torstai 29. lokakuuta 2015

Saako jo fanittaa joulua?

Joulu on parasta aikaa kosmetiikkamaailmassa, joten jo aiemmin esittelin muutamat ihanuudet Lushin ja The Body Shopin valikoimasta. Nyt on tullut ulos niin Dermosilin kuin Yves Rocherinkin kausikosmetiikat, joten perehdytäänpä asiaan!


Kelpaisiko vähän tyyriimpi joulukalenteri? Yves Rocherilta löytyy 228,20 € maksava joulukalenteri, josta on 21 täysikokoista tuotetta ja loput näytekokoja. Itse en laittaisi Yvesin kalenteriin paria sataa, mutta kalenteri on loppuunmyyty tällä hetkellä. (Myöhemmin hoksasinkin, että kalenterin hinta on 79,90 euroa, mutta reilu pari sataa oli "normaalihinta", Yvesillähän on aina kaikki alehintaan.)


Yvesin joulukauden tuoksut ovat Candied Orange & Cinnamon, Spicy Vanilla ja Candied Orange & Almond.  Kaikissa kolmessa joulutuoksussa on tarjolla huulivoide, suihkugeeli, kuoriva suihkugeeli, käsivoide, käsisaippua, vartaloemulsio ja kuoriva kylpyvaahto. Jotain pientä tuotevaihtelua saattaa olla eri tuoksujen kohdalla, esimerkiksi Spicy Vanilla tuoksussa on kylpyöljy. Tuoksuista en oikein osaa sanoa olisinko niihin aivan rakastunut, mutta ainakin jouluisilta ne vaikuttavat.



Apple Delight kausisarja vilahtikin aiemmin blogissani, koska se ilmestyi jo syksymmällä. Tätä ainakin haluaisin nuuhkia!

Eräässä kommentissa tulikin ilmi, että Yvesin joulutuotteet voivat olla vähän hankalasti löydettävissä nettikaupasta. Mutta jos hakee hakusanalla xmas tai jokaisen tuoksun nimellä, niin silloin tuotteet löytyy helposti.


Dermosilin joulutuotteita on mahdollista tutkia nettisivuilla olevan Dermolehden kautta. Myyntiin tuotteet tulevat 30.10 klo 10. Aiempina vuosina on ollut esimerkiksi suklaan tuoksuisia tuotteita, mutta nyt aika monessa purkissa on käytetty raikkaita tuoksuja. En valita, koska sitrustuoksut ovat minun juttuni. Tässä tulee muutamat minua eniten kiinnostavat poiminnat jouluvalikoimasta.


Tässä pakkauksessa tulee kolme matkakokoista suihkugeeliä. Tuoksut ovat makea raperperi Rhubarb, raikas green tea-tuoksu Energie ja naisellinen Vitamin E. Hintaa triolla 5,90 €.


Huulivoiteita menee aina talvella ja nämä ovatkin kauniin vintagehenkisiä. Tuoksuina on minttu ja vanilja. Suloisia, mutta purkit ovat vähän epäkäytännöllisiä. Hinta 6,90 €.


Lisää hedelmäisiä suihkugeelejä. Pakkauksessa on Lovely grapefuit ja Lovely orange. Raikkaan kuuloiset suihkugeelit sisältävät runsaasti glyseriiniä, joten ihon ei pitäisi ainakaan kuivua. Hintaa näille kertyy 9,50 €.


Kaunis paletti olisi varmasti hyvä lahja. Tässä on kaksi luomiväriä, peitevoide, puuteri ja poskipuna. Kätevä matkapaletti maksaa 13,90 €.


Sitten taas talvisia tuotteita, joista iho varmasti pitää. Sensitive suihku- ja kylpyöljy sekä Sensitive Extra voide sopivat etenkin kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Extra voiteessa on tuhti 40 prosentin rasvapitoisuus, joten se antaa iholle suojaavan rasvakerroksen. Käsilleni se voisi olla melkoista nannaa, mutta koko kropalle vähän liian tuhtia. Hintaa näillä on yhteensä 13,90 €.


Senses vartalovoi ja vartalokuorinta tulevat jouluisissa puolukan värisissä purkeissa. Glyseriiniä ja sheavoita sisältävät tuotteet olisivat varmasti ihania talvikäyttöön. Ihastusta herättää lisäksi se, että näissä on sitruksinen kukkaistuoksu. Hintaa punaisilla purnukoilla on 12,50 €.

Heräsikö kiinnostus? Nyt mieli on vielä ihan syksyssä, mutta sunnuntaina on jo marraskuu ja joulu se vaan lähenee. (Samalla sekunnilla, kun julkaisin tämän postauksen niin postiluukusta kilahti Dermolehti näytteineen :D)


Kuvat yves-rocher.fi ja dermoshop.com/fi.

23 kommenttia:

  1. Mmm kanelia...!

    Nojoo en itsekään laittaisi 200€ Yvesin joulukalenteriin vaikka täysikokoisia tuotteita iso osa olisikin. Dermosilin suihkugeelit näyttävät aika kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaneli on mulle vähän mysteeri, että tykkäisinkö siitä vai en, mutta varmaan tulee kokeiltua. Reilu kaksisataa on kyllä aika reipas hinta, saisi olla melkoinen joulukalenteri että sen verran ikinä pulittaisin :D

      Poista
  2. Itsellä on ollut The Body Shopin joulukalenteri (tänä vuonna 69,50 €) kahtena vuonna. Ja voin sanoa, että suosittelen. Nyt kuitenkin vähän himottaisi tilata joku vastaava ulkomailta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Body Shopin kalenteri olisi varmasti kiva, mutta sitten mietin, että 70 eurolla voisin ostaa kuitenkin aika monta itselleni varmasti mieluisaa tuotetta. Jos ostaisin joulukalenterin, niin se olisi Lookfantasticin, siinä on hyviä tuotemerkkejä :)

      Poista
  3. Just katselin eilen noita Yvesin juttuja, kun tuli sieltä postia. Tuli heti himo saada niitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään aina siitä, kun Yvesillä on useita eri tuoksuja. On ainakin valinnan varaa .)

      Poista
  4. Olisi kiva tietää, mitä tuossa Yvesin kalenterissa on? Yleensä kun niissä tuppaa olemaan niitä suosikkituotteita, kuten siinä naisten joulusukassakin.
    Mie jo Yvesin joulut tilasin ja eilen kävin hakemassa :D The Body Shopin joulu on onneksi tylsä, kun viime vuotisia löytyy vieläkin.
    Dermon kuvasto saapui tännekin äsken ja ripottelin ne näytteetkin nätisti lattialle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalenterin sisältö lienee yllätys, mutta eiköhän siellä ole laidasta laitaan tuotteita.

      Body Shop julkaisee aina syksyn alussa yhden tuoksusarjan, ja sitten myöhemmin tulee lisää, ettei tarvitse tyytyä vain siihen viimevuotiseen omenaan :)

      Poista
    2. Voisi TBS julkaista, jos julkaisee niin nyt jo ne tuotteet :D Tässä on kohta jo joulu, kun kuu vaihtuu marraskuuksi.

      Itse en Yvesin kalenteria sokkona ostaisi, sillä jotenkin veikkaan siellä olevan niitä kamomilla - käsirasva juttuja -seassa.

      Poista
    3. Luulisi, että marraskuun alussa ilmestyisi loputkin joulutuotteet :)

      Hyh, minäkin inhoan sitä kamomillan tuoksua :D

      Poista
  5. Mieli tekisi vaikka mitä mutta nyt vaan täytyy pysyä kovana :) Pakko saada testijonoja pienemmiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se asia usein on kosmetiikkabloggaajalla, mutta näitä saa vain nyt joulun aikaan :D

      Poista
  6. Kiinnostus heräs kyllä. Varsinki, ku sitä jo miettii niitä pakollisia joululahjoja... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin pakkaukset ovat tosi hyviä lahjaideoita, ainakin mulle kelpaisi :)

      Poista
  7. Siis onko nuo yveksen joulujutut jossain jo tilattavissa? Itse en löydä sieltä sivuilta mitään jouluista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on vähän hankalasti löydettävissä, mutta hakusanalla xmas löytyy tai sitten tekee haun jokaisen tuoksun nimellä niin löytyy. Jo viime vuonna ihmettelin miksi joulujutut ovat vähän piilosssa Yvesin nettisivuilla :)

      Poista
    2. Ok, kiitos! :) Luulisi, että ne laitettaisiin heti siihen etusivulle! :O

      Poista
  8. Saa fanittaa ja täytyy kyllä kuvista sanoa, että Dermosil vaan parantaa ja parantaa! Yvesin kausituotteet tulee aina ostettua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin tuotteet ovat tosi kauniita, ja etenkin nuo pakkaukset tuo extrakivaa fiilistä :)

      Poista
  9. Tein tilauksen eilen noista joulujutuista Yvekselle, kun siellä on taas se ensimmäinen ostos ilmaiseksi tarjous.
    Ostin toisen noista uusista luomiväripaleteista kun sain sen tosiaan ilmatteeks :)
    Kalenterista en ole tiennytkään, mutta enpä kyllä ostais tuolla hinnalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tosiaan se tarjous, joka kannattaa hyödyntää. Mulle on vaan aina ongelma keksiä, että mikähän tuote kannattaisi laittaa ekana ostoskoriin, että hyödyntää tarjouksen mahdollisimman hyvin. Liian paljon vaihtoehtoja :D

      Poista
  10. Rakastan joulua ja kaikkia jouluisia tuotteita. :) Pakko varmaan tehdä tilaus sekä Yvesille että Dermolle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu on kosmetiikan parasta aikaa, koska joka merkki tuntuu julkaisevan jotain kivaa :)

      Poista