perjantai 29. huhtikuuta 2016

Luonnollinen seerumi finneille

Tykkään tutustua uusiin ja ehkä vähän tuntemattomampiin tuotteisiin, joita Suomenkin luonnonkosmetiikkamarkkinoilta löytyy. Yksi sellainen on Naturativ, joka on vuonna 2008 perustettu puolalainen NaTrue-sertifikoitu kosmetiikkamerkki, joka käyttää tuotteissaan monia tuttuja ja hyväksi todettuja raaka-aineita sekä uusia luonnonkosmetiikkateollisuuden ainesosia. Olen ahkera käyttämään seerumeita, joten ilahduttavasti Naturativin valikoimista löytyykin viisi seerumia eri tarkoituksiin, kuten silmänympäryksille, couperosaiholle, kuivalle ja väsyneelle iholle, sekä nuorentava anti-aging seerumi ja minun valintani, eli akneihon hoitoon tarkoitettu kasvoseerumi.



Akneihon seerumi on nimeltään ecoAmpulli 4, joka lupaa rauhoittaa aknea antibakteerisilla ominaisuuksilla sekä tasapainottaa ihon kiiltoa vaikuttamalla talineritykseen. Seerumin vaikutuksiin kuuluu myös kudoksen uusiutumisen parantaminen ja esimerkiksi UV-säteiltä suojaaminen. ecoAmpullin vaikuttavia ainesosia ovat muun muassa takiainen, ruusuvesi, hyaluronihappo ja arganöljy.

ecoAmpulli tulee tyylikkään valkoisessa ulkoasussa, joka antaa heti laadukkaan vaikutelman. Painava lasipullo ja pipettiannostelu jatkavat samaa tyyliä. Pipetillä on helppo imaista pullosta sen verran seerumia kuin on tarpeen, joten mitään ei mene hukkaan.

Seerumi tuoksuu luonnollisen vihreälle, ja se imeytyy nopeasti ihoon jättäen mattaisen pinnan kasvoille. ecoAmpullia voi käyttää aamulla ja illalla yksinään tai voiteen kanssa. Minulla alkaa ihon kuivuus olla jo viime talven lumia, joten olen voinut laittaa pelkästään seerumia meikin alle. Seerumi auttaa pitämään ihoa pidempään kiillottomana, ja lisäksi näpyt ovat myös pysyneet hyvin kurissa, vaikka leukalinjaan niitä aina välillä tulee. Kävin vasta kosmeteologilla, jonka mukaan tämän alueen näpyt liittyvät usein hormoneihin, joten niihin ei oikein voi vaikuttaa ihon pinnalla vaikuttavien tuotteiden avulla. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen siihen, että seerumi auttaa ihoa pysymään puhtaampana ja mattaisena. ecoAmpulli maksaa 33,90 € (en hyödy linkkien klikkailusta).



Sain myös pari näytepurkkia testiin. Regeneration korjaava hiusnaamio tuoksuu ihanasti sitruunalle, joten se oli jo ensimmäinen merkki, että minä tulen tästä tykkäämään. Naamio hoiti hiukset ihanan pehmeiksi, kiiltäviksi ja silti hiuksissa oli sellainen joustavan ilmava rakenne. Jo parin minuutin vaikutusajalla hiusnaamio toimi hyvin, vaikka suositeltava käyttöaika on 10-20 minuuttia. Näytepurkista ei riittänyt kuin noin neljään käyttökertaan, mutta tykästyin kovasti naamion korjaavaan tehokkuuteen. Hiusnaamio sisältääkin runsaasti todella hoitavia, kosteuttavia ja suojaavia ainesosia, jotka kaikki voi vilkaista täältä. Hintaa korjaavalla hiusnaamiolla on 19,90 € (nyt tarjouksessa 15 €).


HomeSpa Stimulating Body Scrub on suolaa ja sokeria sisältävät vartalokuorintakuorinta, joka oli yllättävän jämäkkää. Kuorinta ei ollut oikeastaan sellaista tutun voidemaista, vaan koostumus oli muruinen ja rakeinen. Kuorinnan tuoksu on aivan herkullinen ja siitä löytyy esimerkiksi greipin, sitruunan sekä mandariinin eteerisiä öljyjä. Uskoisin, että kuorinta on etenkin sellaiseen makuun, jonka iho todellakin kaipaa kuorintaa isolla koolla. HomeSpa vartalokuorinta tulee isossa 500 ml purkissa, joka maksaa 25,90 €.


Naturativin luonnonkosmetiikkaa myydään apteekeissa, ja nettiapteekeissa. Naturativilla on nykyään myös oma nettikauppa. Merkin tuotteissa ihastuin purkkien sisältöihin, jotka tuntuvat olevan täynnä toinen toistaan tehokkaampia ainesosia. Ei ole vain yhtä tai kahta ainesosaa, jonka voi nostaa esiin, vaan inci-lista on niitä täynnä.

Naturativin nettikaupassa on muuten tarjous, jossa saa verkkokaupassa shoppaillessa kaupan päälle minituotteita ja kauniin huopaisen lahjapussin. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Kuva Naturativ Suomi Instagram-tililtä.


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

8 kommenttia:

  1. Seerumi kuulostaa hyvältä, just sellaisena tehohoitona itselle räjähdyksen sattuessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos näppyjä ei ole jatkuvasti, niin tämä voikin olla hyvä tehokeino niiden nujertamiseksi. Mutta jos finnejä meinaa tulla säännöllisesti, kuten itselläni, niin silloin tämä on hyvä jatkuvaan käyttöön :)

      Poista
  2. Upeita kuvia! <3 Mielenkiintoinen tuo seerumi, juurikin tyttären näppyihin haluaisin kokeilla jotain luonnollista. :) Aurinkoista vappua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis! Säännöllisesti käytettynä seerumi auttaa pitämään ihon puhtaana, eikä tämä kuivata yhtään ihoa :)

      Poista
  3. Mä tarvitsisin juuri nyt kyllä jonkun tehohoidon näpyille, kun naama kukkii kevään kanssa kilpaa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla pahin alue on leukapielet, joihin finnejä aina välillä pukkaa. Mutta onneksi löysin tästä yhden hyvän keinon pitää ihon kurissa, ja seerumi on myös hellävarainen, eikä kuivata ihoa niin kuin jotkut aknetuotteet voivat tehdä :)

      Poista
  4. Luin koko tekstin ajan firman nimeksi NaturaVIT ja hihittelin, että onpas siinä lystikäs nimi. :D

    Terkuin Kakarahuumorin ystävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mullekin käy joskus näin joidenkin tuotemerkkien kohdalla ja voi vähän mielikuvitus lentää :D

      Poista