tiistai 21. heinäkuuta 2015

Herbina 3x

Kotimaisuudesta huolimatta en ole koskaan suuremmin perehtynyt Herbinan valikoimiin. Etenkin ihonhoitopuoli on jäänyt vähän tuntemattomaksi, mutta kaapistani löytyy kolme hiuspulloa.


Herbina Syväpuhdistavaa shampoota olen jo pari pulloa kuluttanut. Syväpuhdistavaa shampoota suositellaan käytettäväksi joka toinen viikko tai tarvittaessa, jotta hiukset saadaan puhtaaksi muotoilutuotteista tai vaikkapa silikonijäämistä. Shampoo pesee hiukset tehokkaasti, muttei kuivata hiuksiani. Käytän silti aina hiusnaamiota näin pesevän shampoon jälkeen.


Tuuheuttava kuivashampoo oli aluksi ihanan raikas omena tuoksultaan, mutta harmikseni tuoksu vain katosi jossain vaiheessa. Itse kuivashampoo on ihan toimiva. Hiukset saa puhtaaksi, mutta tuuheutta ei tullut juurikaan. Siksi arvosanaksi tulee vain hyvä, muttei erinomainen.Herbina Letitys- ja rakennesuihke eli suolasuihke tuo hiuksiin rakennetta ja tuuheutta, jotta kampaukset pysyvät halutussa muodossa. Tuotteessa on huomioitu suomalaisen hiuksen hento ja liukas rakenne. Kokeilin tätä ekaa kertaa juuri lettikampaukseen, ja suihkin nestettä aika huolettomasti tukkaan. Hiukset menivät niin lähmään, että teki mieli pestä tukka välittömästi. Suihke ei siis tuntunut kuivuvan hiuksiin, vaan jätti tahmean pinnan. Nyt myöhemmin kokeilin tätä uudestaan ja suihke kuivui normaaliin tapaan. En tiedä miksi ennen kävi noin oudosti.

Suolasuihke antaa sopivasti karheutta, jotta hiuksia voi muotoilla ja tuuhentaa. En silti tiedä eroaako tämä tavallisesta hiuslakasta juurikaan, mutta pitoa ja kestävyyttä tässä ainakin riitti.


Olen huomannut yhden yllättävän ongelman Herbinan tuotteiden suhteen. Nimittäin saatavuus. Nyt olen oppinut, että esimerkiksi Prismoissa on hyvät valikoimat Herbinaa, mutta monissa kaupoissa Herbina rajoittuu vain muutamaan pulloon. En tiedä onko kukaan muu huomannut huonoa saatavuutta, mutta minua asia on aina välillä ihmetyttänyt, koska on kyse kuitenkin suomalaisesta merkistä.

16 kommenttia:

 1. Huono saatavuus on kyllä tullut huomattua, tässä pienessä kaupungissa ainoastaan K-Supermarket myy tuota suosikkiani kuivashampoota. Edes Tokmannissa ei ole tai Halpa-Hallissa. Lisäksi se on supermarketissa todella kallis ja siksi hamstraankin sitä aina pari euroa halvemmalla Keskiseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että Herbina tuotteiden saatavuus on vähän ripoteltu sinne tänne. Yhdestä kaupasta saa tämän tuotteen ja toisesta seuraavan. Pitää tehdä vähän etsivähommia löytääkseen haluamansa tuotteen :)

   Poista
 2. Aika jännä, kuvittelisi, että Herbinan kaikki tuotteet löytyy about jokaisen vähän isomman marketin hyllyltä. En ole kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta pitää alkaa tarkkailemaan. :) Mulla on tota suolasuihketta ja se antaa kyllä ihan kivasti tekstuuria pitkään hiukseen, kun laittaa sitä ennen kuivausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sitä luulisi, mutta ainakin täälläpäin valikoimat ovat todella heikot. Keskustan alueella Anttila taitaa olla ainoa, josta Herbinaa löytyy. Mutta sielläkin on vain muutama hiustuote, muttei esimerkiksi tuota syväpuhdistavaa shampoota. Ihonhoitotuotteita on sentään vähän enemmän.

   Poista
 3. Tuo syväpuhdistava shampoo on ihan loistava! Ei maksa paljoa ja tekee mitä lupaa, ja tuoksuu vielä ihanan kesäiseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Olenkin sitä jo pari pulloa käyttänyt ja ostan varmasti jatkossakin :)

   Poista
 4. Minä olen todellakin harmistuneena huomannut herbinan surkean saatavuuden! Heillä olisi muutama aivan loistava tuote, mutta kun niitä ei saa mistään! Esimerkiksi Marja Spa -tehohoitoa hiuksille olen etsiskellyt kohta kaksi vuotta, se kun on yksi parhaista hoitoaineista, joita olen koskaan kokeillut, mutta kun sitä ei ilmeisesti myydä missään! Sama juttu yhden kasvovoiteen kanssa, hyvää olisi, mutta mistä sitä saisi lisää... Ihan käsittämätöntä! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä outoa, että kotimaista tuotetta saa oikein etsimällä etsiä! Syväpuhdistavaa shampootakin sain etsiä useammasta kaupasta, kunnes sitä löytyi Prismasta. Lähikaupassani oli hyllypaikka sille, mutta hylly oli ja pysyi tyhjänä viikkokaupalla :D

   Poista
 5. Pitääkin jostain etsiä käsiini tuo kuivashampoo, vaikuttaisi ihan lupaavalta tuotteelta! Mä rakastan itse yli kaiken tuota suolasuihketta, jännää miten se jätti sulla ensin hiukset tahmeiksi mutta seuraavalla kerralla toimi ihan hyvin :O Näitä sun tuotearvosteluja on tosi kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekan käyttökerran jälkeen meinasinkin jättää suihkeen käytön lopullisesti, koska tulos oli aika kauhea :D. Mutta nyt se toimii hyvin, mikä lie siinäkin sitten oli :D

   Poista
 6. En oo muuten huomannut tuota saatavuusongelmaa, ehkäpä siksi kun Prismasta Herbinaa viimeksi ostin. Mulla on myös käytössä tuo syväpuhdistava shampoo ja mielestäni se on oikein hyvää. Herbinassa on kyllä tosi hyvä hinta-laatusuhde ja kyllä sitä mielellään kotimaista ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä joutunut ihmettelemään useamman kerran huonoa saatavuutta, mutta hyvä jos kaikkialla ei ole yhtä huono tilanne. Herbinalta löytyy muutama tosi hyvä tuote, kuten nämä hiusjutut ja kaura-suklaa vartalokuorinta, joita ostan mielellään tosiaan myös kotimaisuuden takia :)

   Poista
 7. Kiitti loistovinkistä, syväpuhdistavalla on kiva pestä hiukset noin kerran viikossa ja saada kaikki tökötit pois. Noita kahta en olekaan vielä käytellyt, vaikka kotoa ne löytyykin.

  Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syväpuhdistavaa olisi tosiaan hyvä käyttää aina välillä, jos muotoilutuotteita käyttää. Kaksi muuta tuotetta ovat tulleet Livboksissa, mutta ihan hyvä, koska muuten en olisi niitä varmaan ostanut :)

   Poista
 8. Sama huomio kuivashampoosta. Ajaa kyllä ihan asiansa, mutta jos purkissa lukee "tuuheuttava", niin on luonnollista odottaa sitä tuuheutusta :D Ainakin Anttilassa on kohtuu hyvä valikoima Herbinan tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpäin Anttilassa on ihonhoitotuotteita ihan hyvin, mutta hiuspuolelta löytyy vain muutama hiuslakka. Paitsi tänään oli ihonhoitotuotteidenkin kohdalla vain tyhjää :D

   Poista