maanantai 12. helmikuuta 2018

La Luxe Paris - Lidlistä löytynyt meikkivoide

Luen harvoja mainoksia, mutta Lidlin lärpäke tulee aina selattua. Sieltä löytyy välillä tosi mielenkiintoisia tuotteita, kuten esimerkiksi tammikuun puolessa välissä bongasin mainoksesta La Luxe Paris meikkisarjan. Ymmärtääkseni kyseessä on puolalainen kosmetiikkamerkki, jota myytiin erä Lidlissä. Päästessäni paikalle hylly oli jo aika hyvin koluttu, enkä saanut himoitsemaani nudeluomiväripalettia tai kauniin luonnollisia poskipunia. Päädyin siis heräteostokseen, joka oli Magic Cover Long-Lasting meikkivoide. 


Meikkivoide tulee pumpullisessa lasipullossa, joka vaikutti valintaani, koska myynnissä oli myös muovituubissa oleva versio. Lasi on kuitenkin laadultaan vakuuttavampi pakkausmuoto. Sävyn kanssa menin vipuun, ja nappasin vaaleimman värin, joka oli harmikseni punapohjainen. Kaupan valot huijaavat niin helposti :D

La Luxe Paris on oikein mallikelpoinen neljän euron tuotteeksi. Meikkivoiteen pehmeä koostumus levittyy kauniisti, saa ihon näyttämään kevyesti kuulaalta ja peittää ihan riittävästi. Pistin kuitenkin päälle vielä vähän peitevoidetta, koska kaipasin hitusen enemmän pigmenttiä. Meikkivoide ei ole mattainen, vaan korkeintaan heleän puolimatta, joten tämä olisi paras normaalille ja kuivemmalle ihotyypille. Talviaikaan iho meinaa varmaan kaikilla kuivua, joten tämä ei ainakaan korosta kuivia kohtia tai kiristä ihoa.


Edullinen meikkisarja vaikutti näin yhden tuotteen kokemuksella laadukkaammalta kuin Lidlin omat meikit, joista olen lukenut muiden kokemuksia eivätkä ne erityisemmin vakuuttaneet. Mutta toivottavasti La Luxe Paris tulisi Lidliin uudestaan myyntiin, koska tämän perusteella testailisin meikkejä lisääkin ja näyttää merkillä olevan myös kivalta vaikuttavia ihonhoitotuotteita :) 


6 kommenttia:

 1. Toivottavasti La Luxea tulee uudestaan myynti, kun missasin merkin kokonaan. Harmitti, kun kaikki oli jo myyty, kun ehdin lähi-Lidliin. Pitäisi lukea mainoksia ahkerammin... Kiva kuulla, että meikkivoide on hyvänlaatuinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun Lidlissä oli ainakin näitä meikkivoiteita vielä minun käydessä ja kynsilakkoja löytyi vielä myöhemminkin, mutta olisi ollut kiva tutustua tuotteisiin laajemminkin :)

   Poista
 2. Mä kuulin näistä, mutta käyn Lidlissä tosi harvoin. Mutta silloin kun käyn, onkin ihana tutkia mitä kaikkea hauskaa sieltä löytyy! Esim. olen ostanut tosi paljon urheiluvaatteita Lidlistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käyn noin pari kertaa kuussa Lidlissä, ja ostan suosikkejani kuten riisipiirakoita, jotka ovat aivan parhaita. Mutta myös misellivesi, pumpulilaput ja nämä vaihtelevat tuotteet ovat Lidlin kiinnostavia juttuja :)

   Poista
 3. Multa olikin nää menneet ihan kokonaan ohi. Mielenkiintoisen oloinen sarja kuitenkin, toivottavasti tulee joskus uudestaankin Lidleihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lidlissä on aina välillä erä erilaisia meikkejä ja ne menee nopeasti kaupaksi, eikä ihme koska hinnat ovat niin halvat :)

   Poista