torstai 23. marraskuuta 2017

Kahvia, inkivääriä ja limeä - vartalonhoidon suosikit

Minulle suihkussa käyminen ei ole vain peseytymistä. Se on hemmottelua ja monesti yksi päivän parhaista hetkistä, kun antaa lämpimän veden virrata ja käytän hyvän tuoksuista kosmetiikkaa. Tässä on muutama tuote, jotka tekevät päivästä paremman. 


Kahvikuorinnat ovat edelleen iso juttu, ja yksi uusin tulokas on Bean Body. Merkin kahvikuorinnat ovat täysin luonnollisia, luomuja ja vegaanisia. Sisältö koostuu muun muassa Robusta-kahvipavuista, kookosöljystä, himalajansuolasta ja sokerista. Kahvikuorintoja suositellaan esimerkiksi kuivalle iholle tai vaikka aknearpien ja selluliitin hoitoon kofeiinin verenkiertoa kiihdyttävien ominaisuuksien takia.


Aiemmat kokeilemani kahvikuorinnat ovat tulleet tuubissa ja olleet enemmän perinteisen voidemaisia. Mutta Bean Body tulee pussissa, jossa tuote on kuivassa muodossa eli puruna. Pussin käyttö on helpointa, kun otan kuorintaa käteen ennen kuin menen suihkuun. Näin pussin avaamisen ja sulkemisen kanssa ei tule ongelmia, eikä pakkauksen sisään päädy vettä. Mutta pakkaus kyllä vaikuttaa ihan vedenkestävältä, joten tämä ei haurastu paperimössöksi kastuessaan. Bean Body kahvinpuruja on helppo pyöritellä ympäri kosteaa ihoa eikä purut vain tipahtele suoraan kropalta lattialle, kuten alunperin ajattelin. Kuiva kahvikuorinta oli ehkä siis riittoisampaa kuin voidemainen versio, jota joudun ottamaan useamman kerran lisää.

Kuivat kahvinpurut tuntuvat tehokkailta, joten näillä saa selkeästi sileämmän ihon kosteuttavaa fiilistä unohtamatta. Iholle jää huuhtelusta hento öljypinta, joten kevyt kosteusvoide voi riittää. Joten kyllä edelleenkin suosittelen kokeilemaan kahvia kropalle, jos tykkäät ihon puunaamisesta. Bean Body kahvikuorintoja on useammassa tuoksussa. Minulla on Mandarine, joka tuoksuu vahvasti kahville mutta appelsiinin twistillä. Tästä tule mieleen Fazerina -suklaa :)


Lokakuun Bette Boxissa tuli Treaclemoonin aivan ihanan tuoksuinen One Ginger Morning suihkugeeli. Tuoksu on sitruunalimun makea, josta tunnistaa häivähdyksen inkiväärin potkua. Aito inkiväärin tuoksu voisi olla liian vahva, joten ehkäpä tuoksu on parempi näin. Suihkugeelien kohdalla tuoksu on minulle se numero yksi, ja siinä Treaclemoon onnistuu. Muuten tämä on perushyvä suihkugeeli, joka ei ole liian pesevä.


Olen pitkään käyttänyt sheivausgeelejä, mutta sitten Lushin ajeluvoiteen avulla hoksasin, että mitä jos kokeilisin enemmänkin samantyylisiä tuotteita. Kiss My Facen Moisture Shaven sanotaan sopivan niin parralle kuin säärillekin. Isossa pumppupullossa tuleva voide on sopivan kermaista, jota se antaa tarpeeksi liukua höylälle. Höylän terät tukkeutuvat hiukan, mutta se tuntuu olevan tuttu ominaisuus voidemaisten tuotteiden kohdalla. Tämän on kuitenkin valmis antamaan anteeksi, koska sheivausvoide on hellävarainen iholle sen kosteuttavuuden ansiosta. 

Kiss My Face sheivausvoiteita on useassa tuoksussa, joista tämä Key Lime on samantyylinen makean sitruksinen kuten Treaclemoonin suihkugeeli. Kiss My Facen inci-lista näyttää myös hyvin luonnolliselle, vaikkei tätä luonnonkosmetiikkana mainosteta.


Bean Body kahvikuorinnat maksavat 19,90 € esim. Ruohonjuuressa ja Hyvinvoinnin Tavaratalossa, Treaclemoon Kiss My Face Moisture Shave kustantaa iHerbissä 5,30 € ja Treaclemoon on 2,90 € / 60 ml Sokoksella.


Bean Body on saatu testiin.

8 kommenttia:

  1. Itsekin tykkään suihkussa käydessäni että käyttämäni tuotteet saavat tuoksua, mielummin juurikin raikkailta ja hedelmäisiltä, jotta heräilee :)
    Kahvikuorinta onkin minulle uusi tuttavuus, mutta kiva kun on luonnon tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun suosikkeja ovat raikkaat sitrustuoksut, jotka ovat piristäviä etenkin aamulla. Kahvikuorinnat ovat tosi kivoja ihon kuorimiseen, joten kannattaa kokeilla :)

      Poista
  2. Tuo Treaclemoonin suihkugeeli kuulostaa aivan ihanalta! <3 Kiitos kun vinkkasit tuosta sheivausvoiteesta, se menee heti iHerbin ostoslistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, joten on tosi kiva että tämä tuli Bette Boxin mukana. Sheivausvoide on myös tosi iso pakkaus (325 ml), joten siitä riittää höylättävää :)

      Poista
  3. Bean Bodyn kuorinta oli ihana tuttavuus, jota varmasti tulen ostamaan lisää :) Mä pärjäsin jopa ilman kosteusvoidettakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin talvella tälläiset öljyiset kuorinnat ovat aivan huippuja :)

      Poista
  4. Moi! Näin kommenttisi Better Nail Days blogissa. Missä törmäsit siihen Bette Box 10 eurolla tarjoukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli black friday tarjous, joka ei ole enää voimassa kun kokeilin koodia. Kannattaa googlata, koska yleensä löytyy jonkinlaisia alekoodeja esim. blogeista :)

      Poista