lauantai 24. huhtikuuta 2021

Garnier Fructis Hair Food Watermelon shampoo
Garnier Fructis Hair Food -sarja on ollut melkoisen suosittu, ja olen kokeillut useampia sarjan hiusnaamioita. Ne ovat käteviä, koska naamiota voi käyttää hoitoaineena lyhyellä vaikutusajalla, pidemmän vaikutusajan naamiona sekä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena.

Etenkin jälkimmäinen vaihtoehto on ollut mieleeni, koska silikoniton koostumus on sopivan kevyt mutta kuitenkin silottava tehdäkseen hiukset hoidetuiksi. Ennen pistin hiuksiin lakkaa tai geeliä saadakseni haituvani kuriin, mutta nykyään suosin jätettäviä hoitoaineita. Jätettävällä hoitoaineella saan mielestäni luonnollisemman lopputuloksen hiuksiin. Tai sitten olen käyttänyt liikaa hiuksia korputtavia muotoilutuotteita.

               

Uusin Hair Food -sarjan tulokas on mehukas Watermelon. Vesimeloni-sarja on tarkoitettu hennoille hiuksille, jotka kaipaavat tuuheutta ilman latistamista. Ostin ensimmäisenä testiin sarjan shampoon, koska se vastasi juuri sitä mitä olin etsimässä. Shampoo joka puhdistaa hiukset, muttei kuivata ja tuuheuttaminen on plussaa.

Shampoo pesee hellävaraisesti, muttei tosiaan kuivata ja hiukset ovat kuivuttuaan ilmavat. Ei ehkä aivan hurjasti tuuheudesta voi puhua, mutta raikas fiilis on kiva.

 

Lue myös: Kosmetiikan outletit

                

Ja se tuoksu! Se on karkkisen makea vesimeloni, ja ihanan imelä. Voisin ostaa tulevaisuudessa myös Watermelon hiusnaamion käyttööni. Uskon, että hoitoaine olisi liian kevyt, joten hyppäisin suoraan hiusnaamioon. Olen tosiaan kokeillut sarjan hiusnaamioita, joissa pidän niiden monipuolisuudesta, mutta ehkä silikonittomuuden takia ne eivät ole tarpeeksi silottavia makuuni.


Garnier Fructis Hair Food -sarjan tuotteet ovat silikonittomia ja 98 % luonnollista alkuperää.


1 kommentti: