maanantai 18. syyskuuta 2017

Korresin hedelmäiset mininaamiot

Ostin jo jokin aika sitten kreikkalaisesta nettikaupasta Korresin Beauty Shot -sarjan tuubeja ja odottelin tekstin julkaisua siihen asti, että tuotteet tulisivat myös Suomeen. Julkaisu venähti, koska onhan näitä myyty kotimaassakin jo reilun vuoden verran tai kauemminkin. Mutta nyt nämä suloisen värikkäät pikkutuubit pääsevät blogiin :). Korres on kreikkalainen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa käytetään runsaasti luonnollisia ainesosia. Esimerkiksi nämä tuubit ovat noin 90 prosenttisesti luonnollista alkuperää.


Grapefuit Instant Brightening on C-vitamiinipitoinen naamio, joka sisältää myös ruusunmarjaöljyä sekä kirkastavia ja vaalentavia uutteita. Odotin tuoksuksi jotain ihanan raikasta, mutta tuoksu olikin lähes huomaamaton. Mutta tämä on tosi tehokas kirkastamaan ihoa, ja sen huomasi ihan ensikäytöstä. Naamio on koostumukseltaan kevyttä geeliä, kuten myös tämä seuraava tuote.

Cucumber silmänympärysnaamio lupaa raikastaa, kosteuttaa ja vähentää turvotusta. Olen laittanut tätä samaan aikaan kirkastavan naamion kanssa, koska molempien tuotteiden vaikutusaika on 10-15 minuuttia. Ihoni on tällä alueella hyvässä kunnossa, joten en huomannut mitään sen suurempaa vaikutusta. Ehkäpä silmänympärykseni eivät vain ole tämän naamion kohderyhmää. Mutta voisihan tämä olla mainio virkistäjä aamutuimaan.


Huh on kirpsakkaa! Suorastaan hapokkaan kirpeä Grape Deep Exfoliating kuorintavoide oli melkoinen yllätys, kun käytin tätä ensi kertaa. Jos on aamulla vaikeuksia herätä, niin kannattaa kuoria kasvot Korresin piristysruiskeella. Kuorintana tämä on puhdistavan tuntoinen ja sopivan tehokas. Mukana on kahta erilaista raetta. Alempana tulevassa kuvassa on kuorintavoidenäyte oikealla puolella, jossa näkyy kuorinnan sisältämät punaisen pyöreät ja pitkulaiset rakeet.


Savinaamiot ovat usein esimerkiksi raikkaan minttuisia, mutta Natural Clay Deep Cleansing naamio on tuoksultaan pehmeän korresmainen. Tuote levittyi iholle ohuen voidemaisesti, joten tämä ei ole sellainen kovaksi jämähtävä naamio, joka murenee kasvoliikkeiden mukana. Yläkuvassa naamio on vasemmalla puolella.

Korres ei kiristänyt kasvojen ihoa, vaan tuntui hellävaraisen puhdistavalta savinaamiolta. Naamio raikasti ja kirkasti kasvoja ilman kuivattamatonta fiilistä. Voisin kuvitella, että kuivaihoinenkin voisi tätä käyttää, jos savinaamiot tuntuvat yleensä liian tehokkailta. Mutta etenkin epäpuhdas iho nauttii syväpuhdistavista savituotteista.


Nämä Korresin tuotteet kuuluvat siis Beauty Shot -sarjaan, joita myydään vain tälläisissä 18 ml tehopakkauksissa. 12 euroa maksavat minituubit ovat aivan loistavia etenkin vaihtelunhaluiselle kosmetiikan ystävälle. Beauty Shot -valikoimaan kuuluu useita hedelmäisen pirskahtelevia naamioita ja kuorintoja. Kaikki tuotteet voi kurkata Korresin suomalaisesta nettikaupasta (en hyödy linkin klikkaamisesta).


18 kommenttia:

  1. Näissä on todella kauniit pakkaukset! En ole itse kokeillut näistä mitään.

    VastaaPoista
  2. 12 euroa on aivan järkyttävä hinta täällä noista pienistä tuubeista, kun samoja ostin Kreikasta parilla eurolla... Perus Suomi-hinnat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista tarkkoja hintoja mitä itse maksoin, mutta olivathan ne reilusti vähemmän kuin 12 euroa :)

      Poista
  3. Onpas kivoja, mä tykkäisin just kokeilla montaa pientä naamiota :) saisi joskus käyteltyä loppuunkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa kiva jos useampi merkki myisi vaikkapa sellaisia Lorealin savinaamiosettejä, joissa saa useamman naamion testattua kerralla :)

      Poista
  4. Ovatpa suloisia tuubeja :) C-vitamiininaamio herätti oman kiinnostukseni ^_^

    VastaaPoista
  5. Kiva tietää, että Korresilta löytyy silmänympärysnaamio. Mulla on aina toisinaan sellaiselle tarvetta, enkä viitsi ostella mitään kalliita ja liian isoja tuubeja sitä varten. Korresin edullinen minituubi olisi ihan passeli mulle. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyisiköhän näitä Stockmmannilta, koska Sokoksella en nähnyt vaikka muuten Korresia myyvätkin :)

      Poista
  6. Pieniä ovat purkit, mutta tosiaan aika hyvä ratkaisu kosmetiikkaholistille (jos haluaa joskus kuluttaa purkkeja loppuun saakka). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin muutama naamio, joista totesin parin käyttökerran jälkeen, etteivät ne ole minun juttuni ja nyt ovat käyttämättöminä kaapissa. Mutta näille ei varmasti käy niin :)

      Poista
  7. Olin juuri Rodoksella, jossa ihastelin Korresin tuotteita :) Kiva siis lukea sun kokemus näistä. Pakko sanoa, että aivan ihanan raikkaat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan Korresin tuotteet siellä paljonkin edullisemmat kuin Suomessa, koska ostaisin varmasti esimerkiksi Korresin hoitoaineita ja shampoita, joista tykkään. Kiitos, taisin ottaa kuvat jo keväällä, kun lehdet olivat nupullaan :)

      Poista
  8. Ai vitsit, onpa kiva idea tällaiset mininaamiot! Tällaisia on kivempi ostellakin, kun tietää, että joskus saa kulutettua loppuunkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voi testata useampia naamioita kerralla, jos kyllästyy helposti :)

      Poista
  9. Näyttää todella herkullisille nuo pakkaukset. Täytyypä kysyä, jos sisko toisi mulle Rodokselta noita :)

    VastaaPoista