keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Suosikkeja alle 5 eurolla

Kosmetiikkabloggaajana tykkään ihan harrastuksen vuoksi kokeilla uutuuksia, mutta silti löytyy tuotteita, joita ostan aina uudestaan. Nämä tuotteet ovat edullista markettikosmetiikkaa ja kaikkien hinnat ovat alle vitosen.


Käsivoiteista suosikkejani ovat Palmer´s Cocoa Butter Formula Concentrated Cream ja Organic Shop Japanese SPA-Manicure Organic Cherry & Lotus. Palmer´sia ei myydä Suomen marketeissa, mutta tilaan tätä iHerbistä kahden euron hintaan. Eikä tuote varsinaisesti ole vain käsivoide, vaikka käytän tätä siihen tarkoitukseen, vaan se on ihan koko vartalon tuote. Kaakaovoita sisältävä voide on hoitava, tehokas ja makean tuoksuinen, mutta silti tahmaamaton. Olen ostanut Palmer´sia varmaan parikymmentä kertaa, ja ostan jatkossakin.

Organic Shopin käsivoide on uudempi tuttavuus, mutta kirsikkaversio on suosikkini tältä luonnonkosmetiikkamerkiltä. Organic Shopia saa Sokokselta neljällä eurolla, ja tuubeja on tullut kulutettua jo useampia. Tuoksu on huumaavan ihana ja tässä on kaikki hyvän voiteen ominaisuudet kohdillaan. 


Huulivoiteista on helppo sanoa se yksi tuote, jota käytän vuodesta toiseen. Apteekeissa myytävä ACO Lip Cerat on vaniljan tuoksuinen kosteuttaja, joka ei ihan heti katoa huulilta karkuun. Huulivoiteen kulutus lasketaan useissa kymmenissä ja ostan tätä varmaan maailman tappiin saakka. Se olisi surun päivä, jos ACO poistuisi valikoimista.

Luonnollista puolta edustaa Crazy Rumors, jolta löytyy herkullisia huulivoiteita lukuisissa eri tuoksuissa hoitavuutta unohtamatta. Minulla on näitä pöydällä ja sohvan välissä aina jemmassa. Crazy Rumorsien tuoksut ovat niin mahtavia!


Garnierin Micellar Cleansing Gel Wash on geelipuhdistaja, josta toiset tykkää ja toiset inhoaa. Minäkin keksin tästä huonoja puolia, koska se  ei ole kaikista tehokkain meikinpoistoon ja pullo hupenee melko nopeasti. Mutta pumppupullo on vaan niin kätevä vaikka suihkussa ja mukana matkoilla, koska tällä voi poistaa kasvo- ja silmämeikin hellävaraisesti. Yksi pullo kestää puolitoista kuukautta ja vaikka toki käytän muitakin putsareita, niin tätä pitää aina olla kylppärissä. Jos tämä tuote ei saanut sydäntä lepattamaan, niin kannattaa kuitenkin vilkaista Garnierin muut putsarit. Esimerkiksi uudet lähes luonnonkosmetiikkaa olevat geelipuhdistustuotteet ovat hellävaraisia.

Käytän jokapäivä misellivesiä, ja tähän olisin voinut nostaa esille useammankin tuotteen, joita olen ostanut lukuisia kertoja uudestaan. Mutta Herbinan Energy Boost on varmaan se ostetuin markettimiselli. Appelsiinin piristävä tuoksu on syy miksi ostan tätä misellivettä vuodesta toiseen. Mutta onkohan Herbinan miselli katoamassa myynnistä? Ainakin jossain kaupassa pullo löytyi alelaarista.


Luulin etten keksi kuin pari tuotetta tähän tekstiin. Mutta tulihan tähän poimittua kuusi tuotetta, jotka ovat jääneet pysyvään käyttöön. En ole kovin tuoteuskollinen vaan testailen aina uutta, mutta löytyy näitä vakkareitakin :)

14 kommenttia:

  1. Herbinan misellin olin ihan unohtanut, on oikein hyvä ja edullinen :) Kiva postaus, edulliset ja hyvät kiinnostaa aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herbina onkin yksi suosikkini, joten on harmi jos tuote poistuu valikoimista, mutta myös Lidlin misellit ovat tosi kivoja :)

      Poista
  2. Herbinan miselli olisi kyllä kiinnostava, mutta vierastan tuota normaalille ja sekaiholle suositusta, että karahtaako oma kuiva ihoni santapaperiksi.
    Organicsin kroppakuorinnat ovat ihan huippuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokenut Herbinaa mitenkään kuivattavaksi omalle sekaiholleni, jota helposti kiristää. Mulla onkin seuraavana menossa käyttöön Organic shopin Lemongrass-kuorinta, joka on aivan ihanan tuoksuinen ja tiedän kokemuksesta niiden olevan mukavan tehokkaita :)

      Poista
  3. Edulliset kosmetiikkatuotteet on parhaita! Niitä voi hamstara kaappeihin hyvällä omatunnolla kun tietää ettei ne jää sinne pölyttymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä nämä taatusti jää pyörimään kaappiin, koska kyseiset tuotteet ovat koko ajan käytössä, joten niitä saa koko ajan ostaa lisää :)

      Poista
  4. Palmer's ja Crazy Rumours pääsivät heti iHerb-toivelistalle! :) Kiitos siis suosituksista! Edulliset ja toimivat tuotteet ovat aina tervetulleita :) Herbinan misellivesi on mustakin tosi hyvä ja siinä on ihanan raikas tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkään näistä mun suosituksista, jos päädyt ne ostamaan! Mulle nämä ovat kaikki tuotteita, joita olen ostanut jo vuosia ja ostan jatkossakin :)

      Poista
  5. Herbinan miselli on tosi hyvä, mutta putelin suuaukon reikä on hieman liian suuri, minkä vuosi nestettä lurahtaa aina liikaa...jopa minun mittapuullani;) Tuoksu on mielettömän hyvä:) Garnierin miselligeeli on myös hyvä perustuote:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan kiinnittänyt suuaukkoon mitään huomiota, mua taitaa enempi häiritä pullot, joita saa puristella että saa jotain ulos :D

      Poista
  6. Tuo Herbinan misellivesi vaikuttaa kiinnostavalta, pitääkin testata jos vielä tulee vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hebina on muuten ihan perustuote, mutta tuoksu nostaa sen suosikiksi :)

      Poista