tiistai 28. lokakuuta 2014

Dermosilin joulukokoelman poiminnat

Olinkin jo odottanut milloin Dermosilin joulutuotteet julkistetaan ja vihdoin tänään kuvasto ilmestyi. Poimin kuvastosta omat suosikkituotteeni.



Mini Dots voidepakettiin kuuluu viisi 40 ml tuotetta. Käsivoide Vitamin E, Saksanpähkinä kuorintavoide käsille ja kynsinauhoille, Saksanpähkinä käsivoide, Tyrnikäsivoide sekä Yövoide käsille ja jaloille. Setti kiinnostaa minua, koska sen avulla pääsee kokeilemaan montaa eri Dermosil-tuotetta, jotka kuuluvat vakiovalikoimaan.


Herkälle iholle tarkoitetussa setissä on Sensitive-sarjan Shampoo, Suihkugeeli, Ihonhoitovoide, Extra voide ja Käsivoide E. Tuubien koko on 40 ml.


Winter Berries tuotteiden sanotaan tuoksuvan makean hedelmäiselle ja marjaiselle. Settiin kuuluu suihkugeeli ja ihonhoitovoide 500 ml.



Joulupakkaus Polka sisältää keittiökäsipyyhkeen ja ihanalta kuulostavan Polka käsisaippuan 500 ml. Hinta 13,90 tuntuu aika korkealta, varsinkin kun en tuota käsipyyhettä haluaisi vaan pelkän käsisaippuan.


Shea vartalokuorinta ja -voide 150 ml vaikuttavat todella kosteuttavilta. Tuotteet sisältävät sheavoita ja glyseriiniä. Kuorinnan rakeet tulevat luonnollisista ainesosista.


Shea salva 30 ml, sisältää jopa 85 % sheavoita, joten tätä voi käyttää todella kuivalle iholle ja ennaltaehkäisemään ihon kuivumista. Mielenkiintoista oli, että tuoksua kuvataan miedon ruusuiseksi.


Joulukokoelman herkullisimmat tuotteet lienevät tässä. Päivävoide White Choco ja Yövoide Dark Choco ovat söpöissä lasipurkeissa. Voiteet sopivat erityisesti kuivaihoisille. Voin kuvitella kuinka makeaa olisi aloittaa aamu suklaantuoksuisella voiteella.


Joulukokoelmasta löytyy myös värikosmetiikkaa, kuten tämä viiden sävyn luomiväripaletti.Violetit sävyt sopivat oikein hyvin jouluun ja talveen.

Tälläisiä ihanuuksia tänä vuonna. Tuotteet tulevat myyntiin Dermosilin nettisivuille parin päivän kuluttua, mutta kuvastoa voi selata jo nyt. Kuvat lainattu Dermoshopin sivuilta.

6 kommenttia:

  1. Oi onpa suloisen näköisiä tuotteita! Minäkin haluaisin kovasti tuon polka-käsisaippuan mutta 13,90€ on kyllä tosiaan vähän liikaa : / Myös Winter Berries -setti houkuttaa! Ja noi suklaavoiteet.. tekis mieli melkein maistaa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin yhdestä blogista, että piparmintun tuoksuista käsisaippuaa myydään joissain ruokakaupoissa. Merkin nimi oli muistaakseni Gunru, ajattelin sellaisen etsiä itselleni korvikkeeksi. Suklaavoiteet näyttävätkin ihan jälkiruuilta :)

      Poista
  2. Siis VAU mikä visuaalinen ilme! Iskee niin kovaa ja kovin epä-dermomaista! Polka-keittiösetti on pakko saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 50´s on kyllä mukavan erilainen teema :). Itse tykkään erityisesti kauniista lahjapakkauksista, joissa tuotteet tulevat.

      Poista
  3. Ihanan näköisiä tuotteita! Vähän jopa harmittaa, koska en todellakaan tarvitsisi mitään näistä :D Jotain ehkä silti pakko laittaa tilaukseen työpaikan kimppatilauksessa… Jopa tuo luomiväripaletti näyttää tosi hyvältä! Vähän tulee pakkauksesta IsaDora mieleen ja myös yksi MACin LE-paletti, jonka omistan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin tuli tuosta luomiväripaletista Isadora mieleen, ulkoasu on aika samanlainen. Itse ostan ainakin tuon Mini Dots viiden voiteen setin, mutta saa nähdä tilaanko jotain muuta :)

      Poista