tiistai 22. maaliskuuta 2016

Raikas olo - Schmidt´s

Schmidt´s deodorantit ovat olleet todella suosittuja ulkomailla, ja etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa. Nyt nämä kehutut luonnolliset deodorantit ovat tulleet myös Suomeen, joten kovalla mielenkiinnolla aloin näitä testailemaan. Schmidt´sin dödöt sisältävät vain kaikista laadukkaimpia ainesosia, ja tuotteet ovat sertifioidusti vegaanisia sekä eläinkokeettomia. 



Miltä kuulostaa deodorantti, jonka kolme ensimmäistä ainesosaa ovat nuolijuuripuuteri, kookosöljy ja kehäkukkavaha? Tälläinen deodorantti löytyy esimerkiksi tuoksussa Ylang-Ylang & Calendula, joka on kukkainen, mutta hyvin maanläheisellä tavalla.

Stick-muodossa olevaa dödöä on helppo levittää kainaloihin. Eikä tarvitse pelätä esimerkiksi murusia, kuten joskus voi käydä, kun hieroo iholle kiinteää puikkodeodoranttia. Deodorantti myös kuivuu mukavan nopeasti kainaloon. 


Raikkaan sitruksinen Bergamot & Lime tulee lasipurkissa, jossa on mukana spaatteli, jolla dödöä kaapaistaan pikkuisen nokareen verran. Pientä spaattelia pidetään purkin sisällä, joten ei ole pelkoa sen katoamisesta. Kiinteän deodorantin käyttö spaattelin avulla ei ole niin näppärää kuin puikkodeodorantin pikainen pyöräytys kainalossa, joten olenkin vaihdellut näitä sen mukaan kuinka kiire on. Purkkidödöäkin tarvitsee vain pienen määrän, joten kannattaa ensin laittaa liian vähän kuin liikaa. 


Koen, että niin puikko kuin purkkikin ovat hyviä pitämään kainalot raikkaina. Lenkin jälkeen olen tuntenut pientä kosteutta, mutta sama tunnehan on myös alumiinideodorantin jälkeenkin. Tärkeintä on se, ettei hiki ole tuoksahtanut, ja olen voinut olla varmoin mielin koko päivän. Mutta kumpi kannattaisi ostaa, purkki vai stick? Itse varmaan suosisin näppärää puikkoa, koska sen isompia eroja en ole huomannut näiden kahden välillä.


Schmidt´sin luonnollisia deodorantteja voi ostaa vaikkapa Biodellystä* hintaan 14,30 €. Purkkidödöstä löytyy myös matkakokoisia* versioita, jotka saa edulliseen hintaan 7,70 €. Kolme muuta Schmidt´s tuoksua ovat Kataja-Seetri, Laventeli-Salvia ja lisäksi on tuoksuton versio, joka sopii varmasti hyvin miehille tai tuoksuherkille. 

Schmidt´sin deodorantit ovat keränneet hurjasti kehuja, ja voin itsekin olla samaa mieltä. Jos luonnolliset deodorantit eivät ole toimineet, niin antaisin vielä tälle merkille mahdollisuuden.

PS. Biodellyssä on muuten ilmaiset postikulut tiistaihin 29.3 saakka koodilla PAQUES


Tuotteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

14 kommenttia:

  1. Nämä vaikuttaa mielenkiintoisilta. :) Etsin vieläkin suosikkiani luonnonkosmetiikan dödöistä, joten tätäkin varmaan kannattaisi kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin välttelin tosi pitkään luonnollisia deodorantteja, ja eka kokeilinkin Madaraa, joka tuntui toimivan hyvin. Mutta Schmidt´s on selvästi parempi, eikä tarvitse pelätä dödön pettämistä :)

      Poista
  2. Harmi kun matkakokoisesssa purnukassa ei tule spaattelia mukana, itsellä vielä testi tästä menossa mutta hyvältä vaikuttaa kyllä tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukana tuleva spaatteli on kyllä kätevä, niin ei tarvitse itse sellaista hankkia, mutta siihen pikkupurkkiin ei varmaan spaattelia mahdu :)

      Poista
  3. Onpas jännä toi purnukka! Tosin itse maailman laiskoimpana ja hitaimpana aamuihmisenä en jaksaisi tai ehtisi vaivautua yhtään hankalempaan kuin stickiin :D sulla on kyllä aina tosi kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itsekään aiemmin kokeillut tälläistä purkkidödöä, joten tämä oli hauskaa vaihtelua. Stick on paljon helpompi, vaikkei tuo purkkikaan hirveästi enemmän vaadi vaivaa. Kiva, jos tykkäät esittelemistäni tuotteista :)

      Poista
  4. Mä aina mielenkiinnolla luen näistä, vaikka tiedän, että mun mummo hikoiluun nää ei kyllä tehoa. Aina on silti joku luonnollinen jemmassa, joita kotipäivinä kokeilen, tähän mennessä tuloksetta. Vielä kymmenen vuotta sitten olisin mennyt näillä luonnollisilla versioilla kevyesti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä miten tämä toimii esimerkiksi kesähelteellä, mutta nyt ainakin kaikki sujuu mainiosti :)

      Poista
  5. Mä en oo tällasia saanut testattua vielä ollenkaan ja kaapeista löytyykin vaan sitä Rexonaa, Dovea yms. mutta toi stick voisi olla seuraavana ostoslistalla, kun tarviin uuden dödön! Kiitos kun teit postauksen näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin meni pitkään ennen kuin uskaltauduin testailemaan luonnollisia deodorantteja, mutta tätä voin suositella :)

      Poista
  6. Todella mielenkiintoisia ja tuoksut kohdillaan, jännä tuo voide. Näistä tulikin sähköpostia ja taisin lukea sen kiireessä mobiililla jossain ja kas kummaa sitten unohtui koko juttu. Näitä voisi olla mielenkiintoista testata.

    Mukavaa pääsiäistä Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Schmidts dödöt ovat ehdottomasti luonnollisten deodoranttien parhautta, kannattaa ihmeessä testata. Hyvää pääsiäistä myös :)

      Poista
  7. Siis onko ketään, joilla nää ei ois toimineet? Oon lukenut näistä niin tavattoman paljon hyvää. Miksi mulla on deodorantteja kotona? Haluan testata tätä -HETI! :D T. Vaihdoin väliaikaisesti antiperspiranttiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikkei mulla olekaan laajaa kokemusta luonnollisista deodoranteista, niin uskallan sanoa, että nämä ovat parhaimpia mitä on. Toivottavasti sinullakin toimii, jos kokeilet :)

      Poista