lauantai 22. toukokuuta 2021

G Beauty Brow Soap - tehokas kulmasaippua muotoiluun

Kulmien laminointi on nyt muotia ja se voi olla iso apu ihmisille, joilla on hyvin hennot kulmat. Kulmien laminointia kotona tai ainakin vähän sen tyylistä voi kokeilla vaikkapa tällä G Beauty Brow Soap kulmasaippualla.

Pakkauksen mukana tulee purkki kulmasaippuaa ja harja. Kannattaa säästää tämä muovipussukka, koska sen voi sulkea minigrip-tyyliin. Pidän purnukan ja siveltimen tässä pussissa, joten ne ovat aina tallessa. 

Kulmasaippua on kirkasta töhnää. Vähän kuin hyvin paksua hiusgeeliä eikä niinkään saippuaa. Tuotteessa on hedelmäinen tuoksu, joka ei enää kulmiin laitettuna tuoksu, ainakaan omaan nenään. Saippuan harjaus kulmiin kannattaa aloittaa ajatuksella vähemmän on enemmän. 
 
Jo pieni harjan sipaisu saippuaan riittää saamaan kulmakarvat kuosiin. Ainakin minulla liika saippua näkyy heti kulmissa valkoisuutena, ja kulmat näyttävät juuri siltä, että niihin on selvästi laitettu jotain. Mutta kun annostelu on sopiva, niin tuotteella saa kulmat vaikka mihin asentoon. 
 
Tuote on siis vahvaa ja tehokasta, joten uskoisin monen pitävän tästä, jos on hankaluuksia kulmien muotoilussa. Omasta mielestäni monet kulmageelit ovat aivan liian hentoja. Jos olet samaa mieltä, niin antaisin kulmasaippualle mahdollisuuden.


G Beauty Lab on suomalainen yritys, mutta ainakin tämä Brow Soap on valmistettu Kiinassa. G Beautyn Brow Soap löytyy esimerkiksi Sokoksen valikoimista hintaan 19,90 €. 
 
Purkki on kooltaan 30 g, enkä ole saanut sitä kulutettua kuin pikkuisen pinnasta, joten luulen että tämä on todella riittoisaa pitkässä juoksussa.


1 kommentti:

  1. Nää saippuat on kyllä pelastaneet mun kulmat. Mikään geeli ei pidä tarpeeksi mutta tää tai Anastasian vastaava niin kyllä pysyy

    VastaaPoista