maanantai 26. helmikuuta 2018

Kat Von D Lock-It meikkivoide

Halusin kokeilla jotain todella peittävää meikkivoidetta, joten suuntasin Sephorassa suoraan Kat Von D Lock-It meikkivoidetta kohti. Ajattelin ottavani pienen riskin, koska moni tykkää tästä, mutta toiset sanovat tämän olevan liian paksua tavaraa.


Ensimmäinen haaste tuli sävyn valinnassa. Valikoimassa on yli 30 sävyä, joista löytyy myös erittäin vaaleita värejä. Olen tottunut ottamaan sen vaaleimman tai toiseksi vaaleimman sävyn, mutta nyt jouduin hyppäämään kalpeimmat värit yli. Muutenkin sen oikean sävyisen värin löytäminen oli haastavaa. Kaikki tuntuivat olevan vähän sinne päin eikä minulle oikeita mätsejä. Näin pigmenttisen meikkivoiteen kanssa haluaisin sävyn olevan mahdollisimman osuva.

Päädyin väriin Light 43 Warm, joka on vaalea keltapohjainen sävy. Ehkä se on liian lämpimän keltainen, mutta olen usein sekoittanut tätä muiden meikkivoiteiden kanssa.


Meikkivoiteen koostumus on hiukan liimaisen tahmeaa. Tätä ei kannata levittää todella mattapintaiselle iholle, koska siitä ei vain tule mitään :D. Meikki näyttää niin paakkuiselta ja epätasaiselta, joten kasvot kannattaa kosteuttaa kunnolla. Olen laittanut alle vähän paksumpaa kasvovoidetta tai öljyistä kasvoseerumia. Vaikka ihoni onkin rasvoittuvaa sorttia, niin hoitavammat ihonhoitotuotteet eivät ole nopeuttaneet meikin kulumista. Lock-It meikkivoiteessa on siis hyvin kestävyyttä ja iho pysyy mattaisena.

Kostea meikkisieni on myös ehdoton kaveri, jotta paksu meikkivoide levittyy tasaisen kauniisti. Eikä väriä kannata laittaa liikaa, vaan etenen pieni määrä kerrallaan. Jotkut sanovat, että Lock-It jämähtää ihoon heti, mutta minusta työstöaikaa on ihan riittävästi. Mutta työstämisen saa kuitenkin tehdä huolella, joten tämä ei ole kiireisen aamun tuote.

Pigmentti on niin vahva, että olen sekoittanut tätä voidemaisemman meikkivoiteen kanssa. Silloin saan kasvoille luonnollisemman, mutta silti erittäin peittävän lopputuloksen. En siis kadu Lock-It meikkivoiteen ostamista, vaikka tässä onkin haasteensa. Tilasin jo seuraavaksi testiin Estee Lauderin Double Wearin, joten on kiva päästä vertailemaan kahta hyvin peittävää meikkivoidetta.


Kat Von D -meikkejä myydään Sephorassa, jossa Lock-It Foundation maksoi 43 €. Meikkivoide tulee goottihenkisessä pumppupullossa, joten tyyli on sama kuin naisella meikkisarjan takana. 


16 kommenttia:

 1. Auttaiskohan tohon jämähtävyyteen, jos sekoittaisi joukkoon yhden tipan öljyä, voisi tulla ehkä aavistuksen kuulaampi mutta silti peittävä lopputulos? Mut joo kuulostaan meikkivoiteelta jonka itse kiertäisin kaukaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyn sekoittamista voisikin testata, koska tämä koostumus kyllä kestää notkeuttamista :)

   Poista
 2. Tää on kyllä ehdottomasti ostettava testiin kun pääsee sephoraan! Estee Lauderin Double Wear onkin mulla ihan päivittäisessä käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lock-it on aika haastava tapaus, joten sitä ei voi ihan suoraan suositella. En olisi varmaan ostanut tätä, jos olisi testannut ensin näytteen :D

   Poista
 3. Tää on kiinnostanu muakin! Vois olla ihan houkuttavaa päästä tätä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittävyyttä tällä ainakin saa, mutta meikkisientä saa taputella huolella kasvoille enkä suosittele tätä yhtään kuivalle iholle :)

   Poista
 4. Tosi mielenkiintoinen meikkivoide :) ja huikea määrä sävyjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä on tosi vähän meikkivoidesävyjä, joten yli 30 sävyä oli jo haastava, että löytää sen oman värin :)

   Poista
 5. Tästä meikkivoiteesta on tosiaan ollut aika ristiriitaisia arvosteluja, joten oli tosi kiva kuulla myös sun mielipide :) Joskus voisin hyvinkin napata tän testiin, vaikka hieman pelottaakin osaanko käyttää tota :D Hinta on kuitenkin sen verran kova, että meikkivoiteen tosiaan toivoisi toimivan omassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiesin jo ostaessani, että tämä on pieni riski, mutta olin sen valmis ottamaan. 43 euroa on tietenkin paljon meikkivoiteesta, mutta jos löytää tosi hyvän tuotteen niin maksaisin mukisematta enemmänkin :)

   Poista
 6. Mä olen suunnitellut Estee Lauderin Double Wearin ostamista. Kiva kuulla sitten joskus mitä tykkäät siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen jo innolla postia Elevenin nettikaupasta, ja luulen että tykkään siitä enemmän :)

   Poista
 7. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta, tosin jos on haasteita käytössä, niin mieluiten täällä helppo meikkivoide. Estee Lauderin Double Wear on sitä ja vannon sen nimeen. Tosin en sitäkään laita koko naamalle, vaan käytän tällä hetkellä Ardenia muualle kasvoihin.

  Kivaa viikonloppua Maija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppous on avainsana aamumeikissä, joten silloin mukava mennä nopeasti toimivalla tuotteella ja Double Wear vaikuttaa sellaiselta :)

   Poista