tiistai 5. huhtikuuta 2016

Ekaa kertaa GlowwBox

En ole pitkään aikaan tilannut mitään kauneusboksia Livboxia lukuunottamatta, mutta kun vastaan tuli hyvä alekoodi, niin en voinut vastustaa ja tilasin brittiläisen Glowwboxin. Boksi on suunnattu erityisesti tummaihoisille, mutta maaliskuun sisältö ainakin natsaa hyvin myös vaaleahipiäiselle.


Eka tuote onkin ehkä minun suosikkini. Se on tuo kultainen silkkityynyliina, joka näkyy yläkuvan vasemmassa reunassa. Silkkiliinan sanotaan vähentävän hiusten sähköisyyttä ja ehkä myös auttavan aknesta kärsiviä. Olenkin joskus harkinnut silkkityynyliinan ostamista, joten ainakin näin etukäteen uskon tykkääväni tästä. Arvo 5 puntaa.


Lucy Annabella Argan & Frankincence Organic Treatment Oil on luonnollinen öljy vartalon kosteutukseen. Ehkä tämä on enemmänkin talvituote kuin nyt kevääseen sopiva, mutta varmasti käytän öljyn pois. Näytekoko 15 ml, täysikokoinen maksaisi 42 £.


Boksin toinen luonnollinen purnukka oli Bramleyn Bubble Bath, jossa on laventeli- ja greippiöljyjä. Brittiläiseen tyyliin tätä kaadetaan kylpyammeeseen, mutta itse käytän tämän ihan suihkugeelinä. Tuoksu vaikuttaa kivan pirteältä, ja suihkusaippuoita kuluu aina, joten hyvä tuote. Näytekoko 100 ml, täysikokoinen maksaisi 12 £.


Activilong Paris Stop Break Pure Keratin System hoitoaine on varmasti tosi tehokas silottamaan hiuksia, jos tämä löytyy vähän karheammalle hiustyypille suunnatusta boksista. Saa nähdä miten minun hento tukkani tästä tykkää. Keratiinin ja arganöljyn pitäisi korjata hiusvahinkoja 10 minuutin vaikutusajalla. Täysikokoinen, arvo 10 £.


Mavalan Concentrated Foot Bath on se tylsin tuote. En vaan osaa käyttää tälläisiä jalkakylpyjä, eikä minulla ole mitään vatiakaan, jossa huljutella jalkoja. Näytekoko 5 ml, täysikokoinen maksaisi 12,50 £.

Oi kuinka söpö! The Vintage Cosmeticsin hiuspanta on paksua froteeta, ja kyllähän tätä kelpaa käyttää vaikka kasvojen pestessä. Arvo 5,95 £.


Boksin teema oli "relaxation" ja se näkyi hyvin sisällössä. Tykkäsin myös siitä, että mukana tuli kaksi luonnonkosmetiikkatuotetta, joita ei juurikaan kotimaisessa Livboxissa näy. GlowwBox maksaa normaalisti 25 £ postikuluineen Suomeen, eli yli 30 euroa. Mutta minulla oli alekoodi, jolla sai boksin postareineen vain 15 punnalla. Kannattaa googlata, jos koodeja löytyisi nytkin.

Jos teet tilauksen, niin kannattaa muistaa peruuttaa tilaus, jos ei enää halua lisää bokseja. Muuten summa veloitetaan kortilta automaattisesti joka kuukausi. Olen kuullut, että muutamille on boksi tupsahtanut kotiin, vaikka tilauksen olisikin peruuttanut. Tämä on mahdollinen ikävä miinus, mutta muuten tykkäsin boksista ja sen sisällöstä.

20 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana tuo froteinen panta! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja tuotteita! Itse en uskaltaisi tilata, jos vaikka tuleekin hirveästi tummalle iholle tarkoitettua kosmetiikkaa (olen itse valkea, kuin lakana). Toi froteepanta on ihan älyttömän söpö ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kuun boksissa on jotain meikkejä, mutta ne ainakin vaikuttivat kaikille sopivilta, esim. poskipuna taisi olla. Mutta bokseissa on pieni riski mukana, eikä aina tule itselle kivoja tuotteita :)

   Poista
 3. Löysin eilen (jostain) koodin jolla saa seuraavan boxin pelkkien postikulujen hinnalla! Ajattelin tilata ja kokeilla välillä jotain muuta kuin Livboxia. Tuolla hinnalla ei hirveästi haittaa vaikka tulisikin huteja :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköisiä juttuja tuo vintage eli suorastaan Minnimäinen rusettihommeli on S Ö P Ö <3

  VastaaPoista
 5. Siis onko tuo jotain erikoista silkkiä? Koska minulla on usemmatkin silkkipetivaatteet ja silti hiukseni näyttävät joka aamu siltä, kuin olisin ollut jossain radioaktiivisessa räjähdyksessä...

  Ja nyt tuli ihan hirveä hinku tilata tämä boksi, vaikka minun todella pitäisi hillitä kosmetiikkaostojani... :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin tämän olevan ihan "tavallista" silkkikangasta, koska hinta on vain viisi puntaa. En ole tyynyliinaa vielä kokeillut, mutta kun miettii niin voisi kuvitella, että tässä käy ihan toisinpäin kuin luvataan ja hiukset sähköistyy vain enemmän :D

   Poista
 6. Olipas kivan oloinen boksi, vähän erilaista, mutta kuitenkin kauneuteen liittyvää sisältöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silkkiliina ja hiuspanta olivat tosi kivoja, vaikkeivat olekaan kosmetiikkaa. Livboxissa on joskus tullut esim. koruja, mutta ne ovat aina lähteneet suoraan uuteen kotiin :)

   Poista

   Poista
 7. En ookaan tästä boksista aiemmin kuullut, mutta sisältö vaikutti oikein kivalta :) Hiuspanta on ihan supersöpö, voisin haluta tollasen itsellenikin<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin bongasin tämän toisesta blogista, ja onkin mukava löytää uusia bokseja, joita voi myös Suomeen tilata :)

   Poista
 8. Mie en kyllä tiedä, miksi maaliskuun laatikon sain. En tosin ole käynyt katsomassa onko sitä edes veloitettu vai sainko sen siksi, kun he jakoivat miun insta kuvan :D

  Vaikka tämä on tummemman ihon omistaville suunnattu, niin ne kolme laatikkoa mitä olen saanut, niin ei ole tainnut olla vielä mitään semmoista, etteikö sopisi kalkkiksillekin. Yksi hiusjuttu taisi olla lähinnä kiharoiden taltuttamiseen, muuten ihan sopivia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin, että joiltain on boksin summakin veloitettu vaikka sen olisikin peruuttanut. Aika mukavaa, jos sait instakuvan takia ilmaisen boksin :)

   Mä tajusin vasta tilaamisen jälkeen, että tämä on tummemmalle iholle suunnattu boksi, mutta onneksi sisältö ei ole tosiaan vain esim. tummia meikkivoiteita, joten muillekin sopii :)

   Poista