maanantai 13. maaliskuuta 2017

Paras luonnonkosmetiikan vartalonkuorintavoide - Organic Shop Body Desserts

Teksti sisältää mainoslinkkejä.


Nyt on semmoisia vartalonhoitokarkkeja, että oksat pois. Täältä löytyy paras luonnonkosmetiikan vartalonkuorintavoide, ja herkullisin vartalovoide! Hintakin on edullista luonnonkosmetiikaksi.

Organic Shopin perustuotteet ovat varmasti jo monelle tuttuja, mutta merkin Body Desserts-linja sisältää nimensä mukaisesti syötävän hyviä nameja. Minulla ainakin loksahti suu lähes lattiaan asti, kun avasin purkit ja nuuhkin niitä.


Strawberry Jam on sokeripohjainen vartalokuorinta, joka tuoksuu ja näyttääkin lättyhillolta. Vartalokuorinnan seassa on mansikan murusia, joten nyt ollaan kesäisissä tunnelmissa. Tuote sisältää luomumansikkauutteen lisäksi esimerkiksi puolukan ja vadelman siemenöljyä. Näiden sanotaan olevan syväpuhdistavia, mutta tekevät ihosta myös kimmoisan.


Verrattuna Organic Shopin tavallisiin vartalokuorintoihin Body Desserts on hiukan tahmeampi ja öljyisempi, joten se kertoo kosteuttavuudesta. Mutta rakeiden laadun suhteen molemmat tuotteet ovat yhtä tehokkaita. Mansikkaisella vartalokuorinnalla saa ihon suloisen pehmeäksi ilman kuivattavaa tunnetta. Mutta kannattaa nuuhkia testeriä ennen ostamista, koska tämä voi olla joillekin liiankin makea. Minusta sokerinen tuoksu on vain plussaa vartalokuorinnassa, koska tuoksu jää iholle vain hetken ajaksi.


En yleensä välitä kahvintuoksusta kosmetiikassa enkä muutenkaan juuri juo kahvia. Mutta Caramel Cappuccino vartalovoiteessa kahvin tuoksu (tai siis cappuccino) on juuri sopivasti esillä. Ensinuuhkaisu tuo esiin karamellin makeuden ja vasta sen jälkeen huomaa cappuccinon. Jos purkin päälle pursoittaisi kerroksen kermavaahtoa ja tökkäisi mukaan pillin, niin tämä menisi aidosta kahvijuomasta. Tuoksusta tulee mieleen Starbucksin ihanat herkut! Tuoksu myös jää vartalolle, joten välillä kummastelin mistä tulee vienon makea kahvintuoksu, mutta se olikin oma ihoni.


Caramel Cappuccino vartalovoide lupaa olla kiinteyttävä ja pitkään kosteuttava. Tehoaineiksi mainitaan kookosvoi, vihreä kahviöljy ja luomukaneli, jousta etenkin kaksi jälkimmäistä sisältävät kiinteyttäviä ominaisuuksia.  En ehkä usko kiinteytymiseen voiteen avulla, mutta toki iho näyttää paremmalta, kun se on hyvin kosteutettu. Säännöllinen vartalovoiteen käyttö pitää ihon hyvännäköisenä ja nuorekkaana.

Hoitava voide tekee ihosta erittäin pehmeän ja se imeytyy melko nopeasti. Koostumus tuo mieleen vartalovoin ja vartalovoiteen välimuodon. Se on notkean täyteläinen ja kosteuttaa erinomaisesti, mutta myös levittyy helposti.


Pakkaukset ovat samantyyliset kuin Organic Shopin perustuotteilla, mutta Body Desserts-purkit ovat selvästi värikkäämpiä ja koristelultaan yksityiskohtaisempia. Lisäksi nämä pakkaukset ovat tosi isoja. Molemmilla tuotteilla on kokoa 450 ml, kun taas niissä Organic Shopin "tavallisissa" purkeissa on sisältöä 250 ml. 

Jos Organic Shop ei ole merkkinä tuttu, ja ihmettelet mitä tarkoitan perussarjan tuotteilla, niin täältä voi kurkata tekstini niistä.



