tiistai 1. kesäkuuta 2021

Kampaamotuotteet netistä - edulliset verkkokaupat

*mainoslinkki


Kampaamotuotteet netistä edullisesti? Lue ja tiedät mistä ostaa. Netistä saa kaiken vain niin helposti ja vaivatta, joten nettishoppailu on suosikkitapani hankkia kosmetiikkaa. Tämä koskee myös hiustuotteita, kun haluan vähän laadukkaampia tuotteita hiuksilleni. Kampaamotuotteita saa runsaasti ja yllättävänkin edulliseen hintaan, kun tietää mistä etsiä.

Lue alhaalta myös parhaat kampaamomerkit ja tuotesuositukset.


Kampaamotuotteet netistä TOP 5


Nordicfeel

Nordicfeel nettikaupasta* löydät kaikki Pohjoismaiden suosituimmat tuotemerkit sekä pohjoiselle hiuslaadulla sopivia tuotemerkkejä. Nordicfeel ei ole ehkä niin tunnettu verkkokauppa, mutta tarjonta on suuren nettikaupan luokkaa. Täältä löytää kaiken tarvittavan kosmetiikan ja kampaamotuotteet.

Myydyimmät hiustuotteet: shampoot*, hoitoaineet*, jätettävät hoitoaineet* ja kuivashampoot*.

Parhaat hoitotuotteet, hiusnaamiot- ja öljyt: klikkaa tästä*

Kokeile jotain uutta: 

Maria Nila - ekologista ja luonnollista hiustenhoitoa. Ida Warg - nuorekas ja värikäs merkki. Paul Mitchell - varma klassikko eri hiusongelmiin. Evo- yksinkertaiset pakkaukset täynnä tehoja.

Toimitus ja kulut: 4,5 €. Yli 50 euron tilauksille ilmainen toimitus. Nordicfeel lupaa arkisin käsitellä tilaukset jo samana päivänä, jolloin toimitusaika parisen päivää.


Lue myös: Kosmetiikan alet ja outletit


Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi nettikauppa* ei myy pelkkiä hajuvesiä, vaan runsaasti erilaista kosmetiikkaa. Hajuvesi.fi on Suomessa suosiotaan koko ajan kasvattava verkkokauppa, jonka valikoimat ovat monipuoliset. Tämä on ehdottomasti nettikauppa, johon kannattaa tutustua hiustuotteiden ja muun kosmetiikan ansiosta.

Myydyimmät hiustuotteet: shampoot*, hoitoaineet*, jätettävät hoitoaineet* ja kuivashampoot*.

Parhaat hoitotuotteet, hiusnaamiot- ja öljyt: klikkaa tästä*


Kokeile jotain uutta:

Davines - kauniin yksinkertaiset pakkaukset ja toimivat sisällöt. Sebastian - laatutuotteita hiustenhoitoon, muotoiluun ja myös miehille oma sarjansa. Moroccanoil - ei myy pelkkää hiusöljyä, vaan runsaasti tehohoitavia tuotteita. Wella - klassinen, vähän edullisempi mutta silti aina yhtä suosittu.
Eleven

Eleven nettikauppa* on täynnä mielenkiintoisia merkkejä, joilla hoidat hiuksesti kuntoon laadukkaasti ja edullisesti. Eleveniltä nappaan aina samalla tilaukseen kaikkea pientä kivaa, kuten The Ordinaryn tuotteita.

Myydyimmät hiustuotteet: shampoot*, hoitoaineet*, jätettävät hoitoaineet* ja kuivashampoot*.

Parhaat hoitotuotteet, hiusnaamiot- ja öljyt: klikkaa tästä*


Kokeile jotain uutta: 

Briogeo - uusi hoitava ja hiusongelmia ratkova trendimerkki. Joico - kampaamoista tuttu laatumerkki. Matrix - asteen edullisempi kampaamerkki. Nioxin - hiustenkasvuun ja ohuiden hiusten hoitoon.

Toimitus ja kulut: toimitus 4,50 € ja ilmainen yli 50 € tilauksille. Toimistusajaksi kerrotaan 2-4 päivää, joka vastaa hyvin omia kokemuksiani.
Cocopanda

Cocopandan verkkokauppa* kuuluu listalle tottakai! Jos pidät edullisuudesta, niin Cocopanda on sinun paikkasi. Täältä saat kampaamotuotteet netistä huokeaan hintaan. Tänne suuntaan aina, jos haluan kokeilla jotain uutta halvalla.

Myydyimmät hiustuotteet: shampoot*, hoitoaineet*, jätettävät hoitoaineet* ja kuivashampoot*.

Parhaat hoitotuotteet, hiusnaamiot- ja öljyt: klikkaa tästä*


Kokeile jotain uutta:

Olaplex - hiukset sileän pehmeiksi tällä kampaajien suosikkimerkillä. Kerastase - luottomerkki, jolta löydät tuotteet joka ongelmaan. Tigi - isot shampoo- ja hoitoainepullot halvalla. Living Proof - tehokas kuivashampoo ja muita loistavia tuotteita.

Kicks

Kicks nettikauppa* ei kenties tule ensimmäisenä mieleen, kun etsii kampaamotason tuotteita. Tänne kannattaa kuitenkin suunnata, koska valikoimissa on mieleenkintoisia tuotteita, jotka eivät ole kaikille tuttuja. Suorastaan piilotettuja helmiä, jotka ovat muualla maailmaa hyvin suosittuja.

Myydyimmät hiustuotteet: shampoot*, hoitoaineet*, jätettävät hoitoaineet* ja kuivashampoot*.

Parhaat hoitotuotteet, hiusnaamiot- ja öljyt: klikkaa tästä*


Kokeile jotain uutta:

Löwengrip - naapurimaa Ruotsista laatua kohtuuhintaan. Lernberger Stafsing - katso tuotteiden arvostelut, paljon suosittuja tuotteita hiustenhoitoon. Sachajuan - kokeile etenkin Scalp- ja Volume sarjan shampoota sekä hoitoainetta. Sol de Janeiro - tiedätkö vartalovoiteen tuoksun, näissä on sama hullaannuttava tuoksumaailma hoitavuutta unohtamatta.Muista myös Hiustuote.fi

Hiustuote.fi on kotimainen nettikauppa*. Täältä löytyy laatumerkit, kuten Moroccanoil, Lakme, Lanza ja IdHair.


Parhaat kampaamotuotemerkit, joita kannattaa kokeilla:

Living Proof

Kokeile Perfect Hair Day kuivashampoota. Tällä saat puhtaan tuuheat hiukset ilman tunnetta, että olisit käyttänyt kuivashampoota. Restore-sarja kuiville ja kärsineille hiuksille. Volume-sarja ohuille ja tuuheutta kaipaaville hiuksille.

Lanza

Healing Strength Neem Plant Silk seerumi siloittaa ja pehmittää hiukset välittömästi. Keratin Healing Oil Hair Treatment on tehokosteuttava hoitoöljy. Kukuinut- shampoo ja hoitoaine sopivat kuivuudesta kärsiville hiuksille. 

Redken

All Soft -shampoo ja hoitoaine hoitaa hiukset pehmeän kauniiksi. Extreme Length -sarja pitkille hiuksille, muista myös suosittu Extreme Anti-Snap jätettävä hoitoaine estämään hiusten katkeilua.

Goldwell

Dualsenses syväpuhdistava shampoo. Rich Repair- jätettävä hoitosuihke. Blondes & Highlights-sarja vaaleille hiuksille.

Wella

Luxe Oil Reconstructive Elixir on klassikkoseerumi hiusten ravitsemiseen. Fusion Intensive shampoo ja hoitoaine kuluneille ja kosteutta huutaville hiuksille. Invigo Volume tuuheuttava shampoo sekä hoitoaine.

Kerastase 

Blond Absolu-sarja on vaaleiden hiusten suosikki. Kuivalle päänahalle hyvä shampoo on Spesifique Bain Riche Dermo-Calm. Fresh Affair on uusi, mutta jo kehuja kerännyt kuivashampoo.

Sebastian 

Ihanan hoitava, mutta ei lätsäyttävä Dark Oil-sarja. Kosteuttava ja kiiltoa lisäävä Hydre-sarja.

Davines 

Ol Absolute Beautifying hiuksia kaunistava ja kosteuttava shampoo, plus koko muu Ol-sarja. MELU-sarja kuluneille ja kärsineille hiuksille. LOVE Lovely-sarja on tarpeen, jos hiusten kiilto ja sileys on kadoksissa.


Suomalaiset kuluttaa rahaa hiuksiinsa


Tiesitkö, että suomalaiset käyttävät keskimäärin melko vähän rahaa kosmetiikkaan,  mutta selvästi eniten rahaa kuluu hiustenhoitoon?

Hiustenhoitoon kuluu rahaa niin miehillä kuin naisillakin. Miehillä muu kosmetiikan kulutus on vielä paljon vähäisempää, mutta kasvussa kuitenkin. Mielestäni on vain positiivinen asia, ettei kosmetiikkaa ajatella vain naisten asiaksi. Jokainen voi käyttää rahaa kosmetiikkaan juuri niin paljon tai vähän kuin haluaa, oli sitten sukupuoli mikä hyvänsä.

Miehillä hiuksiin voi senkin takia kulua rahaa, että hiustenlähtöön liittyvät ongelmat ja hiusten runsas rasvoittuminen ovat yleisesti eniten miesten ongelmia. 

Hiuksiin kuluneen rahan käytön syyt kuitenkin ymmärtää helposti. Hiukset ovat mielestäni tärkeä, ehkä jopa isoin tekijä, joka vaikuttaa ulkoiseen habitukseen. Meikki voi olla vaikka kuinka hieno, mutta jos hiukset on huonosti niin vaikutelma jää puolitiehen. Siistit, eloisat ja terveet hiukset ovat varmasti kaikkien tavoite. 

Itse olen vuosia kärsinyt monenlaisista hiusongelmista. Nuorempana vaivana oli runsas rasvoittuminen, ja nykyään hiusten kuivuminen. Ääripäästä toiseen mennään, ja monesti olen marketin hyllyjen edessä seisonut. 

Olen joutunut toteamaan, ettei markettien tuotteille pitkälle pötkitä, jos haluan kunnon tuotteet. Silloin on ollut paras suunnata tehokkaampien tuotteiden äärelle ja hankkia kampaamotuotteet netistä Ja tottakai nettiin, koska haluan kotona tutustua valikoimiin ja pohtia mitkä olisivat parhaat tuotteet tähän ongelmaan.


Hiustuotteiden trendejä?


Luonnonkosmetiikka jyllää myös tällä saralla. Jos olet viimeksi vuosia sitten kokeillut luonnollisia hiuostuotteita, niin nyt on aika päivittää tuotekokeiluja.

Luonnollisten hiustuotteiden laatu on noussut kohisten vuosien aikana, eikä voi enää puhua että tuote tuntuu selvästi luonnolliselta. Kannattaa rohkeasti kokeilla vaihteeksi luonnollisia tuotteita, jos ihonhoidossa tai muista syistä suosit luonnollisuutta.

Uskon, että jatkossa kampaamotuotteissakin nähdään enemmän luonnollisia vaihtoehtoja. Nyt ne ovat hiukan paitsiossa, mutta varmasti ainakin osittain valikoima laajenee.

Erikoistuotteet. Kaikkihan käyttää shampoota ja hoitoainetta, mutta miten hoidat vaikkapa päänahkaa? Tälläiset erikoistuotteet ovat nouseva trendi, jossa etsitään tuotteita hyvinkin spesifeihin hiusongelmiin.

Olipa hiuspohjassasi hilsettä tai kuivuutta, niin erikoistuotteet hoitavat nämä pulmat. Hiuspohjan kuorintatuotteet ovat olleet jo vuosia myynnissä, mutta esimerkiksi marketeissa niitä ei näe. Siitä viimeistään tietää tuotteiden tulleen isojen massojen tietoisuuteen, jos marketeissa alkaa nähdä tiettyjä tuotteita. 

Myös erilaiset tiettyyn ongelmaan erikoistuneet jätettävät hoitoaineet, seerumit ja hiusöljyt tekevät tuloaan suomalaisten kylppärinkaappeihin. Tulevaisuudessa ostetaan selvästi tarkemmin omia hiuksia kuvaava tuote, joka voi olla hyvin tarkkaan suunnattu tiettyyn tarpeeseen.

Palashampoot. Palashampoot liitetään usein luonnonkosmetiikkaan, mutta ainahan näin ei ole. Palashampoita näkee jo marketeissa, joten ne alkavat olla yleisessä tiedossa ja niiden kiinnostavuus nousee jatkuvasti.

Markettimerkeistä Garnier oli ensimmäinen, joka toi palashampoot myyntiin. Huikeaa innovatiivisuutta ja ekologisuuden edistystä suurelta kosmetiikan valmistajalta!

Kampaamotuotteet netistä on jo itsessään yksi iso trendi. Nettiostosten määrä kasvaa koko ajan ja ei ihme. Itse pidän netin vaivattomuudesta ja siitä, että voin shoppailla silloin kun minulla on aikaa.*mainoslinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti