tiistai 4. toukokuuta 2021

essencen uusi hyvä käsivoide

mainoslinkki*


Ilahduin kovasti nähdessäni essencen käsivoiteita kevään uutuustuotteissa. Olen vuosia sitten ostanut essencen limited edition-kokoelmasta käsivoiteita, ja pidin niistä kovasti. Tämä oli aikaa, kun essenceä ei edes vielä Suomessa myyty. Tilasin voiteet netistä ja ihastuin ikihyviksi. 

Tästä onkin jäänyt kaipuu, jos essence toisi valikoimiinsa käsivoiteen. Nyt toiveisiini on vastattu ja essence 24/7 Hand cream & mask -käsivoide on myynnissä.


essence 24/7 Hand cream & mask sopii nimensä mukaisesti perus käsivoiteeksi tai käytettäväksi tehohoitona. Tässä tilanteessa käsiin laitetaan reilusti voidetta ja puuvillahanskat päälle. Näin voi tehdä vaikka yöllä, jolloin kuiva iho saa kunnon kosteusannoksen.

Voiteen tuoksu on melko kevyt. Sellainen vähän pehmeän kukkainen, muttei mitenkään liian päälle puskeva.

Käsivoide on koostumukseltaan keskitäyteläistä. Ei siis liian vetistä tai paksua jankkia. Voide imeytyy äkkiä ja antaa pehmeän kosteutetun tunteen iholle. Iholle ei jää mitään tahmaa tai muuta epämukavaa fiilistä, joita kammoan käsivoiteissa. essence siis täytti odotukseni enkä pettynyt taaskaan merkin käsivoiteisiin. essence on erittäin hyvä kolmen euron käsivoide!

essence 24/7 Hand cream & mask -käsivoide* maksaa 3,29 € Lykon nettikaupassa.


mainoslinkki*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti