Avainlippu -merkintä kotimaisuudesta ja kaiken lisäksi tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

taika edullista luonnonkosmetiikkaa

taika edullista luonnonkosmetiikkaa

Aloitetaan jalka- ja käsivoiteista. Käsivoide on melko kevyttä, eikä tehot riitä itselleni alkuunkaan. Tälläisille käsivoiteille on kuitenkin oma kohderyhmänsä, jotka haluavat nopeasti imeytyvän ja kevyen voiteen. 

Jalkavoide on vähän paksumpaa voidetta, jolla saa jalkapohjiin pehmeyden takaisin. Ei tämä kaikkein korppuisimpia jalkoja kertalaakista pelasta, mutta jalkojen rasvauksessa on tärkeintä säännöllisyys. Silloin jalat ei kuivu niin pahasti, kun muistaisi edes kerran viikossa hoitaa niitä. 

Molemmissa voiteissa on vähän makeat tuoksut, joissa haistan jotain sitrusta. Oikein miellyttävät tuoksut siis eikä liian vahvat.

taika edullista luonnonkosmetiikkaa

Kosteuttava puhdistusgeeli oli yllättävän hyvä. Yleensä välttelen puhdistusgeelejä (sekä vaahtoja), mutta tämähän ei ollutkaan kuivattava. Iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta pesun jälkeen. Oma sekaihoni tykkäsi siis tästä enkä kokenut pesun jälkeen kiristyksen häivääkään. Geeli on koostumukseltaan vähän juoksevaa ja kevyesti vaahtoavaa. taika edullista luonnonkosmetiikkaa

Kosteuttava päivävoide on miellyttävä perusvoide. Se kosteuttaa riittävästi, imeytyy sukkelaan ja sopii meikin alle. Ei ehkä kuivan ihon valinta, mutta muuten ihan passeli edullinen luonnonkosmetiikan tuote. Tuoksultaan neutraalimpi ja miedompi verrattuna käsi- ja jalkavoiteeseen.

taika edullista luonnonkosmetiikkaa

Näinä aikoina käsisaippuaa kuluu hurjasti enemmän kuin normaalisti, joten kiinnitän huomiota käsisaippuoiden laatuun. Suosin luonnonkosmetiikan hellävaraisia vaihtoehtoja, ja Taika onkin loistava valinta. Ensinnäkin tuoksu on huumaavan hyvä! Minulla tulee siitä mieleen raikas greippi-hedelmäsekoitus. Hassua sanoa, mutta tämä taitaa olla suosikkini Taika-sarjasta :D. Minulle kun ei kelpaa mikä tahansa saippua, vaan haluan että saippuassa on jotain extraa hellävaraisuuden lisäksi.taika edullista luonnonkosmetiikkaa

Suihkugeeli on samaa tuoksua käsisaippuan kanssa, joten tällekin iso suositus! Hyvä suihkugeeli, joka ei kuivata kroppaa ja piristää tuoksullaan. Tämä lähtee poikaystäväni käyttöön, joka tykästyi tuoksuun. Itse kun en oikestaaan käytä suihkugeelejä. Uskon, että pelkkä vesipesu riittää suurimmaksi osaksi. Kainalot pesen shampoolla :D.


Jalkavoide, käsivoide ja käsisaippua maksavat 5,90 €. Päivävoide 9,50 € ja puhdistugeeli 7,50 €. Valikoimissa on myös vartalovoide, silmänympärysvoide, yövoide ja misellipuhdistusvesi. Kalleimmatkin tuotteet maksavat siis vain 9,50 €, joten Taika on edullista luonnonkosmetiikkaa.

Taika -tuotteita voi ostaa Hyvinvoinnin* ja Jolie* verkkokaupasta.


Tuotteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti