sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Ruotsin suosituimman bloggaajan kosmetiikkasarja

Tunnetko Löwengrip Care & Colour tuotesarjan? Minun piti vastata, etten oikeastaan. Nimi herätti kuitenkin jotain mielikuvia, koska kosmetiikkaharrastajana koen tunnistavani suurimman osan kauneusmerkeistä. Mutta sehän on vain hauskaa tutustua merkkiin, josta ei ole edes lukenut kokemuksia, koska pystyin testailemaan tuotteita ihan tyhjältä pöydältä. Löwenrip Care & Colour merkin taustalla on Ruotsin suosituin bloggaaja Isabella Löwengrip, joka on todella aikaansaava nuori nainen. 27-vuotias Isabella on yrittäjä, kirjailija, luennoitsija, bloggaaja sekä myös nimeään kantavan kauneusmerkin kehittäjä.


Tutustuin Isabellan blogiin, ja tunnistan yhteyden hänen ja tuotteiden ulkoasun välillä. Voin nähdä naisellisen hienostuneet purkit kylpyhuoneen marmoritasolla tai sitten minun tapauksessa arkisemmin pyykinpesukoneen päällä, koska pienessä kylppärissäni ei ole liiemmin säilytystilaa :D.

Löwengrip Care & Color tuotteista löytyy valikoimaa niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin. Isabella on halunnut luoda tuotteita, jotka sopivat ihan jokaiselle, ja etenkin herkälle iholle. Vakuuttavalta kuulostaa se, että sarjan kerrotaan olevan Ruotsin nopeimmin kasvava apteekkien kauneudenhoitobrändi. Tämähän herättää mielenkiinnon, että mitäs taikuuksia pulloista paljastuukaan.


Söpön vaaleanpunaiset pakkaukset kätkevät sisäänsä vartalokuorinnan ja vartalovoiteen. Balance Me vartalovoide tulee kivassa pumppupullossa. Sivelen ihoni tällä kevyellä, nopeasti imeytyvällä ja silti hoitavalla voiteella, kun haluan pukea vaatteet pikaisesti päälle. Miellyttävän koostumuksen lisäksi tuoksu on suloisen hyvä. Tunnistan tuoksukuvauksesta sekoituksen ruokosokeria, appelsiinia, vaniljaa ja toffeeta. 

Sama ihanan makea tuoksuviettelys löytyy myös Velvet Dream vartalokuorinnasta. Viinirypäleen siemenistä ja aprikoosin kivimurskasta rakeensa saava kuorinta on ennen kaikkea kosteuttava. Kuorinteho on melko hellä, mutta tämä jättää jälkeensä kuin voiteella kosteutetun tunteen. Tässä voisi olla hyvä pohja kosteuttavalle suihkuvoiteelle. Ja googlasinkin, että Löwengripin valikoimissa on pinkissä pumppupullossa oleva suihkuvoide. Näiden kahden tuotten perusteella voisin kuvitella sen olevan tosi hoitava tuote.


Käytän harvemmin kosteuttavia naamioita, koska ihoni kaipaa enemmän huokosten supistamista ja muuta sekaiholle sopivaa. Mutta talviaikaan extrakosteus ei ole yhtään haitaksi. Sleeping Sensation Hydrating Mask on siis kosteuttava kasvonaamio, joka sisältää ihoa rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia. Lisäksi tässä on hyaluronihappoa, jonka edut ovat kosteuden sitominen ja juonteiden häivytys.

Naamion voi jättää iholle 15-20 minuutiksi tai koko yöksi. Kokeilin naamiota ensin lyhyemmällä käytöllä, ja yllätyin koska ihoani alkoi hiukan kirvellä. Liekkö ihoni ollut niin kuiva, että se reagoi näin. Mutta jo toisella kerralla kirvely väheni rutkasti ja sen jälkeen jo kokonaan.

Ihoni sai kaiken hyödyn parhaiten irti koko yön vaikutusajalla. Silloin naamio saa vaikuttaa rauhassa iholla ja imeytyä kunnolla. Aamulla ihoni oli hiveltävän pehmeä ja kasvot näyttivät raikkaammilta. Sleeping Sensation on tuoksuton, joten se voi olla etenkin herkkäihoisten mieleen ja toki niiden, jotka kaipaavat kunnolla kosteuttavaa (yö)naamiota.


