torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesäkuun loppuneet

Kesäkuu loppui, mutta olen todella innoissani heinäkuun alkamisesta! Tässä kuussa muutan kivaan uuteen asuntoon ja edessä on myös Lontoon reissu. Blogia on tullut vähän vähemmän päiviteltyä, kun muut asiat ovat vieneet aikaa. Ja vihdoinkin alkaa tuntua kesältä, joten ulkona tulee vietettyä paljon aikaa. Mutta katsellaan nyt loppuneet tuotteet, joita on kyllä oikeasti enemmän, koska kaappeja siivotessa nakkasin joitakin tuotteita suoraan roskiin muuton tieltä.


Korresin Guava vartalovoide oli kosteuttava, mutta tuoksu ei aivan niin paljoa sytyttänyt, jotta ostaisin toiste.

Herbina Kaura-suklaa vartalokuorinta on paras kuorinta mitä kaupasta saa! Rakeita on paljon ja tuoksu on... syötävän ihana!


Natuvive Pink Grapefruit oli raikas käsisaippua, joka kului tyhjäksi todella nopeasti. Greipin tuoksu toimii aina.

RFSU Nice N´Cool after shave on jo varmaan viides tyhjentynyt tuubi. Toimii hyvin sheivauksen jälkeen.


Garnier misellivesi ei paljoa esittelyjä kaipaa. Osta kokeiluun, jos olet tältä välttynyt.

Ostin Cien limited edition greippisuihkugeelin jo kuukausia sitten, joten olikin aika käyttää tämä pois. Tässäkin oli hyvä tuoksu, koska eihän greipin kanssa voi mokata?


Puolalainen Lirene kasvovoide oli ok, en jää kaipaamaan. Ihan perusvoide.

Jason Revitalizing Vitamin E voide sopii koko kropalle. Ei mitenkään ikimuistoinen tuote, mutta kosteutti tarpeeksi ja teki hommansa.


Doven Dry Oil hoitoaine on yksi suosikkini, jota ostan aina uudestaan. Tämä hoitaa ja kosteuttaa.

Garnier hunajanaamio on mielestäni paras Respons-sarjasta. Halpa ja iso purkki.


Lumene Touch Of Radiance Seerumi meikkivoide jätti ihon aivan liian kiiltäväksi, mutta myös heleäksi. Kuivaihoiset voisivat tykätä.

Lavera Mattifying Balancing Creamin pitäisi vähentää ihon rasvoittumista, mutta ihan tavalliselta voiteelta tämä vaikutti.

Duroy kasvosilkkipaperit olivat toimivia meikin fiksailuun. Pakkaus on vähän epäkäytännöllinen, ja liinoja oli vaikea saada vain yksi kerrallaan ulos.


Dr. Hauschka ihonhoitotuotteista voi lukea arvostelut täältä. Kosteuttavan oloinen kasvovesi oli suosikkini.

Ogge Minus Touch Pore Slim Pad on korealainen naamio, joka pienensi ihohuokosia. Naamio oli todella viileä ja raikastava, joten tästä tuli Pirkka Argan-naamio mieleen. 


Dermosil Cranberry, Dark Chocolate ja Yoghurt vartalovoit olivat kaikki hieman tunkkaisia tuoksultaan. Olisin halunnut tykätä näistä, mutta näytepussit eivät vakuuttaneet.

Sain käytettyä näytepusseja useamman kappaleen, jota voin pitää jo saavutuksena. Monet näytepussit jäävät minulla käyttämättä, mutta esimerkiksi nyt sain vahvistuksen, ettei tuo Lumenen meikkivoide sovi minulle lainkaan, joten onhan näistä selvää hyötyäkin.

12 kommenttia:

  1. Tuo Herbinan kaura-suklaa on kyllä niiin ihanan tuoksuinen, tekee aina mieli suklaakeksejä. :) Ostin nyt tuollaisen Garnierin miselliveden, mutta siinä on kyllä vihreät tekstit ja valkoinen korkki. Voisin testata tuota hoitoainetta seuraavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herbinan tuoksu on kyllä ihanan herkullinen. Garnierin misellivedet tuntuvat kaikki olevan yhtä hyviä, mutta yleensä ostan tämän alkuperäisen :)

      Poista
  2. Mulla on sama vika, näytepussit jää usein käyttämättä, jos ei ole sitten tosi mielenkiintoinen tuote kyseessä. :D Mä taas tykkään tosi paljon tuosta Lumenen seerumimeikkivoiteesta, se on hyvä ikääntyvälle ja kuivalle/pintakuivalle iholle, joten en ihmettele, ettei sun rasvoittuvammalla? iholla toiminut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnosti tuota Lumenea kokeilla, vaikka jo oikeastaan tiesin, ettei se mulle sovi. Mutta tulipahan varmistus, että muilla ihotyypeillä tämä varmasti toimii paremmin :)

      Poista
  3. Oho, nyt sekoilin oikeen huolella. Oli mulla muutakin sanottavaa kuin a. :D :D

    Tuo Herbinan suklaasarja ihmetyttää mua; kaikki kehuvat kilpaa sen tuoksua, ja mua lähinnä äklöttää. Entinen kämppikseni käytti tuota kuorintaa, ja kylppäri haisi pitkään hänen jälkeensä. Kuorinta itsessään oli ihan passeli, mutta se haju. Suklaatuoksut tosin eivät muutenkaan ole mieleeni.

    Mutta tuo Garnierin hunajanaamio sen sijaan! Ah! Muistaakseni tuota hunajasarjaa oli myynnissä 90-luvulla, ja mummulassani oli aina sitä shampoota. Mieleen tulee siis mummula ja lapsuus, voiko olla parempaa mielikuvaa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä, jos Herbinan tuoksu ei miellytä, koska on kyse aika makean ruokaisasta tuoksusta :). Mä tykkään suihkugeeleissä/kuorinnoissa överisokerisista tuoksuista, mutta esimerkiksi vartalovoiteena en tätä tuoksua käyttäisi.

      Mä en yhtään muistakkaan, että Garnierin hunajatuotteita olisi aiemmin myyty Suomessa. Sarja oli tuttu ulkomailta, ja aika kauan saikin odottaa, että nämä tulevat Suomeen. Tuoksut ovatkin jänniä, kun ne voivat viedä hetkessä johonkin tiettyyn hetkeen kauas menneeseen :)

      Poista
  4. Miksi oi miksi en ole vieläkään hankkinut tuota Herbinaa? :D Doven hoitsikka oli muistaakseni kyllä hyvä, en ole nyt vähään aikaan niitä käyttänyt. Samoin tuo Garnierin hiusnaamio oli hyvää kamaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon käyttänyt Herbinaa jo useamman tuubin, mutta nyt en taida ostaa sitä ihan heti, koska yhdistän sen tuoksun jotenkin enemmän talveen kuin kesään :D. Dovea pitäisi itsekin ostaa taas jemmaan.

      Poista
  5. Monen monta tuttua ja erinomaista tuotetta siellä. Dr.Hauschka <3 ja moni muu. Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  6. Hunajanaamio oli itse pakko hankkia jo vain siksi kun siinä oli mehiläisen kuva... :'D Niin helposti minulta saa rahat pois! Mutta se on kyllä hyvä tuote, ei sen puoleen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin tuon naamion ekana just vaan pakkauksen takia, tulee ihan Burts Bees-merkki mieleen :)

      Poista