perjantai 16. joulukuuta 2022

Bybi Bakuchiol yövoide - kevyt mutta hoitava


Olen viime aikoina innostunut bakuchiolia sisältävistä tuotteista. Sen teho pitäisi vastata retinolia, mutta hellävaraisemmin ja ilman ongelmaa auringolle altistumisesta. 

Tämä on ollut itselläni aina suurin huoli, kun olen käyttänyt retinolia ikääntymisen hidastamisessa. Mitä jos aurinkovoiteeni ei suojaakaan tarpeeksi tai kuluu liikaa päivän aikana, jolloin retinoli tekeekin hallaa iholleni. Ainakin jatkossa aion kevät- ja kesäaikaan tarttua mieluummin bakuchioliin. Sen verran olen tykännyt Bybin Skin Restore Lightweight Night Cream yövoiteesta.

 

Bybin yövoide on luvatun mukaisesti sopivaa myös rasvaisemmalle iholaadulle. Koostumuksessa on sopivasti täyteläisyyttä, mutta silti se on mukavan notkeaa eikä liian tuhtia. Olen käyttänyt voidetta reilun herneen kokoisen palleron, joka riittää kasvoille sekä kaulalle.

Näin talvella voisin kuvitella käyttäväni tätä myös päivällä, koska ihoon ei jää mitään epämukavaa kiiltoa tai tahmaa. Voide imeytyy siis tosi hyvin ja on myös tarpeeksi kosteuttava yövoiteeksi.

Ihoni näyttää käytön aloittamisen jälkeen heleämmältä ja raikkaammalta, ja ennen kaikkea pehmoiselta. Uskon, että Bybin bakuchiol-voiteesta voisi tykätä useampi eri ihotyyppi, joka kaipaa myös anti-age-ominaisuuksia iholleen.Olen siis tykästynyt Bybiin, enkä pelkästään vain kivan violetin pakkauksen takia. Se on mukavan piristävä, koska käytän niin paljon The Ordinaryn tyylisiä valkoisen kliinisiä pakkauksia.

Bybin Bakuchiol yövoide maksaa noin 29,90 €. 


2 kommenttia:

  1. Kiva lukea tästä voiteesta, ostin eilen Bybin Bakuchiol seerumin isossa pakkauskoossa Ruohonjuuresta. Juurikin samoja syitä valita Bybin tuote, kun sulla 🥰

    VastaaPoista
  2. Bybin voiteissa on mielestä tosi kivat koostumukset. Samaa mieltä pakkauksista pirteitä, mut yksinkertaisia. 😍

    VastaaPoista