torstai 22. lokakuuta 2020

Ihmeseerumi juonteille - The Ordinary Argireline Solution 10%

* Teksti sisältää mainoslinkin.


Olen kokeillut useita The Ordinaryn tuotteita ja aika moni purnukka on ollut vain ihan ookoo. Välillä olen jopa ihmetellyt, että onko merkki vain hypetystä halpojen hintojen takia. Mutta nyt jysähti, huh mikä tuote. Argireline Solution 10 % on seerumi, joka on täyttä timanttia. Argireline on patentoitu peptidiyhdiste, joka lupaa tehota etenkin otsan ja silmänympärysten juonteisiin. 


Seerumi on vesipohjainen ja sen huomaa myös hyvin juoksevasta koostumuksesta. Tuotetta sivellään iholle kaksi kertaa päivässä ennen kosteusvoidetta tai öljyjä. Alussa huomasin, että seerumi kiristi ja aiheutti kuivuuden tunnetta. Silloin taisin käyttää tuotetta vähän liikaa, eli enemmän kuin suositellut pari tippaa. 

Ikä alkaa tehdä tepposet ja itselläni alkaa näkyä juonteita otsassa ja kulmien välissä. Etenkin näihin kulmien pystyjuonteisiin, eli ns. sibeliusryppyihin seerumi on auttanut selvästi. Juonteet ovat todella tasoittuneet muttei toki kadonneet kokonaan. Otsajuonteisin en ole yhtä selvää muutosta huomannut, mutta jatkan toki tuotteen käyttöä. Aina ei kannata luovuttaa, jos tuote ei tepsi hetkessä.


The Ordinaryn Argireline Solution 10 % maksaa 9,90 € Kicks*, Eleven* ja Lykon nettikaupassa *. Jos jokin tuote on ryöstöhalpa ominaisuudet huomioiden, niin tässä se on. Vaikea uskoa, että näin halpa tuote tepsii oikeasti juonteisiin, mutta omalla kohdalla voin tämän allekirjoittaa. 


* mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti