perjantai 13. tammikuuta 2023

Coxir Green Tea BHA Clear Toner - kuoriva kasvovesi

Ihon kuorinta on minulle melkoisen tärkeää. Ihoni muuttuu nopeasti karhean tuntoiseksi, eikä silloin ihonhoitotuotteet imeydy kunnolla. Kuorin kasvoni mieluiten hapoilla, ja etenkin sekaiholle sopivalla BHA-hapolla, koska se tehoaa hyvin tukkeutuviin ihohuokosiin. 

Coxir Green Tea BHA Clear Toner kuulosti hyvältä, koska sitä kehuttiin monissa arvosteluissa hellävaraiseksi. Aiemmin minulla oli käytössä The Ordinaryn glykolihappokasvovesi (AHA-happoa siis), joka tuntui liian tehokkaalta. Ihoni jäi helposti punaisen helottavaksi, ja tuntui kuivalta.Coxirin kuoriva kasvovesi taas tuntui alkuun liian alitehoiselta. Kaadoin sitä sopivasti pumpulilapulle ja pyyhin kasvot. Fiilis oli iholla todella hoitava ja kasvoveden koostumus onkin hiukan öljyinen. En kuitenkaan saanut kuorivaa vaikutusta iholle. Kasvoni tuntuivat kasvoveden käytön jälkeen edelleen karhealta. 

Aloin käyttämään kasvovettä käsien kautta. Kaadoin siis nestettä reilusti kämmeniin ja siitä taputtelin tuotteen iholle. Tällä tavoin sain sitä riittävästi kasvoilleni, jotta myös happojen kuoriva vaikutus tuli esiin. 

Uskoisin siis, että Coxirin kasvovesi sopii monelle. Se ei ole liian tehokas kuivalle iholle, mutta myös vaativampaan makuun se toimii sopivalla annostelulla. Saan tällä ihoni tekstuuriin sileyttä, kirkastusta ja huokosiin puhdistusta.


Kokonaisuudessaan antaisin Coxirin kasvovedelle arvosanan 4/5. Hoitavuudesta tulee plussaa, vaikka se onkin kuoriva kasvovesi. Tuoksu on vähän epämiellyttävä, muttei jää iholle haisemaan. Kuorintateho on siis hellä, jos käytät tätä "normaalin" määrän kerrallaan.

Coxir Green Tea BHA Clear Toner maksaa noin 19,90 € / 150 ml.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti