torstai 28. syyskuuta 2017

Organic Shopin herkulliset suihkugeelit ja hoitavat käsivoiteet

Teksti sisältää mainoslinkin.


Jos Essencen meikkejä tulee ostettua joka kerta hyllyllä vieraillessa, niin Organic Shop on toinen samanlainen merkki. Organic Shop on edullinen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka hinta voi ihmetyttää monia kuten myös Essencen kohdalla. Voiko halvalla saada hyvää, no toki voi! Aiemmin olen kertonut Organic Shopin vartalokuorinnoista ja hiusnaamioista, mutta myös suihkugeelit ja käsivoiteet ovat ihania.


Suihkugeeleissä tykkään raikkaista sekä sokerisista tuoksuista. Päädyin siis ostamaan virkistävän Grapefruit Punchin ja makean Night Temptationin, jonka nimi kuulostaa halvalta hajuvedeltä :D. Molemmat tuotteet ovat geelimäisiä, mutta Grapefuit Punch on koostumukseltaan enemmän hyytelömäinen. Tämä tuoksuu nimensä mukaisesti pirteälle greipille sekä limelle. Tuoksu ei kuitenkaan ole erityisen hapan, vaan jopa pikkuisen makea.

Night Temptationin tuoksu oli yllättäen enemmän mieleeni. Tässä tuoksu on hedelmäisen makea ripauksella sitrusta. Night Temptation tuntuu myös kevyen kosteuttavalta, josta voi kiittää suihkugeelin sisältämää kaakaovoita.

Suihkugeeleissä on pumput, joita toivoisin myös Organic Shopin hoitoaineisiin ja shampoisiin. Niissä on isot suuaukot, joiden kanssa saa olla vähän tarkkana.



Rasvaan käteni ainakin 2-3 kertaa päivässä, koska käsienpesu saa ihoni kuivumaan helposti. Odotan käsivoiteilta siis tehokkuutta, mutta arvostan myös nopeaa imeytymistä. Organic Shopin Irish Spa-Manicure ja Indonesian Spa-Manicure käsivoiteet ovat hoitavia, mutta ihoon katoaminen ei tapahdu yhdessä hujauksessa. Mutta jos pieni tahmaisuus ei haittaa, niin tässä on oikein toimivat käsivoiteet. Tällä hetkellä tykkään enemmän täyteläisestä ja kukkaisen makean tuoksuisesta Indonesian-käsivoiteesta. Aloeveraa sisältävä ja sille tuoksuva Irish on asteen kevyempi koostumukseltaan, joten tämä on ollut enemmän päiväkäytössä.




Organic Shopin suihkugeelit ja käsivoiteet maksavat noin 4 euroa House of Organic* nettikaupassa, joten budjetti ei kaadu näillä hinnoilla. 
¨
Enkä ole pettynyt vielä yhteenkään merkin tuotteeseen, joita olen käyttänyt jo useamman purkin loppuun ja ostanut lisää. Edullista luonnonkosmetiikkaa, joka toimii, kyllä kiitos!




*mainoslinkki.

12 kommenttia:

  1. Organic Shopilta löytyy kyllä hurjan hyviä tuotteita ja niiden hintaan nähden ne on suorastaan loistavia :) Mulla on näistä toi Night Temptation suihkugeeli, mistä tykkään kovasti! Siitä jää tosiaan semmonen kiva pieni kosteutettu tunne iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli aika lailla vuosi sitten, kun I love me-messuilla näin Organic Shop-tuotteita ekan kerran ja se oli menoa. Tuntuu välillä ihan hullulta, että näin halvalla saa hyvää luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  2. Organic Shop tekee kukkaroystävällisiä tuotteita, jotka ovat myös ihanan herkullisia ja toimivia. Tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt kaikista kokeilemistani Organic Shopin tuotteista, joten innolla odottelen että myös vasta tulleet uutuudet ilmestyisivät Sokokselle :)

      Poista
  3. Passion & Cocoa Shower Gelin on pakko olla ihanaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä juuri niin hyvä kuin kuulostaakin, ehkä se kaakao on kuitenkin himpun verran mieto :)

      Poista
  4. Tuo Night Temptation kuulostaa ihanalta :) mulla on juuri paraikaa käytössä yksi näiden pähkinäinen suihkari, siitä oon tykännyt kovasti. Voisin hyvin tutustua näiden muihinkin vaihtoehtoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin ostaa näitä lisää ihan vain pumppupullon takia, joka on vaan niin kätevä suihkussa :)

      Poista
    2. On kyllä tosi kiva brändi ja pullotkin miellyttää silmää ja hinnat ne vasta miellyttääkin. :)

      Poista
  5. Mulla on myös Night Temptation, jonka nimelle hymähtelin, mutta tuoksu on hyvä. :D

    VastaaPoista