tiistai 12. syyskuuta 2017

Janoisen ihon naamio

Nuxe on minulle aika tuntematon merkki, mutta tiedän sen olevan Ranskasta kotoisin ja tuotteiden sisällöstä keskimäärin 80 % on luonnollista alkuperää. Yksi Nuxen tuote on kuitenkin ollut useana talvena iso apu kuivuudesta kärsivälle iholleni. Se on Masque Crème Fraîche de Beauté.


Naamio laitetaan kasvoille 10 minuutiksi, jonka jälkeen loput hierotaan ihoon tai pestään pois. Nuxen koostumus näyttää puolitäyteläiseltä, mutta kun sitä hieroo ihoon, niin tuntee kuinka se vaikuttaakin paljon "rikkaammalta". Silti janoinen ihoni imaisee naamion kokonaan sisäänsä, joten en tarvitse kasvojen pesua tai ylimääräisen voiteen pois pyörittelyä. Naamio lupaa tehdä ihosta miellyttävän tuntoisen, vähentää punoitusta ja kuumotusta. Jälkimmäiset ovatkin tuttuja oireita etenkin talviaikaan, ja niihin naamio auttaa täydellistä kosteutusta unohtamatta.

Tykästyn usein tuotteisiin, joissa on jotain pientä spesiaalia. Tämän naamion erikoisuus on se, että sitä voi sivellä myös silmänympärysiholle. Yleensä kosmetiikkatuotteissa lukee teksti "ei silmänympäryksille", joten monikäyttöisyys on tosi hyvä juttu, koska tuskin ostaisin erikseen silmäalueelle omaa naamiota. Välillä on mukava hemmotella ohutta silmänympärysihoa, eikä naamio aiheuta turvotusta, kuten jotkut tuhdit voiteet voivat tehdä.

Nuxen tuoksu on pehmeä, pikkuisen vihreä ja huomaan siinä myös ripauksen manteli- ja appelsiinivettä. Oikeastaan en ole kiinnittänyt tuoksuun erityistä huomiota. Mutta se ehkä kertoo enemmän siitä, että tuoksu ei ole erityisen ihana tai huono, vaan minuun nenääni sopivan neutraali.


Nuxen Masque Crème Fraîche de Beauté -naamio maksaa noin 25 euroa (esim. Stockmann ja Sokos), joka on mielestäni kelvollinen hinta näin hyvästä tuotteesta. Iho saa tästä erinomaista kosteutusta ja rauhoittavuutta kuivuuden iskiessä.


4 kommenttia:

 1. Nuxen Créme Fraîche -tuotteet ovat olleet mun lemppareita jo vuosia, aina silloin tällöin ostelen jotain, koska tykkään niin paljon. :)

  VastaaPoista
 2. Olen monesti katsonut mm. Ego-myymälässä Nuxen tuotteita, mutta ei ole toistaiseksi löytynyt mitään must have -tuotetta. Silmänympäryksille laitettavia naamioita ei kovin paljon ole tullut vastaan, vaikka sellaisille olisi hyvinkin tarvetta, ainakin itselläni. Pistän tämän korvan taa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä saa kaksi tuotetta yhden hinnalla, harvaa naamiota voi käyttää sy-alueelle :)

   Poista