lauantai 21. tammikuuta 2023

Tulevaisuuden ostoslista - mitä haluaisin kokeilla

Tulipa tälläinen idea mieleen, jossa teen ostoslistan viime aikojen kiinnostavimmista tuotteista. Olen nyt ostanut aika paljon kosmetiikkaa, mutta tulevaisuuden varalle muistan  mitkä tuotteet ovat herättäneet kiinnostukseni.


I´m From Pear Soothing Pad. Kyseessä on ihoa rauhoittavat ja kosteuttavat kasvovesilaput, joilla olisi ihana pyyhkiä ihoa tai jättää kasvoille vaikuttamaan. Tässä tuotteessa minua houkuttaa viileän raikas ja rauhoittava tunne, jonka toivoisin lappusten jättävän kasvoilleni. Talvi on saanut ihoni ärtyneen tuntoiseksi, joten kangasnaamioiden lisäksi tämä tuntuisi varmasti kivalle.


Natuk Hydra Boost heleyttävä silmänympärysvoide. Tämä on uusi kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka silmänympärysvoide tulee mielenkiintoisesti pipettipullossa. Tuote lupaa kosteuttaa ja poistaa väsymyksen merkkejä. Sisältönä on mm. koivunmahlaa, hyaluronihappoa ja maitohorsmauutetta, joka sisältää C-vitamiinia. Tämä kuulostaa hoitavalta, mutta silti koostumuksen sanotaan olevan kevyen emulsiomainen. Joo-o, kyllähän uusia suomalaisia tuotteita mielellään ostaisi.


Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil. Tämä puhdistusöljy lupaa tehota hyvän puhdistustehon lisäksi mustapäihin. Hmm, en tiedä uskoisinko väitettä, mutta silti puhdistusöljy kiinnostaa kovasti!

Garnier Fructis Goodbye Damage 10-in-1 jätettävä hoitoaine. Tämän uutuuden toivoisin toimivan kuin Garnier Fructiksen vastaavanlaisessa pakkauksessa tulleen aloe vera jätettävän hoitoaineen. Sen valmistus on lopetettu, ja tykkäsin siitä kovasti. Se ei ollut yhtään raskasta hiuksilleni, vaan imeytyi kevyesti hiuksiin ja kosteutti niitä mukavasti.


Antipodes Diem Vitamin C Pigment-Correcting Water Cream. Voiteen tehoaineena on C-vitamiinia ja bakuchiolia. Kuulostaa todella tehokkaalta ja hoitavalta yhdistelmältä samealle iholle, joka kaipaa kirkastusta ja monipuolisesti vaikuttavia ainesosia. Koostumus on ymmärtääkseni geelimäisen raikas, joten se ei olisi liian raskas sekaiholleni. Kuulostaa vain yksinkertaisesti aivan ihanalta kasvovoiteelta! Olisipa pakkaus vain joku muu kuin purkki.Näistä tuotteista todennäköisemmin tulee ainakin Garnier ostettua, kunhan nämä uutuudet ilmestyvät kauppoihin verkkokauppojen lisäksi. Muista saa nähdä, koska fiilikset ja tarpeet tuntuu aina muuttuvan. Aina löytyy jotain uutta, joka voi viedä mielenkiinnon muualle. Just nyt haluaisin nuo I´m From lappuset kasvoilleni, mutta olen ostanut niin paljon k-beautytuotteita, että ihan heti en tee uutta tilausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti