keskiviikko 23. elokuuta 2017

Lushin myydyin tuote ja muita herkkuja

Sain alkukesästä paketillisen Lushin tuotteita, joita olen käyttänyt siitä asti. Olen iloinen, että pääsin tutustumaan tuotteisiin, jotka olivat kaikki minulle uusia kokemuksia. Vaikka olen saanut tuotteet testiin, niin minusta Lush on vaan ihana merkki. Ehkä syynä on hyvin tunnistettava tuoksumaailma, hoitavat ainesosat ja kauniin pelkistetyt pakkaukset. 


Aloitetaan herkullisesta suihkugeelistä, joka näyttää olevan statuksella "poistuu valikoimasta". Yuzu and Cocoassa on jännä tuoksu, josta tunnistaa suklaata, appelsiinia, sitrusta sekä kookosta. Suihkugeeli on melko juoksevaa, mutta se levittyy riittoisasti vartalolle, joten pulloa ei tarvitse lotrata. Yuzu and Cocoa tuntuu miellyttävältä vartalolla, eikä kuivata ihoa.


9 To 5 on pehmentävä puhdistusmaito, joka on hellävarainen ja hoitava iholla. Kuivaihoisille tämä voisi olla testaamisen arvoinen tuote. Puhdistusmaito ei saanut meikkiä kokonaan irti, joten tämä kaipaa jonkin toisen tuotteen kaveriksi. 9 To 5 voisi olla paras aamupesulla, jolloin kasvot saavat pehmeän puhdistuksen päivän startiksi. Puhdistusmaidon tuoksusta tunnistaa ainakin mantelin ja hieman kukkaisuutta. 


Sheivaan usein geeleillä, joten kauran tuoksuinen Ambrosia Shaving Cream oli mukavaa vaihtelua. Lush kuvaa tuotetta vaahtoamattomaksi ja rauhoittavaksi ajeluvoiteeksi, joka sopii niin parralle kuin säärillekin. Ambrosia on koostumukseltaan kuin kevyttä kasvovoidetta, joka antaa liukuvuutta höylälle mutta parasta on sen kosteuttavuus. Ambrosiaa käyttämällä ei tullut juurikaan punaisia näppyjä, joita saan tosi helposti, vaikka käyttäisin terävää höylää ja rasvaisin ihon huolella sheivauksen jälkeen. Jos näpyt pysyy jatkossakin poissa, niin hankin tätä varmasti lisää. Paitsi, että myös Ambrosia on poistumassa valikoimista, höh :D. Tuote on kuitenkin siis vielä myynnissä, mutta toivottavasti tilalle tulee jotain yhtä kivaa.


Dream Cream on Lushin myydyin tuote, joka sopii etenkin kuivalla ja ärtyneelle iholle. INCI-listan ykkösenä ei ole klassinen vesi, vaan kärkisijaa pitää kauramaito, jonka jälkeen tulee oliiviöljy ja ruusuvesi. Voide on paksua ja sitä kannattaa ottaa vähän kerrallaan, koska se on tehokasta, mutta myös hitaasti imeytyvää. Dream Creamia suositellaan ihan koko kropalle, joten olen käyttänyt tätä esimerkiksi kuiviin kantapäihin ja käsiin. Tämä on sellainen voide, jolle pitää antaa aikaa vaikuttaa, jotta pääsee nauttimaan todella pehmeästä ihosta. Uskon, että talvella tästä voi tulla yksi suosikkini kiristävälle ja rahisevalle iholle.


Yuzu and Cocoa 250 ml maksaa 19,95 €, 9 To 5 Cleansing Lotion 95 g 11,95 €, Ambrosia ajeluvoide 100g 11,95 € ja Dream Cream 240 g 25,95 €.


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Noita sheivaustuotteita olisi kiva kokeilla Lushilta! Mulla on niiiiin kuivat sääret aina, että halauisin mielelläni sitten sen sheivaustuotteen kosteuttavan ihoa samalla. Täytyy kyllä kurkata Lushille ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin alkoi nyt kiinnostamaan muut sheivaustuotteet, koska Ambrosia oli sen verran hyvä tuote. Ehkä pitää siirtyä geeleistä voiteisiin :)

      Poista
  2. Mulla on ollut Dream Cream muutaman kerran käytössä, ja se on kyllä ollut tosi hyvä talvella. Toki Lushin suihkuvoit tukee vielä tätä kosteutustehtävää. :)

    VastaaPoista
  3. Dream Cream kuulostaa ihan täydelliseltä omalle iholleni :) Mä käyn vähän väliä kurkkimassa Lushin nettisivuilla, mutta oikeastaan haluaisin enemmänkin päästä ihan sinne Lushin liikkeeseen katselemaan, testailemaan ja tuoksuttelemaan niitä kaikkia ihania tuotteita<3 Ei netistä tilaaminen kuitenkaan ole ihan sama asia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käyn Lushilla aina, kun vierailen Helsingissä. Se myymälä on niin kaunis ja elämyksellinen :)

      Poista
  4. Dream Cream on ihana, käytän sitä yökäsivoiteena, toimii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pidän Dream Creamiä koko ajan pöydällä, joten käytän sitä eniten käsille ja hyvin toimii :)

      Poista
  5. Mua kiinnostaisi kokeilla merkiltä sitä "nukahtamisvoidetta", onko se oikeasti toimiva tuote :D

    VastaaPoista
  6. Mä tykkäsin lopulta tosi paljon juurikin aamuputsarina tuosta 9 to 5:sta!

    Olen todennut voidemaiset sheivaustuotteet parhaiksi omalle iholleni. Ainoa ärsyttävä asia on höylän tukkeutuminen tuotteesta, mutta kyllä sen kärsii kun iho tykkää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamuputsarina se onkin mainio, mutta illalla se toimii, jos tekee kaksoispuhdistuksen :)

      Mun pitää varmaan nyt siirtyä pois geeleistä, koska ne näyttävät kuivattavan ihoa liikaa.

      Poista
  7. Ai että miten herkulliselta tuo yuzu and cocoa näyttääkään! Ehtisinköhän vielä käydä sitä hamstraamassa, vai onkohan lie jo poistunut valikoimista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä saa ainakin vielä nettikaupasta, varmaan myös myymälöistä :)

      Poista