perjantai 11. kesäkuuta 2021

Lyko kesäale - 2.5 kiloa kosmetiikkaa

*mainoslinkki


Aikomukseni oli tilata muutama tuote, mutta sitten jokin iski. Laitan tuon koriin, ja tuon tuosta myös. En ollut pitkään aikaan tilannut kosmetiikkaa, joten nyt iski jokin pieni himo kokeilla kaikkea. Eiköhän tämäkin joskus sallita, kun en kuitenkaan mitään turhaa ostanut. 

Kokonaisuudessaan ostin Lykon verkkokaupasta* 2,5 kg kosmetiikkaa, ainakin Postin tietojen mukaan. Kesäalet* ovat parhaillaan menossa, joten ne kannattaa vilkaista.

Ensimmäisenä ostoskoriin päätyi käsisaippuaa ja käsivoide. LdB-tuotteita olen joskus nähnyt Citymarketissa mutta ei näitä yleensä Suomessa näe myynnissä, ainakaan perusmarketeissa. 

Sweet Pea on tuoksuna keväinen, hennon makea. Tykkään tästä tuoksusta, joten siksi molemmat tuotteet ovat samaa tuoksusarjaa. Tuotteina käsisaippua ja -voide ovat toimivia, ei mitään ihmeellistä. Käsivoide on enemmän keveämmän puoleinen, mutta hyvä rasva pikaiseen kosteutukseen.


Tässä on syy tilaukseeni. Nivea Shine Control SPF 30 aurinkovoide kasvoille oli hyvässä alessa, joten ostin kaksi tuubia. Näitä käytän kesän aikana päivittäin, joten useampi tuubi kuluu kesässä.

Shine Control aurinkovoide toimii hyvin rasvoittuvalla tai sekaiholla, koska tästä ei jää kiiltävää ihoa. Tätä tuotetta voi kutsua jopa suosikikseni.


Parit shampoopullot testiin minikoossa. Sachajuan Scalp shampoo ja Wella Volume Boost. Kiva, kun Lykolta löytyy näitä matkakokoja, niin voi kokeilla ensin mistä tykkää.


Sitten parit halvat ja isot pullot hoitoainetta. Hoitoaineita kuluu, joten testiin lähti Syoss Repair ja Creightons Argan Smooth hoitoaine.


Nämä olivat puhdas heräteostos, mutta The Ordinary on vain niin koukuttava merkki. 

Uutuutena oli ilmestynyt retinolia sisältäviä seerumeita, joista otin kevyemmän Retinol 0.2 % in squalane -seerumin testiin. Tämä tulee käyttöön vasta syksymmällä. En vain uskalla kesällä käyttää retinolia runsaan auringonssa oleilun takia, vaikka käytän aina aurinkosuojaa.

Lisäksi ostin kosteuttavan ja ei-rasvaiseksi kehutun seerumin, jonka pitäisi pitää ihon kosteustasapainon yllä ja edistää ihon elastisuutta. Kyseessä on siis The Ordinaryn Amino Acids + B5 seerumi.


Kuvista puuttuu Matrixin tuuheuttava shampoo, joka päätyi jo kylppäriin ja unohtui kuvista. Loppusumma oli noin 70 €, ja sillä sai tälläisen 2,5 kg satsin aika hiuspainoitteisia tuotteita.

Vinkki! Lykolla on kesäalet* menossa ja tuotteita löytyy mukavin hinnoin. Ale on jopa -70 % vaikka monessa tuotteessa näyttää olevan hassusti vain -25 % alemerkintä.

*mainoslinkki


1 kommentti:

  1. Aika hyvän kokoisen paketin oot saanut kerättyä. :D Lykolla on kyllä aina tosi kivat alet, tilaan just The Ordinarya sieltä usein, sekä Redkenin hiustuotteita ja tietenkin Yankee Candlen kynttilöitä.

    VastaaPoista