tiistai 28. marraskuuta 2017

Dermosilin ihanat lahjapaketit

Oletko jo valmis jouluun? Itse tykkään aloittaa joululahjojen hankinnan hyvissä ajoin, ja mieluiten marraskuun puolella. Tilaan useimmat lahjat netistä, joka on ihanan stressitön keino shoppailla ilman kaupoissa jonottamista. Esittelen kosmetiikan lahjavinkkejä Dermosililtä, jonka odotetut joulutuotteet ovat ilmestyneet. Tässä on muutama suosikkini :)


Tuoksut ovat klassisia lahjoja, mutta toisaalta ehkä vähän haastava valinta, jotta parfyymi olisi nappivalinta saajan mieltymyksiin. Dermosilin Beauty Scent -pakkaus on oiva lahjaidea, jos pitää kevyistä, hennon makeista ja raikkaista tuoksuista (kuten minä). Pakkausten ulkoasu on erittäin kaunis pitsikuvioineen, joten näitä on myös ilo katsella. Beauty Scent paketissa on kolme Eau de Toilette -tuoksua 20 ml kokoisina.


In Bloom -tuoksu on tuttu Dermosilin Living-sarjasta, ja nyt se on hajuvetenä. Kirsikankukkaa, jasmiinia ja orvokkia sisältävä tuoksu on sopivan makea ja kukkainen. 

Senses on asteen voimakkaamman sokerisempi passionhedelmäinen tuoksu, jossa on myös kieloa ja aprikoosinkukkaa. Tuoksu on tuttu Sauna & Spa-sarjan Senses-tuotteista.

Cool Green on kolmikosta raikkain ja vihrein tuoksu. Se sisältää omenaa, melonia, kieloa ja ruusua. Cool Green on sama tuoksu kuin Dermosilin Classic-sarjassa. Tämä nousi minun suosikiksi :)


Mint -lahjakassi sisältää vartalovoin ja mintun makuista raakasuklaata. Kiinnostuin heti raikkaan mintun tuoksuisesta voiteesta, mutta ilahduin vieläkin enemmän, kun hoksasin sen olevan Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kiva, että Dermosilin joulutuotteissa on laajasti valittavaa (kuten koirille oma setti!), joten myös luonnollisuutta suosiville löytyy nyt oma lahjapaketti. 

Minttu vartalovoi ei ole nimestään huolimatta voimaisen paksua, mutta sisältö on kuitenkin hyvin hoitavaa. Sisällyksessä on esimerkiksi sheavoita, jojobaöljyä ja manteliöljyä sekä rauhoittavaa ruusuvettä. Tuotteen vartalovoi-ominaisuudet huomaa sen ihoon imeytyessä, joka vie parisen minuuttia. Tästä jää hetkeksi sellainen "voideltu" pinta vartalolle. Mutta sen jälkeen iho on erittäin pehmeä ja mikä tärkeintä niin kosteutettu.


Jos kaikista makeimmat suklaat eivät ole makuusi, niin Minttu raakasuklaa voi maistua erityisen hyvältä. Suklaan kaakaopitoisuus on vähintään 73 %, ja se on valmistettu kylmäpuristetuista kaakaopavuista ja kaakaovoista sekä kookospalmusokerista. Minttuinen raakasuklaa maistuu siis hyvin tummalle ja on varmaan erityisesti aikuisempaan makuun.

Raakasuklaan valmistuksessa lämpötila ei nouse yli 42 asteen, joka tarkoittaa antioksidanttien ja ravintoaineiden säilymistä. Tätä voi siis syödä hyvällä omalla tunnolla :). Valmistaja on kotimainen Kultasuklaa Oy ja tuotteella on EU:n luomutunnus.


Vartalokuorinnat ovat yksi heikkokohtani, ja etenkin kun on näin söpö paketti! Mummon hillopurkkia muistuttava Sweet-pakkaus sisältää karpalovartalokuorinnan. Kuorintateho perustuu sokeriin ja karpalorouheeseen, joilla saa sopivan rouhean kosketuksen ihoon. Jos tykkäät erittäin raastavasta kuorinnasta, niin tämä voi olla siihen hiukan kevyt, mutta minulle riittävä. Kuorinnassa on useita eri öljyjä, jotka hoitavat ihon pehmeäksi. Huuhtelun jälkeen kropalle jää mukavan kosteuttava öljypinta, joka on ihanan hoitava talviaikaan. Karpalon tuoksu on kevyen raikas. Se on hennompi ja vähemmän makeampi kuin oletin, mutta aina ei tarvitse olla niin sokerihumalassa :)


Dermosilin koko jouluvalikoima löytyy täältä (en hyödy linkin klikkaamisesta). Kannattaa vilkaista tuotteet, jos etsit kosmetiikkalahjoja kauniissa pakkauksissa. Näitä ihanuuksia ei tarvitse kääräistä lahjapaperiin, vaan ne toimivat ihan sellaisinaan. Beauty Scent -tuoksupakkaus maksaa 13,50 €, Mint -setti 12 € ja Sweet karpalovartalokuorinta 7,50 €.