Oletkaunis.fi* verkkokauppa myy Organic Shop Body Desserts sarjaa. Myynnissä on Almond & Honey Milk vartalonkuorintavoide*, Tropical Mix vartalonkuorinta* ja Mango Sugar vartalonkuorintavoide*. Hintaa vartalokuorintavoiteilla ja sokerikuorinnoilla on alle 10 euroa.



Tuotteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

28 kommenttia:

  1. Mielestäni tämä Body desserts on paljon mielenkiintoisempi linja kuin normi- Organic shop. Ostin sarjan kylpyvaahdon, joka on aivan superherkullinen. Pitääkin kirjoitella siitä joku päivä. Tuon mansikkakuorinnan aion kyllä napata mukaan joku päivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylpyvaahto kuulostaa ihanalta! :) Näin näitä purkkeja I love me-messuilla ja kyllä harmitti, kun Body Desserts-sarjaa ei sitten löytynytkään Sokokselta.

      Poista
  2. No huh mitä herkkuja! Kunpa tulisivat vielä hieman laajemmin myyntiin niin pääsisin tsekkaamaan näitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo eka lause meinasi päätyä otsikoksi, ja se kuvaa näitä ihanuuksia ihan täysin :)

      Poista
  3. Apua miten ihanilta noi kuulostaa! Ja siis toi Caramel Cappuccino näyttää ainakin kuvien perusteella mun mielestä ihan kinuskivanukkaalta :D

    VastaaPoista
  4. Siis niin ihanan kuuloiset, mun on pakko käydä hakemassa nuo itsellenikin <3

    VastaaPoista
  5. Slurps mitä herkkuja:) Tykkään kahvintuoksuisista tuotteista paljon, joten cappuccino vartalovoide, mikäpä ettei;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhun perinteinen kahvin tuoksu ei iske, mutta tämä makea versio on ihana :)

      Poista
  6. Voi miten herkullisen kuuloisia tuotteita! Täytyy ehdottomasti käydä nuuhkimassa ja ostamassa tuotteet testiin, sillä varsinkin karamelli kuuluu lempituoksuihini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tuotteet tulevat muuallekin myyntiin, koska haluan näitä lisää :)

      Poista
  7. Apua, mun tekis mieli syödä nää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Näin herkkuja tuotteita tekisi mieli vain nuuhkia ja ehkä syödäkin :)

      Poista
  8. Onpa kyllä ihan mansikkahillon näköistä tuo kuorinta :) Harmi, ettei näitä ole laajemmin myynnissä.

    VastaaPoista
  9. Siis mulle tuli nälkä näistä kuvista ja mielikuvista! :D Älyttömän herkullisen oloisia, millainenkohan makeanhimo noilla läträtessä heräisi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalokuorinta on ainakin niin makea, että se voi talttuttaa pahimman sokerihampaan kolotuksen :D

      Poista
  10. Näyttävät herkullisilta ^_^ Täytyy käydä tuoksuttamassa, ovatko tuoksut "liikaa", en ole liian makeiden tuoksujen perään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin sokerikuorinta on sellainen tuote, jota voi käyttää jos haluaa hetkellisen makeuden tuoksun :)

      Poista
  11. Apua! Nyt, kun luonnonkosmetiikka alkaa tulla laajemmankin käyttäjäkunnan tietoisuuteen, niin näköjään joka tuutista puskee kaikkea ihanaa! Tässähän on kohta vararikossa. :D

    VastaaPoista
  12. Nämä näyttää just siltä, että tekisi mieli kauhoa suoraan suuhunsa :D Ihanan oloisia! Lättyhillo just osuva sana kuvaamaan tuota mansikkakuorintaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näiden ja muiden tuotteiden ansiosta Organic Shop on tämän hetken suosikkini. Eihän näin hyviä ja edullisia vartalonhoitotuotteita löydy ihan joka merkiltä :)

      Poista
  13. Eikä. Nää kuulostaa aivan ihanilta! Ns. suihkutuotteissa varsinki saa olla voimakkaat tuoksut♡

    VastaaPoista
  14. Vastaukset
    1. Niin ovat eikä herkullinen sisältö ole vain koristetta, vaan nämä ovat tosi hyviä iholla :)

      Poista