keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Avonin uudet nestemäiset huulipunat

Meikkituotteista huulipunat ovat inhohimoni, ja aina on tilaa yhdelle tai no useammallekin huulipunalle :).  Avonilta on ilmestynyt uusia Mark Liquid Lip Lacquer nestemäisiä huulipunia Matte ja Shine muodoissa, joita pääsin testaamaan. Mattaisia ja kiiltäviä huulipunia on kumpaisiakin 10 eri sävyä, eli valittavana on yhteensä peräti 20 huulipunaväriä. Minulta löytyy kuusi sävyä, jotka ovat vasemmalta alkaen Caffeined, Nudeitude, Work It, Dare To Be Bare, Fabulosity ja Orange You Happy.


Avonin nestemäisiä huulipunia kuvataan geelipohjaisiksi, jotka kestävät tunteja eivätkä kuivata huulia. Koostumus onkin erittäin pehmeä ja hoitavan oloinen huulille levittäessä. Mattaversiotkaan eivät kiristä huulia, vaan tuntuvat miellyttävän moussemaisilta. Kiiltävät versiot huulipunista ovat tahmaisia, joten ne pysyvät paremmin huulilla kuin ohuen vetiset koostumukset.

Huulipunat kestävät hyvin ainakin juomista. Esimerkiksi vettä hörpätessä lasiin jää jälki, mutta huulimeikki ei kuitenkaan haalistu. Syöminen sen sijaan kuluttaa huulimeikkiä sisäreunoista. Vaikka väri kuluu, niin huulia voi muiskauttaa yhteen syömisen jälkeen ja haalentuneet kohdat saavat taas väriä, vaikkei sävy ole enää niin intensiivinen.

Nestemäisten punien pigmentti on erittäin väririkasta ja muutama applikaattorin veto riittää. Tosin joidenkin sävyjen kohdalla levittämisessä sai olla vähän tarkkana, kuten ehkä seuraavista kuvista huomaa. Huulipunissa on hiukan makea hedelmäinen tuoksu. Tosin minusta tuoksu ei ollut kaikissa ihan samanlainen, joissakin enemmän ja vähemmän hedelmäinen.


 Aloitetaan kiiltävistä versioista eli Liquid Lip Laqcuer Shine nestemäisistä huulipunista. Ekana on suosikkini, niin upea Caffeined. Tämä on kauniin rusehtava viininpunainen sävy.


Nudeitude on lämmin, hitusen persikkaan vivahtava nuderuskea. En tykkää ihan meikkivoiteen sävyisistä nudehuulimeikeistä, joten tässä on kivasti sävyä joka ei katoa ihon omaan väriin.


Work It on erittäin kirkkaan punainen, aika klassinen väri. Tämän kanssa oli hiukan hankaluuksia saada sävy pysymään huulten rajojen sisäpuolella. Kuvassa on ensikokeiluni tällä, mutta se on ainakin realistinen näky siitä miten tämä olisi vaatinut hiukan tarkempaa otetta :). 


Mattasävyistä on ekana Dare To Be Bare, joka on hyvin samantyylinen väri kuin edellä esitelty Nudeitude. Tämä on hiukan tummempi kuin Nudeitude, mutta muuten nämä ovat aika samanlaisia sävyjä.


Fabulosity on huikea violetti! Tämä on mahtavan kirkas väri, jollaista minulta ei löydykään, vaikka violetti onkin yksi suosikkisävyni meikeissä.


Orange You Happy on pirteä oranssinpunainen. Tämä sopii näihin pimeisiin aamuihin, jolloin kasvot kaipaavat väriä.


Avonin Mark Liquid Lip Lacquer nestemäiset huulipunat tulevat napakoissa 7 cm pitkissä pakkauksissa. Mutta koon ei kannata hämätä, koska sisältöä on kuitenkin 7 ml. Tein vertailua, ja useimmissa nestemäisissä huulipunissa on tavaraa 5-7 ml, vaikka monet pakkaukset ovat isomman näköisiä. Joten kannattaa aina tarkistaa tuotteiden paino, eikä vain luottaa silmämääräiseen arvioon :)

Pakkaukset ovat simppelin tyylikkäät, ja näistä huomaa sekä tuntee onko huulipuna kiiltävä vai mattainen. Shine-punissa korkki kiiltää ja tuntuu liukkaalta, kun taas Matte-versioissa korkki on mattapintainen.

Avonin nestemäiset huulipunat maksavat normaalihinnalla 12 € (nyt tarjous 1 kpl 9,95 ja 2 kpl 15 €). Kannattaa aina tarkistaa voimassa olevat tarjoukset vaikkapa Avonin nettisivuilta (en hyödy linkin klikkaamisesta).


Tuotteet on saatu testiin.

12 kommenttia:

 1. Caffeined tai Nudeitude olis mun suosikit :) hyvännäköisiä huulilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä näyttävät hyviltä huulilla, eivät ole esim. kuivia :)

   Poista
 2. Tuo Caffeined on kyllä upea sävy!

  VastaaPoista
 3. Mulla on näistä Avonin Liquid Lip Lacquer Matte -punista sävy passion it, joka on hyvin tumma melkein rusehtava puna. En ole erityisemmin nestemäisten punien ystävä, mutta tämä Avonin puna tuntuu melko mukavalta ja sävy pysyy huulissa ihan kiitettävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyvyys on hyvä, kunhan vilkaisee peiliin syömisen jälkeen, koska silloin voi olla puoliksi väritetyt huulet :)

   Poista
 4. Ompas ihanat sävyt! Avonin huulipunat on älyttömän hyviä joten niin on varmasti nämäkin :)

  VastaaPoista
 5. Wau, ihanan räväkkä tuo Orange you happy! Olis kyllä aika must have synkkään talveen :) Tuo violettikin on kyllä nätti ♥

  VastaaPoista
 6. Mulla on tuo Caffeined ja vaikka väri ei olekaan "mua" niin tykkään tosi paljon koostumuksesta! Orange you happy on tosi upea sävy <3

  VastaaPoista