perjantai 18. kesäkuuta 2021

Loreal Dream Length 8 Seconds Wonder Water

*mainoslinkki

Joskus silmään osuu jotain todella kiinnostavaa, ja sitä on testattava. Olen aika helppo nakki uutuuksien suhteen, etenkin kun on kyse hiustenhoidosta. Kokeilen mielelläni aina jotain uutta ja erikoistakin. Loreal Dream Lengt 8 Second Wonder Water on juuri tälläinen tuote.


Kyseessä on nestemäinen hoitotuote, joka lupaa tehdä hiuksista sileät ja kiiltävät. Tuote on Dream Length-sarjaa, joten se on suunnattu etenkin pitkille ja kärsineille hiuksille. Pitkät hiukset usein kaipaavatkin vähän jeesiä, koska onhan latvat ja hiusten pituudet vanhin osa hiusta sekä luultavasti myös kulunein osa. 

Itse tuotteen käyttö on helppoa ja nopeaa. Tuotetta otetaan noin 20 ml ja hierotaan hiuksiin 8 sekunnin ajan. En ole ollut suihkussa mittalusikan kanssa, joten aika lailla mututuntumalla on menty. Googlasin että ruokalusikka on 15 ml, joten sen mukaan olen arvioinut määrän. 

Wonder Wateria voi käyttää enemmän tai vähemmän hiuslaadun mukaan. Jos on paksut hiukset, niin sitten enemmänkin kuin 20 ml on hyvä ja hennoille hiuksille voi vähempikin riittää. Kokeilulla tälläiset asiat selviää yleensä parhaiten.Käyttöohjeissa neuvotaan käyttämään Wonder Wateria pesun jälkeen, mutta entä hoitoaine? Laitetaanko sitä ollenkaan, vai ennen ihmevettä vai sen jälkeen? Riippuu varmasti hiuksista, mutta hoitoaineen voi ehkä jättää välistä, jos siloisuus tuntuu jo riittävältä tämän hoitoveden jälkeen.

Itse olen kokeillut laittaa ensin Wonder Waterin, ja antanut sen vaikuttaa reilut 10 sekuntia. Tämän jälkeen olen laittanut hoitoaineen päälle, ilman huuhtelua välissä. Näin saan maksimaalisen hyödyn irti tuotteesta.Olen ollut tyytyväinen Lorealin ihmeveteen, koska se antaa siloisuutta hiuksiin, eikä tunnu raskaalta tai hiuksia rasvoittavalta. Koostumus onkin silikoniton. 

Mielelläni näkisin jatkossakin tälläisiä uudenlaisia tuotteita kaupoissa, kuten vaikka vaikka hoitovesiä päänahalle tai rasvoittuville hiuksille. Loreal Dream Length 8 Seconds Wonder Water maksaa noin 8 € riippuen myyntipaikasta. Loreal Dream Length 8 Seconds Wonder Water -tuotetta myy esimerkiksi Nordicfeel*.


*mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti