keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Trooppinen tuulahdus - kotimainen Okabo Organics

Se on tämä auringonpaiste, joka saa keväisen tunnelman aikaan vaikka pakkanen pyörii vielä nurkissa. Myös Okabo Organicsin uusilla kasvovoiteilla saa ripauksen kesää keskellä talvea, vai eikö olekin pirteän vihreät pakkaukset? Okabo Organics on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jolta on ilmestynyt uudet yö- ja päivävoiteet.


Uusien kasvovoiteiden pumppupakkaus on samanlainen kuin Okabon arganöljyissä, joita olen käyttänyt pari pulloa. Arganöljy on muuten tosi kätevä öljy, koska se sopii joka ihotyypille, ja sitä voi käyttää koko kropalle hiuksista alkaen. Myös kasvovoiteet perustuvat kosteuttavaan luomuarganöljyyn. Lisäksi mukana on hibiscusta, jota tituleeretaan luonnolliseksi "botoxiksi" sen elastisuutta lisäävien ja kiinteyttävien ominaisuuksien ansiosta. Kosteutuksesta huolehtii hyaluronihappo ja lisäksi mukana on kotoista antioksidanttipitoista koivunmahlauutetta. Kasvovoiteiden tuoksua voisi kuvata vihreän kukkaiseksi arganöljyn vivahteilla.

Pure Argan Intensive Hydration DAY kiinteyttävä kasvovoide on koostumukseltaan keskitäyteläistä, mutta kuitenkin sisällöltään tiivistä. Aluksi iho tuntuu hiukan tahmaiselta, mutta hetken odottelu saa aikaan puolimattaisen pinnan. Tälle pohjalle on mukavan helppo levittää meikit, koska iho ei ole kinnaavan mattakuiva. Sekaihoiselle voide on hyvä talvikäyttöön, koska iho kuitenkin kaipaa kosteutta ja suojaa pakkasta vastaan. Okaboa suositellaankin seka- ja rasvoittuvaihoisille 24-tunnin voiteeksi, eli yö- ja päiväkäyttöön. Kesällä kosteusvoide olisi ainakin minulle liian hoitava meikin alle, mutta silloin tätä voi sivellä ihoon yövoiteena.


Toinen uutuus on Pure Argan Absolute Renewal NIGHT, jota kuvataan uudistavaksi hoitovoiteeksi. Koostumus on hiukan täyteläisempi kuin päivävoiteessa. Koin hoitovoiteen olevan myös kosteuttavampi, ja tämän sanotaan olevan sopiva etenkin kuivalle iholle. Olen tykännyt Okabosta rikkaasti kosteuttavana yövoiteena, joka tuntuu kirkastavan ihoa. Ehkä välillä unohdan kosteuttaa kasvojani kunnolla, jonka takia iho ei näytä niin raikkaalta. Kunnollinen kosteuttaminen on avain kauniiseen ihoon, eikä sitä pidä unohtaa rasvoittuvien nassujenkaan kohdalla.

Jos haluaa saada kaiken ilon irti Okabon voiteista, niin näitä voi käyttää yhdessä arganöljyn kanssa. Pullojen etiketissä ohjeistetaan laittamaan tippa arganöljyä iholla ennen voidetta. Tiedän että moni tykkää käyttää öljyä voiteen päälle, joten kannattaa kokeilla mikä tuntuu itsestä parhaalta. Voihan öljytipan laittaa vaikka voiteen sekaan, jos ei tiedä laittaako ensin öljyn vai voiteen.


Okabo on siis kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joten tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Purkkien kyljestä löytää myös Avainlipputunnuksen. Okabo Organicsin tuotteita voi ostaa merkin nettikaupastaPure Argan Intensive Hydration DAY kiinteyttävä kasvovoide maksaa 29,90 € ja Pure Argan Absolute Renewal NIGHT uudistava hoitovoide 33,90 €. Tai molemmat yhteishintaan 49,90 €. Täältä voi katsoa kaikki jälleenmyyjät. En hyödy linkkien klikkaamisesta.


Tuotteet on saatu testiin.

14 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä tuo Day-voide ja sopii kuin nakutettu mun sekaiholle! Paras tuntuma todella tulee kun käyttää alla puhdasta arganöljyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäät. Arganöljy toimii kyllä hyvin näiden kanssa lisäämässä kosteuttavuutta :)

      Poista
  2. Ihanan raikkaan näköset purkit! En itse ollut edes kuullutkaan tästä merkistä :D Kuulostaa kokeilemisen arvoisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on kiva käyttää, koska tulee heti pirteä fiilis vihreistä purkeista :)

      Poista
  3. Okabon tuotteita tuli hiplattua I Love Me -messuilla. Hyvä, että tulee uusia kotimaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä (tai kosmetiikkamerkkejä ylipäänsä). Tuotteiden ulkonäkö on pirteä ja nätti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa ei ole koskaan liikaa, joten on mukava että on vaihtoehtoja :)

      Poista
  4. Hei näihin en ookaan törmänny! Onpa jotenki hauskan näköset pullot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullot ovat tosiaan pirtsakat ja onneksi sisältökin on mukavan kosteuttava :)

      Poista
  5. Ihanan pirtsakat purkit <3 En olekaan aiemmin kuullut merkistä, täytyy tutustua tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kivan kosteuttavat tuotteet kuivemmalla iholle sekä sekaiholle :)

      Poista
  6. En ole näistä kuullutkaan, mutta mielenkiinto heräsi! Kiva kun ovat kotimaisia ja pakkaukset jotenkin ihanan raikkaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotimaisuus on aina iso plussa mulle, etenkin on kyse luonnonkosmetiikasta :)

      Poista
  7. Ihana nainen näiden takana, aivan mieletön ihminen ja tuotteetkin ovat todella kivoja. Oma lemppari on greippi arganöljy sarjalta. :) Kotimaisuudelle peukut <3

    Mukavaa päivää Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikken ole taustahenkilöitä tavannutkaan, niin uskon kyllä näin olevan! Ihanaa viikkoa myös Tiia :)

      Poista