Tänä vuonna Dermosilin valikoimissa on myös kosmetiikkajoulukalenteri 40 euron hintaan, joiden suosio tuntuu kasvavan vuosi vuodelta.


Tuotteet on saatu testiin.

18 kommenttia:

  1. Tuo minttu-vartalovoi on Dermosilin uutuuksista paras pitkään aikaan! Sain käsiini näytteen ja sitä täytyy kyllä tilata, jos/kun tilausta Dermolle teen. :) Karpalokuorintakin näyttää tosi houkuttelevalta! Tilaisin mielelläni myös joululahjoja Yves Rocher/Oriflame/Dermosil, mutta kun äiti on ottanut tavaksi joka joulu tilata jostain noista jotain, on se riski, että tuleekin pian vaihdettua samoja lahjoja. :D Siispä täytyy keksiä jotain muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tästä minttu vartalovoista kovasti, ja tuoksu sopii hyvin talveen. Jos on oikein hyvä tuote, niin sitten ei haittaisi vaikka tulisi tuplat :D

      Poista
  2. Nää Dermosilin lahjapakkaukset on musta todella onnistuneita. Toi kuorinta näyttää ihan lusikoitavalta ihan kuin vadelmahilloa. :D :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just ihastun tälläisiin syötävän näköisiin vartalokuorintoihin :)

      Poista
  3. Olen ostanut jo monena vuonna perheen miesväelle jonkin itsekullekin sopivan Dermosilin lahjasetin, sekä itselleni tietysti myös:) Tänä vuonna jäin kaipaamaan huulirasvapurkkeja. Niitä on aiempina vuosina ollut parin-kolmen purkin seteissä. Ihan mun ykköslemppareita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulirasvoja en olekaan testannut, mutta muuten kyllä tykkään Dermosilin jouluvalikoimista, joista löytyy aina kaikkea ihanaa :)

      Poista
  4. Karpalokuorinta näyttää niin herkulliselta, että tekisi mieli lusikoida purkista suoraan suuhun <3

    VastaaPoista
  5. Noi joulupakkaukset on tosi ihania. Minttu vartalovoi ja toi Sweet Granberry kuulostaa houkuttelevilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin pakkaukset ovat joka vuosi tosi nättejä ja näistä löytyy kivasti valittavaa joka lähtöön :)

      Poista
  6. Karpalokuorinta näyttää olevan jo loppuunmyyty (samoin avaimenperä-peili&huulikiillot ja partaöljy). Itselleni on tullut jokavuotinen tapa, kun arvuuttelen ja seuraan, mitkä myyvät loppuun ja mitä jää alemyyntiin. Yleensä arvaan aina väärin ja niin nytkin :) Dermosililla on kyllä hyviä tuotteita ja hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Joulupaketteja on kiva antaa lahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta on siis ollut monen muun makuun, ei ihme koska tämä on tosi kiva lahja tai itselle käyttöön. Tuollainen veikkailu loppuvista tuotteista on aika hauska idea :)

      Poista
  7. Minttuvartalokuorinta ja karpalokuorinta kuulostaa kieltämättä todella hyviltä<3 Kelpaisi mulle lahjaksi milloin tahansa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalonhoitotuotteista tykkääville nämä ovat ihan ykköset. Karpalokuorinnalla saa ihon sileäksi ja kosteutetuksi, ja vartalovoi tuoksuu niin hyvälle :)

      Poista
  8. Viehättää todellakin, ihanaa vanhanajan tunnelmaa. <3 Erityisesti tuo kuorinta, on kuin herkullisin hillo!

    Mukavaa joulukuun ensimmäistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dermosilin joulupakkauksissa on tosiaan sopivasta sellaista vanhan ajan tunnelmaa :)

      Poista
  9. Ihan kiva olis joo tilata jos Dermosililla ei olis jo tuotteita loppu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi pitänyt hoksata tarkistaa, ettei osa tuotteista ole jo loppunut, koska en ajatellut että joulukuun alussa kävisi näin.

      Poista