tiistai 1. elokuuta 2017

Garnierin luonnollisempi puoli

Sain mukavan kokoisen setin Garnierin kosmetiikkaa Buzzadorin kautta. Mukana oli pari tuotetta, joita olen käyttänyt jo pitkään. Mutta yllätyksenä tuli Garnierin hyppääminen luonnollisempaan suuntaan, joten tutustutaan tähän vanhan kunnon markettimerkin valikoimiin.


Tuttuja tuotteita olivat Micellar Cleansing Gel Wash ja Micellar Cleasing Water. Kirjoitin jo keväällä geeliputsarista, jota olen käyttänyt jo pari pulloa. Se on erinomainen matkatuote, koska sillä saa myös silmämeikin irti. Näin pidemmän käytön jälkeen olen todennut, että se on paras kaksivaiheisessa puhdistuksessa, koska kovin vahva meikki ei lähde ihan helposti pois. Tuote on hellävarainen, joten pidän siitä edelleen.

Garnierin misellivesi on jo klassikkotuote, jota saa myös nyt 125 ml pullossa. Voin tätäkin suositella useamman pullon tyhjentämisen ansiosta. Misellivesi sopii yksinään käytettynä, mutta itse viimeistelen sillä puhdistuksen ja etenkin aamulla se on helppo tapa saada iho puhtoiseksi ilman huuhtelua.

Kolmas tuote on Green Tea puhdistusgeeli, jonka sanotaan sopivan etenkin sekaiholle sekä rasvoittuville kasvoille. Raikkaan vihreä väri on ihanan houkuttava ja kaikki teetä sisältävät tuotteet ovat minua kiinnostavia. Ja tässä on 96 % luonnollisia ainesosia, erityisen kiinnostavaa! Hennosti vihreän teen tuoksuinen geeli on tehokkaampi kuin misellikollegansa, mutta ei tälläkään ala naamaa kiristämään huuhtelun jälkeen. Näistä kahdesta valitsisin kuitenkin Micellar Cleansing Gel Washin sen monipuolisempien käyttötarkoitusten ansiosta.


Myös Garnierin Flowerhoney ja Rose Floral Water päivävoiteiden sisällöstä 96 % on luonnollista alkuperää. En tiedä onko se oikeastaan kehu, koska voiteista ei tunnista, että ne ovat näin luonnollisia. En olisi ainakaan arvannut sitä ilman pakkausten näkemistä. 

Flowerhoney päivävoide sisältää esimerkiksi kukkaishunajaa, ja tuoksu onkin juuri tälläinen, eli makea yhdistelmä hunajaa ja kukkia. Tuoksun takia pidin enemmän Rose Floral Water voiteesta, joka on miellyttävän ruusuinen, ja jotenkin rauhoittavan pehmeä.

Garnierin päivävoiteet lupaavat pitkäaikaista kosteutusta ja rauhoitusta (eli aika tavalliset lupaukset), eikä näissä ole erityisesti kerrottu minkälaiselle iholle tuotteet on suunnattu. Molemmat voiteet tuntuvat sormella ohuilta, mutta kasvoilla huomaa eroja. Flowerhoney on paksumpaa ja tiivimpää, mutta kumpikaan päivävoiteista ei imeydy ihoon ihan heti. Tämän takia sanoisin, että nämä ovat parhaita kuivemmalle iholle. Kosteuttavuutta on riittävästi päiväksi, koska rasvoittuvalle iholle nämä ovat menneet yövoiteena (ainakin nyt kesällä).


Olen käyttänyt useita Garnier Respons -hiustuotteita, mutta Oat Milk Delicacy olikin jäänyt välistä. Sarja on suunnattu hennoille hiuksille, joten tuotteet lupaavat hoitaa ilman tukan latistamista. Voidemaista ja hyvin vaahtoavaa shampoota on helppo hieroa hiuspohjaan. Tässä on hyvä tasapaino puhdistuksen ja hoitavuuden kanssa. Se ei tee kumpaakaan liikaa, vaan juuri sopivasti. Hoitoaine jatkaa samalla linjalla kosteutuksen suhteen. Shampoo ja hoitoaine tekevät juuri sen minkä ne lupaavat. Hiuksissa pysyy luonnollinen tuuheus ja hoitavuutta on sen verran, että hiukset ovat kuitenkin sileät.

Oat Milk Delicacy -sarjan naamio sopii täydentäväksi tuotteeksi kerran pari viikossa tai jos hoitoaine on liian kevyt. Tuotteissa on makea, ja ehkä imelän puolelle menevä tuoksu. Tuoksu tulee riisikermasta ja kauramaidosta. 


Etukäteen olin eniten kiinnostunut Garnierin luonnollisemmista tuotteista, mutta suosikiksi päätyikin hiuspurkit. Suosittelen Oat Milk Delicacy -tuotteita, jos sinulla on ohut ja kuiva tukka. Näillä saa sileät hiukset unohtamatta kevyttä tuuheutta.


Tuotteet on saatu testiin.

6 kommenttia:

 1. Garnierin miselligeeli on ostettuna, mutten ole ehtinyt vielä käyttää. Innolla odotan.
  Hyvä, että Garnierkin on vähän laajentanut perspektiiviään luonnollisempaan suuntaan:)
  Respons tuotteista tykkään myös<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen lukenut miselligeelistä yhden kehun ja yhden haukun, eli jännittää miten sinulle käy :D

   Poista
 2. Hieno juttu, jos Garnierkin on oikeasti ottanut luonnollisempia tuotteita valikoimiinsa :) Täytyy varmaan mielenkiinnosta käydä ainakin katsomassa nuo rasvat, jos vaikka löytyisi testerikin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei ole varmaan hirveästi vielä mainostettu, koska mulle tuli ihan yllätyksenä että uutuudet ovat lähes luonnonkosmetiikkaa. Vaikka mulle 96 % on jo niin iso luku, että voisin laskea nämä siksi :)

   Poista
 3. Mua harmittaa, että toi misellivesi ei ole 100ml:n pullossa, jolloin se olis paras mahdollinen koko matkalle mukaan, koska sen voisi ottaa koneeseenkin. En ihan ymmärrä ajatusta tuon 125ml:n koon takana. Tykkään, että pullo on litteä, joten mallikin on täydellinen. Biodermalla on koko jonka voi ottaa koneeseen, mutta malli on pyöreä ja vie enemmän tilaa kuin Garnier. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hoksannutkaan tuota, koska mulla on aina ruumaan menevä laukku niin ei tarvitse miettiä pullojen kokoa. Vaikka toki mieluiten suosin pienempiä pakkauksia tilan takia :)

   Poista