Talvella suojaavat voiteet voivat tulla tarpeeseen, jos viima puree poskiin. Sensitive Rescue Balm tulee huulivoidemaisessa tuubissa, joten sitä on helppo sipaista huuliin tai muihin täsmäkohtin. Tuoksuton voide on paksun rasvaista, jonka tehoaineita ovat esim. pehmentävät lanoliini ja kookosöljy. Tämä on juuri sellainen voide, jota ei voi käyttää kiireessä. Balmin pitää antaa vaikuttaa rauhassa, jos tätä laittaa vaikka kynsinauhoille. Tykkään käyttää tätä yöllä, jolloin paksu voide saa hoitaa vaikka huulet kuntoon. Rescue Balm luo ikään kuin suojaavan kalvon, joten tämä voi olla hyvä erityisen kuivalle ja herkälle iholle.


Kuvan ylärivissä näkyy vasemmalla Sensitive Rescue Balm ja sen vieressä on Velvet Dream vartalokuorinta. Alarivissä on vasemmalla ensin Balance My Skin vartalovoide ja Sleeping Sensation naamio.


Viimeisenä on vielä All Time High Dry Volume Spray. Tämä on kuiva, puuterinen muotoilusuihke, jolla saa jo parilla tehokkaalla suhauksella ilmavuutta hiuksiin. Pidän etenkin siitä, ettei suihke tee hiuksista takkupesää. Sormet saa suht helposti vedettyä hiusten läpi, vaikka toki suihke lisää karheutta, jota tuuheus vaatii. Tuotetta kannattaa suihkia tyveen ja kohtiin, jotka eivät näy päällepäin. Tästä saattaa jäädä hieman valkoista näkyviin, jos on tumma tukka.


Suomessa Löwengrip Care & Color -sarjaa myy esimerkiksi apteekit, joista löysin ainakin Kuninkaan verkkoapteekin ja Nettiterveysapteekin, jossa näytti olevan hiukan halvemmat hinnat: Rescue Balm 15,10 €, Balance My Skin Body Lotion 17,10 € ja Sleeping Sensation Hydrating Mask 20,20 €. Velvet Dream Body Scrub löytyi Kuninkaan verkkoapteekista hintaan 20,40 €, mutta All Time High Dry Volume Sprayta en löytänyt verkkokaupoista. Täältä voi katsoa lisää kotimaisia myyntipaikkoja. En hyödy linkkien klikkauksista.


Tuotteet on saatu testiin.

6 kommenttia:

  1. Minä vastaan, että en ole kuullutkaan. En esim. osaisi nimetä ainuttakaan ruotsalaista bloggaajaa, ei vaan aika riitä millään kaikkien seuraamiseen, pitäisi olla vuorokaudessa enemmän tunteja. :D Näissä on kyllä nätin näköiset pakkaukset. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Isabellan nimi oli tuttu, ja kosmetiikkamerkkikin jonkun verran, mutta se oli yllätys kuinka suosittuja molemmat ovat Ruotsissa :)

      Poista
  2. Putelit ja koostumukset näyttää mielenkiintoisilta ja houkuttelevilta, kauniilta. Onhan se jotain mieletöntä, että bloggaajalla, jolla on taatusti tsiljoona lukijaakin, mutta kuitenkin on oma kauneussarja, wow. <3

    Ihanaa pakkasviikkoa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä Ruotsi edellä niin ehkä Suomi joskus perässä. Olisi mahtavaa nähdä kotimaiseltakin bloggaajalta kosmetiikkaa, tai no onhan esim. Noora Shingler ja Madara tehneet yhteistyötä. Mutta oma laajempi tuotesarja olisi hieno. Ihanaa viikkoa myös :)

      Poista
  3. Ruotsalaiset bloggaajat ja tubettajat ovat jääneet aika vieraiksi. Muistaakseni olen kuitenkin Löwengripin tuotteisiin törmännyt jollain Ruotsinlaivalla, mutta ei ole tullut sen kummemmin perehdyttyä tarjontaan. Vaikuttaa kylläkin ihan tutustumisen arvoiselta merkiltä. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en seuraa ruotsalaisia bloggaajia, koska kielitaito ei riitä siihen, mutta olisihan se mielenkiintoista vähän tutustua minkälainen blogimaailma on siellä. Oma kosmetiikkamerkki on aika hieno saavutus :)

      Poista